• Euroopan paras työpaikka 2016!
  Suomen paras työpaikka 2014, 2015 ja 2016! Great Place To Work
  Great Place To Work

Avoimet työpaikat • Ohjelmistokehittäjiä
  (Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun)


  Me teemme kaikenlaisia koodaamiseen liittyviä atk-hommia, mutta suurin osa porukasta työskentelee erilaisten verkkopalveluiden, Android/iOS-mobiilisovellusten, teollisuuden härveleiden (IoT) tai tuotepohjaisten ohjelmistoratkaisuidemme parissa. Palkkaamme sekä uransa alkuvaiheessa olevia opiskelijoita että alalla pitkään olleita konkareita.

  Pääteknologiamme ovat Angular, C#, Clojure, Java, Node.js, React/Native, Python/Django, C/C++, Swift, WordPress ja NServiceBus. Toivomme, että hallitset ainakin yhden näistä hyvin. Koodi pyörii tarpeista riippuen yleensä Azuren, AWS:n, GCP:n tai Bluemixin päällä.

  Suurin osa meistä työskentelee omalta toimistolta käsin asiakasprojekteissa. Esimerkkejä toteutuksistamme ja julkisista asiakkaista löydät asiakkaat-sivulta. Niiden lisäksi meillä on jatkuvasti kymmeniä hys hys -projekteja.

  Asiakaskenttämme on todella laaja startupeista maailman suurimpiin yrityksiin. Tämän ansiosta projektikirjo on ainutlaatuinen, ulottuen legacypurkkakoodin ylläpidosta AR/VR-hipsteröintiin ja syväoppimiseen. Jatkuvasti kehittyvä ympäristö varmistaa ettei jumiutumista tarvitse pelätä.

  Erityisen hyvin meillä viihtyvät henkilöt, jotka haluavat kehittyä ohjelmistokehityksen huippuosaajiksi. Tähän meidän työyhteisö tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet. Lähestulkoon asiasta kuin asiasta löytyy osaamista ja apua talon sisältä. Lisäksi osaaminen kasvaa vauhdilla: esimerkiksi vuonna 2016 nuppiluku lisääntyi 77 henkilöllä, ja tulijoista suurin osa oli koodaajia. Vincitillä ei tarvitse pelätä pakkoylennystä esimieshommiin tai muuhun käsienheilutteluun, koska meillä ei sellaisia rooleja ole. Iso etu on myös se, että talosta löytyy tosi osaavia UI/UX-suunnittelijoita ja palvelumuotoilijoita, jotka toimivat osana tiimiä.  HAE PAIKKAA →
  Asiakaskenttämme on todella laaja startupeista maailman suurimpiin yrityksiin.


  Meillä porukkaa johdetaan yksilöllisesti ja jokainen saa tilata haluamaansa johtamista Leadership as a Service -palvelusta. Myös työvälineet saa valita vapaasti. Perinteisten työsuhde-etujen lisäksi käytettävissä on mittava paketti muita etuja esimerkiksi uracoachaus, hieronta ja hammashoito. Palkituista toimintatavoistamme voit lukea tarkemmin: www.euroopanparastyöpaikka.fi.


 • People- ja rekryammattilaisia
  (Helsinkiin ja Tampereelle)


  Moikka

  Me ollaan Vincitin People-tiimi ja meidän aurinkoiseen joukkoomme mahtuisi kolme ammattilaista lisää!

  Alituinen kaaos, positiivinen meininki ja muuttuvat tilanteet kuvaavat ajoittain hyvin vauhdikastakin arkeamme melkoisen hyvin. Emme tee asioita perinteisellä tavalla, vaan Vincitin People-tiimi keskittyy vahvasti henkilöstön tukemiseen ja sparraamiseen esimiehettömässä organisaatiossa, arjen haasteiden ratkomiseen sekä työnteon esteiden poistamiseen.

  Niin miksi me tykätään työstämme?

  “Yksinkertaisesti näiden ihmisten takia! Mulla on maailman parhaat kollegat ympärillä ja töihin on oikeasti kiva joka päivä tulla. Meillä nauretaan usein ja kuuluvasti, varsinkin People-tiimissä! Luottamus, vapaus, vastuu ja jatkuva kehittyminen: Vincitillä luotetaan työntekijöihin 100%, se luottamus antaa “tehdä niin kuin ite tekisit”, vapaus olla aidosti oma itsensä, vastuu töissä viihtymisestä ja tuloksista on kaikilla sekä jatkuva nälkä kehittyä paremmaksi!” Emmi

  “Parasta on vapaus toimia parhaaksi näkemällään tavalla, aidosti ihminen edellä. Oli kyse sitten isoista linjoista tai arjen pienistä hassutteluista, omaa luovuuttaan pääsee käyttämään paremman työpaikan rakentamiseksi joka päivä.” Mira

  Vincit on kasvanut voimakkaasti viime vuodet ja henkilöstömme muokkaa parhaillaan organisaatiotamme uuteen malliin, jotta pystymme säilyttämään ketteryyden, yksilön vapauden ja mahdollistamaan henkilöstömme unelmat myös jatkossa. Tulevaisuuden Vincit tulee edellyttämään myös meiltä yhä enemmän ja tässä kohtaa toivomme sinun astuvan kuvaan mukaan. Etsimmekin kolmea kokenutta ammattilaista Helsinkiin ja Tampereelle.

  Kaksi People-ammattilaista Helsinkiin ja Tampereelle

  Oletko ratkaisukeskeinen ja ihmislähtöinen sparraaja, joka haluaa auttaa muita onnistumaan omassa työssään? Hyvä, sillä me tarvitsemme sinua!

  Vincitillä henkilöstö ja itseohjautuvat projektitiimit ovat kaiken toimintamme ytimessä. Tuet omalla vastuualueellasi olevien projektitiimien arkea eri keinoin ja tärkein tehtäväsi onkin mahdollistaa henkilöstömme onnistumiset.

  Sinulla on jo takataskussa monenlaisia työkaluja erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin, motivaation, innostuksen ja oivallusten kasvattamiseen sekä haasteiden ratkaisemiseen. Kokemuksesi voi olla peräisin esim. valmentamisesta, työnohjauksesta, fasilitoinnista, esimiestyöstä tai HR:stä. Myös työsuhteeseen liittyvät kiemurat ovat sinulle entuudestaan tuttuja, sillä tulet vastaamaan myös työsuhteen elinkaareen liittyvistä tehtävistä oman tiimisi osalta. Ymmärrät työelämän ja liiketoiminnan lainalaisuudet, mutta mietit rohkeasti myös uusia tapoja toimia ja nautit kokeilemisesta ja uuden kehittämisestä!

  Helsingin Peoplena tuotat palveluita molemmilla toimistoillamme keskustassa ja Vallilassa, joten toimistojen välistä liikkumista on luvassa säännöllisesti. Tampereen Peoplena istut toimistollamme Hervannassa.

  Kysy lisää Pirja Aarniolta, p. 040 7502 700 ke 14.2. klo 12-13, pe 16.2. klo 10-11, ti 20.2. klo 10-11 ja to 22.2. klo 15-16.  HAE PAIKKAA →
  Mulla on maailman parhaat kollegat ympärillä ja töihin on oikeasti kiva joka päivä tulla. Meillä nauretaan usein ja kuuluvasti, varsinkin People-tiimissä!


  Rekryammattilainen Helsinkiin

  Innostutko nopeasta ja jatkuvasti muuttuvasta toimintakentästä, voimakkaasta kasvusta sekä äärimmäisen kilpaillusta alasta, jossa pääset haastamaan itseäsi ja venyttämään rekrytointitaitosi äärimmilleen? Onko rekrytointi intohimosi? Joko nyökyttelet päätäsi? Hienoa, niin mekin - tervetuloa mukaan!

  Vincitillä rekrytointi on yksi keskeisimmistä toiminnoista ja tärkein tehtäväsi onkin löytää kulttuuriimme sopivat tekijät. Tunnet rekrytoinnin kuin omat taskusi, mutta haluat tehdä vielä enemmän. Nautit mm. ihmisten kohtaamisesta, erinomaisen hakijakokemuksen tuottamisesta, työnantajakuvamme kehittämisestä sekä uuden ideoinnista ja toteuttamisesta yhdessä muun tiimin kanssa. Toimit jatkuvassa vuoropuhelussa liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin kanssa, verkostoidut luontevasti eri kanavissa ja tapahtumissa, ja seuraat alaa aktiivisesti. Sinulta löytyy jo taustaa asiantuntijaorganisaation rekrytoinneista ja olet aidosti kiinnostunut IT-alasta.

  Kysy lisää Saana Rossilta, p. 050 384 6756, ke 14.2. klo 12-13, to 15.2. klo 14-15, ti 20.2. klo 9-10 ja pe 23.2. klo 10-11.


  Jos kiinnostuit, olethan meihin yhteydessä 25.2. mennessä. Palaamme kaikille viimeistään hakuajan päättymisen jälkeen.

  Terkuin
  Henriikka, Saana, Pirja, Mira, Saila, Emmi, Janette, Krista sekä kuvasta puuttuvat Johanna ja Mirkka

  Vink!
  Jos haluat tietää meistä lisää, voit tsekata lisää yksilöllisestä johtamismallistamme LaaSista, vilkaista muutamia blogitekstejämme (Työhaastatte… eiku, Ura päin metsiä & Voiko johtamista ajatella palveluna) ja käydä ihmettelemässä Vincitin menoa mm. Facebookissa.

  Vinkvink!
  Me tykätään videoista.


 • M-Files-konsultti
  (Helsinkiin tai Tampereelle)


  VincitEAM™ on neljännen sukupolven toiminnanohjausratkaisu, jolla voi modernin sisällönhallinnan lisäksi ohjata palvelujen, kunnossapidon ja materiaalihallinnan prosesseja.

  Jatkuva kehitys ei tapahdu yksin, joten nyt etsimmekin joukkoomme M-Files-konsultteja vastaamaan kasvavaan kysyntään ja työskentelemään alansa huippujen parissa Helsingissä ja Tampereella.

  Nautit haastavasta ja kiinnostavasta kehitystyöstä, ymmärrät hyvin M-Files-teknologian perusteet ja osaat konfiguroida M-Filesiä sujuvasti (mm. työnkulut, kohdetyypit). Haluat kehittyä jatkuvasti eteenpäin, toimit asiakasrajapinnassa kuin kala vedessä ja astut mielelläsi kohti uusia haasteita. Osaamisalueisiisi voivat lukeutua lisäksi mm. C# ja .NET-framework, HTML5, CSS3, JavaScript.

  Vincitillä työskentelyssä parasta on vaativien projektien lisäksi ilmapiirin rentous. Turhia prosesseja ei ole, organisaatio on matala ja raportointia pelkästä raportoinnin ilosta ei harrasteta. Etsinnässä on jatkuvasti uutta pätevää porukkaa, joten laita hakemusta tulemaan!  HAE PAIKKAA →
  Vincitillä työskentelyssä parasta on vaativien projektien lisäksi ilmapiirin rentous.


 • Microsoft Dynamics CRM -asiantuntijoita
  (Helsinki)


  Haluatko kehittää itseäsi ja nautit asiakaskohtaamisten ja digitaalisuuden tuomista haasteista? Houkuttaako rento, ammattimainen meininki? Etsimme sovelluskehittäjiä ja ylläpitäjiä sekä teknisiä konsultteja Dynamics 365 ratkaisumyyntiyksikön finanssi- ja koulutusalan projektitoimituksiemme pariin.

  Dynamics 365 kehittäjänä/ylläpitäjänä tunnet mm. plugin-kehityksen ja D365 rajapinnat. Integrointiprojektit ovat sinulle tuttuja ja ymmärrät parhaat käytännöt, joilla integrointeja toteutetaan.

  Teknisenä konsulttina olet tehnyt projektitoimituksia jo pidempään ja sinulta löytyy sovelluskehitykseen liittyvää kokemusta konepellin alta katsottuna. Kommunikoit sujuvasti asiakkaiden ja myynnin kanssa.

  Toivomme roolista riippumatta, että osaat toimia proaktiivisesti itseohjautuvassa kulttuurissamme ja kykenet ottamaan vastuuta myös muista teknologioista tarvittaessa. Tulet juttuun monenlaisten ihmisten kanssa ja kykenet verkostoitumaan muiden tiimien sekä asiakkaiden asiantuntijoiden kanssa.

  Muodollinen pätevyys ei ole välttämätöntä, tärkeintä on halu tehdä ja oppia uutta! Seuraavat teknologiat ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja:

  • Microsoft Dynamics 365 -sovellusalusta
  • Microsoft Office 365
  • JavaScript
  • Plugin-koodin toteuttaminen


  HAE PAIKKAA →  Arvostamme lisäksi osaamista muun muassa seuraavista:

  • Dynamics CRM On-Premise -toteutukset
  • Dynamics 365 uudet toiminnallisuudet
  • SQL-tietokannan raporttikyselyt
  • Power BI -raportit
  • Microsoft Azure


  Sertifikaatit kaikista edellä mainituista teknologioista lasketaan eduksi – sertifikaattivalikoimaansa saa meillä myös halutessaan laajennusta. Mielellämme kerromme tehtävästä lisää, joten jos kiinnostuit, niin olethan yhteydessä pikimmiten.


 • WordPress-kehittäjiä
  (Helsinki)


  Meillä on tarvetta uusille WordPress-tekijöille, joita kiinnostaa laadukas backendin tekeminen, modernit frontend-teknologiat, WP:n hyödyntäminen uusin keinoin sekä into oppia uutta!

  Lisää tietoa löytyy osoitteesta: wposaaja.fi  HAE PAIKKAA →
Työsuhde-etujamme


Vincit Clubs
Laaja-alainen sairasvakuutus
Palkitseva bonusjärjestelmä
Uuden työntekijän tyytyväisyystakuu
Vapaasti valittavat työvälineet
Bonusta harrasteprojekteista
Monipuoliset virkistystapahtumat
Fysioterapeutin palvelut
Oma Vincit-kahvi
Työpaikkahammashoito
Yhteystiedot

+358 29 170 7007

info@vincit.fi

Tampere

Visiokatu 1
33720 Tampere

Helsinki

Mikonkatu 15 A
00100 Helsinki

Kuortaneenkatu 2
00510 Helsinki

Turku

Tykistökatu 4 D
20520 Turku


Savonlinna

Vipusenkatu 12
57200 Savonlinna

Palo Alto

470 Ramona St
Palo Alto

CA 94301


Orange County

200 Spectrum Center Drive Irvine
CA 92618

Vincit logo