Asiantuntijaksi Vincitiin?
 • Euroopan paras työpaikka 2016!
  Suomen paras työpaikka 2014, 2015 ja 2016! Great Place To Work
  Great Place To Work

Avoimet työpaikat • Ohjelmistokehittäjiä
  (Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun)


  Me teemme kaikenlaisia koodaamiseen liittyviä atk-hommia, mutta suurin osa porukasta työskentelee erilaisten verkkopalveluiden, Android/iOS-mobiilisovellusten, teollisuuden härveleiden (IoT) tai tuotepohjaisten ohjelmistoratkaisuidemme parissa. Palkkaamme sekä uransa alkuvaiheessa olevia opiskelijoita että alalla pitkään olleita konkareita.

  Pääteknologiamme ovat Angular, C#, Clojure, Java, Node.js, React/Native, Python/Django, C/C++, Swift, WordPress ja NServiceBus. Toivomme, että hallitset ainakin yhden näistä hyvin. Koodi pyörii tarpeista riippuen yleensä Azuren, AWS:n, GCP:n tai Bluemixin päällä. Esimerkkejä toteutuksistamme ja julkisista asiakkaista löydät asiakkaat-sivulta. Niiden lisäksi meillä on jatkuvasti kymmeniä hys hys -projekteja.

  Asiakaskenttämme on todella laaja startupeista maailman suurimpiin yrityksiin. Tämän ansiosta projektikirjo on ainutlaatuinen, ulottuen legacypurkkakoodin ylläpidosta AR/VR-hipsteröintiin ja syväoppimiseen. Jatkuvasti kehittyvä ympäristö varmistaa ettei jumiutumista tarvitse pelätä.

  Erityisen hyvin meillä viihtyvät henkilöt, jotka haluavat kehittyä ohjelmistokehityksen huippuosaajiksi. Tähän meidän työyhteisö tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet. Lähestulkoon asiasta kuin asiasta löytyy osaamista ja apua talon sisältä. Lisäksi osaaminen kasvaa vauhdilla: esimerkiksi vuonna 2017 nuppiluku lisääntyi yli sadalla henkilöllä, ja tulijoista suurin osa oli koodaajia. Vincitillä ei tarvitse pelätä pakkoylennystä esimieshommiin tai muuhun käsienheilutteluun, koska meillä ei sellaisia rooleja ole. Iso etu on myös se, että talosta löytyy tosi osaavia UI/UX-suunnittelijoita ja palvelumuotoilijoita, jotka toimivat osana tiimiä.  HAE PAIKKAA →
  Asiakaskenttämme on todella laaja startupeista maailman suurimpiin yrityksiin.


  Meillä porukkaa johdetaan yksilöllisesti ja jokainen saa tilata haluamaansa johtamista Leadership as a Service -palvelusta. Myös työvälineet saa valita vapaasti. Perinteisten työsuhde-etujen lisäksi käytettävissä on mittava paketti muita etuja esimerkiksi uracoachaus, hieronta ja hammashoito.


 • Web Developers
  (Helsinki)


  Interested in working without bureaucracy, middle management, and stiff company policies? Then think about joining our Vincit team in Helsinki!

  We are currently seeking skilled Web Developers with a passion for software excellence! Everything we do stems from our belief that success begins with the right mindset. If your goal is to be part of a transparent community that encourages personal development, and where the well-being of you and your team are equally important, we might just be a match made in heaven.

  In your current or previous life, you have worked as a frontend, backend or full-stack Web Developer. You’ve seen and been part of a wide variety of different types of projects, and you’re comfortable with leading projects - regardless of whether you’re kicking off a new project or jumping into an ongoing one.

  We don’t discriminate between different technologies and platforms, and usually have a wide range of projects and customers for you to choose from.

  Note: Your skills as a Web Developer and eagerness to join Vincit are the main criteria for this position. Fluency in Finnish is not required and you’ll be able to use English as your working language.

  Interested? Take the first step towards joining our fun-loving bunch and send us your application!  HAE PAIKKAA →
  We might just be a match made in heaven.


 • Kokeneita palvelumuotoilijoita ja UX/UI-suunnittelijoita
  (Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun)


  Moikka sulle palvelumuotoilun ja designin ammattilainen! 👋

  Rakastatko digitaalista designia ja nautitko käyttäjien ja liiketoiminnan tarpeiden yhdistämisestä timanttiseksi kokonaisuudeksi? Pohditko, voisiko elämä tuoda eteesi mahdollisuuden aloittaa kesän jälkeen uusi luku ammatillisessa tarinassasi?

  Hyppää osaksi erinomaisen nohevaa ja monipuolista yli 30 hengen suunnitteluporukkaamme, joka koostuu laajan osaamisalueen tyypeistä, joiden taustalta ja titteleistä löytyy niin businessmuotoilua, strategista suunnittelua, palvelumuotoilua, UI-suunnittelua, UX-suunnittelua, konseptisuunnittelua, käyttäjätutkimusta, visuaalista suunnittelua kuin frontend-koodaamistakin. Edeltäviin lokeroihin ei itseään kuitenkaan tarvitse sulloa, sillä porukkaamme mahtuu myös “joka-paikan-höylä-designereita”.

  Haemme työkavereiksemme kokeneita suunnittelijoita, joilla on osaamista ja näkemystä siitä, mitä erinomaista asiakashyötyä tuottavien, toimivien ja kauniiden digitaalisten palveluiden henkiin puhaltaminen vaatii. Visiona meillä on loppukäyttäjän ja asiakkaan tarpeista lähtevä rohkeasti loistokas toteutus, joka syntyy käyttäjätutkimuksen, konseptisuunnittelun, käyttöliittymäsuunnittelun ja visuaalisen suunnittelun keinoin. Hommia tehdään tiiviissä yhteistyössä ohjelmistokehittäjiemme kanssa.

  Asiakkaidemme kirjo on laaja aina pienistä startupeista pörssiyhtiöihin, joten haasteita löytyy joka makuun. Suurimmasta osasta tuotoksiamme joudumme pysyttelemään hipihiljaa, mutta mm. näistä saamme elämöidä julkisestikin: Moovy-parkkipalvelu, Juhlapesu, Ikaalisten matkatoimisto, Noodi.me, Oralin sähköiset palvelut ja Nuviz.  HAE PAIKKAA →
  Koska haluamme tehdä asiakkaistamme uniikkeja, saavat tekijämmekin olla sitä.

  Vastuun ottaminen, asioihin vaikuttaminen sekä oman työn ja toiminnan kehittäminen ovat meidän kaikkien vincitläisten ytimessä. Porukassamme viihtyvät parhaiten osaajat, jotka innostuvat vaihtelevista ja erikokoisista asiakasprojekteista. Ja he, jotka näkevät niiden mahdollistaman jatkuvan ammattitaidon laajentamisen ja uusien juttujen kokeilemisen istuvan kuin nappi omaan designerin paitaansa. Koska haluamme tehdä asiakkaistamme uniikkeja, saavat tekijämmekin olla sitä.

  Olisi kiehtovaa kuulla mitä inspiroiva design tarkoittaa juuri sulle. Kerro se meille 31.7. mennessä ja lähdetään yhdessä selvittämään kääntyisikö seuraava lukumme käsi kädessä tallustellen kohti auringonlaskua – tai ainakin kohti työsuhdetta.


Työsuhde-etujamme


Vincit Clubs
Laaja-alainen sairasvakuutus
Palkitseva bonusjärjestelmä
Uuden työntekijän tyytyväisyystakuu
Vapaasti valittavat työvälineet
Bonusta harrasteprojekteista
Monipuoliset virkistystapahtumat
Fysioterapeutin palvelut
Oma Vincit-kahvi
Työpaikkahammashoito
Yhteystiedot

+358 29 170 7007

info@vincit.fi

Tampere

Visiokatu 1
33720 Tampere

Helsinki

Mikonkatu 15 A
00100 Helsinki

Kuortaneenkatu 2
00510 Helsinki

Turku

Tykistökatu 4 D
20520 Turku


Savonlinna

Vipusenkatu 12
57200 Savonlinna

Palo Alto

470 Ramona St
Palo Alto

CA 94301


Orange County

200 Spectrum Center Drive Irvine
CA 92618

Vincit logo