Asiantuntijaksi Vincitiin?
 • Euroopan paras työpaikka 2016!
  Suomen paras työpaikka 2014, 2015 ja 2016! Great Place To Work
  Great Place To Work

Avoimet työpaikat • Ohjelmistokehittäjiä
  (Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun)


  Me teemme kaikenlaisia koodaamiseen liittyviä atk-hommia, mutta suurin osa porukasta työskentelee erilaisten verkkopalveluiden, Android/iOS-mobiilisovellusten, teollisuuden härveleiden (IoT) tai tuotepohjaisten ohjelmistoratkaisuidemme parissa. Palkkaamme sekä uransa alkuvaiheessa olevia opiskelijoita että alalla pitkään olleita konkareita.

  Pääteknologiamme ovat Angular, C#, Clojure, Java, Node.js, React/Native, Python/Django, C/C++, Swift, WordPress ja NServiceBus. Toivomme, että hallitset ainakin yhden näistä hyvin. Koodi pyörii tarpeista riippuen yleensä Azuren, AWS:n, GCP:n tai Bluemixin päällä.

  Suurin osa meistä työskentelee omalta toimistolta käsin asiakasprojekteissa. Esimerkkejä toteutuksistamme ja julkisista asiakkaista löydät asiakkaat-sivulta. Niiden lisäksi meillä on jatkuvasti kymmeniä hys hys -projekteja.

  Asiakaskenttämme on todella laaja startupeista maailman suurimpiin yrityksiin. Tämän ansiosta projektikirjo on ainutlaatuinen, ulottuen legacypurkkakoodin ylläpidosta AR/VR-hipsteröintiin ja syväoppimiseen. Jatkuvasti kehittyvä ympäristö varmistaa ettei jumiutumista tarvitse pelätä.

  Erityisen hyvin meillä viihtyvät henkilöt, jotka haluavat kehittyä ohjelmistokehityksen huippuosaajiksi. Tähän meidän työyhteisö tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet. Lähestulkoon asiasta kuin asiasta löytyy osaamista ja apua talon sisältä. Lisäksi osaaminen kasvaa vauhdilla: esimerkiksi vuonna 2016 nuppiluku lisääntyi 77 henkilöllä, ja tulijoista suurin osa oli koodaajia. Vincitillä ei tarvitse pelätä pakkoylennystä esimieshommiin tai muuhun käsienheilutteluun, koska meillä ei sellaisia rooleja ole. Iso etu on myös se, että talosta löytyy tosi osaavia UI/UX-suunnittelijoita ja palvelumuotoilijoita, jotka toimivat osana tiimiä.  HAE PAIKKAA →
  Asiakaskenttämme on todella laaja startupeista maailman suurimpiin yrityksiin.


  Meillä porukkaa johdetaan yksilöllisesti ja jokainen saa tilata haluamaansa johtamista Leadership as a Service -palvelusta. Myös työvälineet saa valita vapaasti. Perinteisten työsuhde-etujen lisäksi käytettävissä on mittava paketti muita etuja esimerkiksi uracoachaus, hieronta ja hammashoito. Palkituista toimintatavoistamme voit lukea tarkemmin: www.euroopanparastyöpaikka.fi.


 • Koodista innostuva Sysadmin
  (Turkuun)


  Jatkuvat palvelut ja pienkehitys ovat Vincitillä tärkeässä asemassa ja haluammekin varmistaa, että asiakkaiden järjestelmät toimivat parhaalla mahdollisella tavalla myös toteutusprojektin jälkeen.

  Nyt etsinnässä on Petrille ja muulle tiimille uusi koodista innostuva työkaveri Turkuun. Palvelinjärjestelmien ylläpidossa ja teknisessä asiakastuessa pääset osallistumaan monipuolisesti kehitysprojektiemme infran kehittämiseen, jatkuvien palveluiden koodaustöihin, uusien pilvipalvelujen rakentamiseen ja jo olemassa olevien ylläpitoon.

  Pääset myös rakentamaan uusia ympäristöjä erilaisilla DevOps-tekniikoilla ja suunnittelemaan asiakkaiden tulevia tuotantoympäristöjä. Palvelut rakennetaan yleensä erilaisiin pilvipalveluihin, tyypillisimmin AWS:lle, mutta myös muita on käytössä. Erilaisten automatisointien ja valvontatapojen kehittämiseen onkin koko ajan tarvetta. Tiimissä työtehtävät ovat jakautuneet kunkin osaamisen ja oman mielenkiinnon mukaan.

  Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse hallita, mutta seuraavanlaisesta osaamisesta on hyötyä: Ymmärrys pilvipalveluista, palomuureista, Linux-palvelimista, skripteistä, ohjelmoinnista, tietoturvasta ja tietokannoista sekä DevOpsista. Homma rokkaa kun myös ongelmanratkaisukyky ja asiakaspalvelu ovat hanskassa.

  Jos kiinnostuit niin olethan yhteydessä 6.5. mennessä.  HAE PAIKKAA →  Päivät ovat hyvin vaihtelevia ja uutta opittavaa tulee koko ajan. Päivystysvuorossa käydään läpi asiakkailta tulleita yhteydenottoja, seurataan sekä omaa että asiakkaiden tikettijärjestelmiä ja erilaisia valvontamonitoreita, palvelinten lokeja ja tarvittaessa tehdään erilaisia ylläpitotoimenpiteitä. Myös koodaamaan pääsee mm. kehitystaskien, buginmetsästysten ja erilaisten korjausten tiimoilta. Tiimistä löytyy jo monipuolista osaamista eri aloilta, ja tarvittaessa asioita käydään läpi projektin tekijöiden kanssa. Me ollaankin melko hyvin perillä Vincitin muiden projektien tilanteesta. Joskus päivät ovat hyvinkin hektisiä, toisinaan taas rauhallisempia. - Petri


 • M-Files-konsultti
  (Helsinkiin tai Tampereelle)


  VincitEAM™ on neljännen sukupolven toiminnanohjausratkaisu, jolla voi modernin sisällönhallinnan lisäksi ohjata palvelujen, kunnossapidon ja materiaalihallinnan prosesseja.

  Jatkuva kehitys ei tapahdu yksin, joten nyt etsimmekin joukkoomme M-Files-konsultteja vastaamaan kasvavaan kysyntään ja työskentelemään alansa huippujen parissa Helsingissä ja Tampereella.

  Nautit haastavasta ja kiinnostavasta kehitystyöstä, ymmärrät hyvin M-Files-teknologian perusteet ja osaat konfiguroida M-Filesiä sujuvasti (mm. työnkulut, kohdetyypit). Haluat kehittyä jatkuvasti eteenpäin, toimit asiakasrajapinnassa kuin kala vedessä ja astut mielelläsi kohti uusia haasteita. Osaamisalueisiisi voivat lukeutua lisäksi mm. C# ja .NET-framework, HTML5, CSS3, JavaScript.

  Vincitillä työskentelyssä parasta on vaativien projektien lisäksi ilmapiirin rentous. Turhia prosesseja ei ole, organisaatio on matala ja raportointia pelkästä raportoinnin ilosta ei harrasteta. Etsinnässä on jatkuvasti uutta pätevää porukkaa, joten laita hakemusta tulemaan!  HAE PAIKKAA →
  Vincitillä työskentelyssä parasta on vaativien projektien lisäksi ilmapiirin rentous.


 • WordPress-kehittäjiä
  (Helsinki)


  Meillä on tarvetta uusille WordPress-tekijöille, joita kiinnostaa laadukas backendin tekeminen, modernit frontend-teknologiat, WP:n hyödyntäminen uusin keinoin sekä into oppia uutta!

  Lisää tietoa löytyy osoitteesta: wposaaja.fi  HAE PAIKKAA →
Työsuhde-etujamme


Vincit Clubs
Laaja-alainen sairasvakuutus
Palkitseva bonusjärjestelmä
Uuden työntekijän tyytyväisyystakuu
Vapaasti valittavat työvälineet
Bonusta harrasteprojekteista
Monipuoliset virkistystapahtumat
Fysioterapeutin palvelut
Oma Vincit-kahvi
Työpaikkahammashoito
Yhteystiedot

+358 29 170 7007

info@vincit.fi

Tampere

Visiokatu 1
33720 Tampere

Helsinki

Mikonkatu 15 A
00100 Helsinki

Kuortaneenkatu 2
00510 Helsinki

Turku

Tykistökatu 4 D
20520 Turku


Savonlinna

Vipusenkatu 12
57200 Savonlinna

Palo Alto

470 Ramona St
Palo Alto

CA 94301


Orange County

200 Spectrum Center Drive Irvine
CA 92618

Vincit logo