• Euroopan paras työpaikka 2016!
  Suomen paras työpaikka 2014, 2015 ja 2016! Great Place To Work
  Great Place To Work

Avoimet työpaikat • Ohjelmistokehittäjiä
  (Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun)


  Me teemme kaikenlaisia koodaamiseen liittyviä atk-hommia, mutta suurin osa porukasta työskentelee erilaisten verkkopalveluiden, Android/iOS-mobiilisovellusten, teollisuuden härveleiden (IoT) tai tuotepohjaisten ohjelmistoratkaisuidemme parissa. Palkkaamme sekä uransa alkuvaiheessa olevia opiskelijoita että alalla pitkään olleita konkareita.

  Pääteknologiamme ovat Angular, C#, Clojure, Java, Node.js, React/Native, Python/Django, C/C++, Swift, WordPress ja NServiceBus. Toivomme, että hallitset ainakin yhden näistä hyvin. Koodi pyörii tarpeista riippuen yleensä Azuren, AWS:n, GCP:n tai Bluemixin päällä.

  Suurin osa meistä työskentelee omalta toimistolta käsin asiakasprojekteissa. Esimerkkejä toteutuksistamme ja julkisista asiakkaista löydät asiakkaat-sivulta. Niiden lisäksi meillä on jatkuvasti kymmeniä hys hys -projekteja.

  Asiakaskenttämme on todella laaja startupeista maailman suurimpiin yrityksiin. Tämän ansiosta projektikirjo on ainutlaatuinen, ulottuen legacypurkkakoodin ylläpidosta AR/VR-hipsteröintiin ja syväoppimiseen. Jatkuvasti kehittyvä ympäristö varmistaa ettei jumiutumista tarvitse pelätä.

  Erityisen hyvin meillä viihtyvät henkilöt, jotka haluavat kehittyä ohjelmistokehityksen huippuosaajiksi. Tähän meidän työyhteisö tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet. Lähestulkoon asiasta kuin asiasta löytyy osaamista ja apua talon sisältä. Lisäksi osaaminen kasvaa vauhdilla: esimerkiksi vuonna 2016 nuppiluku lisääntyi 77 henkilöllä, ja tulijoista suurin osa oli koodaajia. Vincitillä ei tarvitse pelätä pakkoylennystä esimieshommiin tai muuhun käsienheilutteluun, koska meillä ei sellaisia rooleja ole. Iso etu on myös se, että talosta löytyy tosi osaavia UI/UX-suunnittelijoita ja palvelumuotoilijoita, jotka toimivat osana tiimiä.  HAE PAIKKAA →
  Asiakaskenttämme on todella laaja startupeista maailman suurimpiin yrityksiin.


  Meillä porukkaa johdetaan yksilöllisesti ja jokainen saa tilata haluamaansa johtamista Leadership as a Service -palvelusta. Myös työvälineet saa valita vapaasti. Perinteisten työsuhde-etujen lisäksi käytettävissä on mittava paketti muita etuja esimerkiksi uracoachaus, hieronta ja hammashoito. Palkituista toimintatavoistamme voit lukea tarkemmin: www.euroopanparastyöpaikka.fi.


 • Automaattisen testauksen ammattilainen
  (Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun)


  Haluatko ympärillesi jatkuvasti kehittyvän työympäristön, jossa voit työskennellä juuri sinulle sopivilla tavoilla ilman byrokratiaa modernissa ja ketterässä IT-talossa? Valvottavatko huonosti toimivat palvelut sinua iltaisin? Hyvä niin, sillä Vincitillä on intohimoisen testausammattilaisen mentävä aukko tarjolla.

  Etsimme automaattisen testauksen ammattilaista työskentelemään Azure-pohjaisten web-käyttöliittymien ja RESTful API -rajapintojen testauksen sekä Selenium-testiautomaation kehittämisen parissa alansa huippujen kanssa Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle.

  Vastaat testisuunnitelmista, laatustandardien kehittämisestä ja varmistat, että palvelut täyttävät liiketoiminnalliset- ja laatuvaatimukset. Työskentelet osana kehitystiimiä ja teet yhteistyötä kehittäjiemme kanssa yksikkötestien laadun varmistamiseksi. Osallistut vaatimusmäärittelyyn tuoteomistajan ja asiakkaiden kanssa ja ylläpidät testitapauksia Visual Studio Team Services Test Management -palvelussa.

  Tunnistat itsesi näistä tai haluat edelleen kehittyä näiden parissa:

  • Palveluiden end-to-end -testisuunnittelu
  • Hands On -kokemus pilvipohjaisesta testiautomaatiotyökalusta, kuten Selenium
  • Hands On -kokemus Visual Studio, asp.net ja C# -ohjelmoinnista
  • Yksikkö-, integraatio- ja toiminnallisen testauksen menetelmät ja tekniikat
  • Web apps and RESTful APIen suorituskykytestaus
  • Suorituskykytestitulosten analysointi, suositukset, raportointi ja tiimin opastus  HAE PAIKKAA →
  Me emme pelkää tarttua toimeen, joten toivottavasti et sinäkään. Etsimme oma-aloitteisia tekijöitä rentoon työyhteisöömme, jossa hommat hoidetaan laadukkaasti ja ammattitaidolla.

  Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan 2.4.2018 mennessä, niin jutellaan lisää. Vastaamme kaikille hakijoille viimeistään hakuajan päätyttyä.


 • M-Files-konsultti
  (Helsinkiin tai Tampereelle)


  VincitEAM™ on neljännen sukupolven toiminnanohjausratkaisu, jolla voi modernin sisällönhallinnan lisäksi ohjata palvelujen, kunnossapidon ja materiaalihallinnan prosesseja.

  Jatkuva kehitys ei tapahdu yksin, joten nyt etsimmekin joukkoomme M-Files-konsultteja vastaamaan kasvavaan kysyntään ja työskentelemään alansa huippujen parissa Helsingissä ja Tampereella.

  Nautit haastavasta ja kiinnostavasta kehitystyöstä, ymmärrät hyvin M-Files-teknologian perusteet ja osaat konfiguroida M-Filesiä sujuvasti (mm. työnkulut, kohdetyypit). Haluat kehittyä jatkuvasti eteenpäin, toimit asiakasrajapinnassa kuin kala vedessä ja astut mielelläsi kohti uusia haasteita. Osaamisalueisiisi voivat lukeutua lisäksi mm. C# ja .NET-framework, HTML5, CSS3, JavaScript.

  Vincitillä työskentelyssä parasta on vaativien projektien lisäksi ilmapiirin rentous. Turhia prosesseja ei ole, organisaatio on matala ja raportointia pelkästä raportoinnin ilosta ei harrasteta. Etsinnässä on jatkuvasti uutta pätevää porukkaa, joten laita hakemusta tulemaan!  HAE PAIKKAA →
  Vincitillä työskentelyssä parasta on vaativien projektien lisäksi ilmapiirin rentous.


 • Microsoft Dynamics CRM -asiantuntijoita
  (Helsinki)


  Haluatko kehittää itseäsi ja nautit asiakaskohtaamisten ja digitaalisuuden tuomista haasteista? Houkuttaako rento, ammattimainen meininki? Etsimme sovelluskehittäjiä ja ylläpitäjiä sekä teknisiä konsultteja Dynamics 365 ratkaisumyyntiyksikön finanssi- ja koulutusalan projektitoimituksiemme pariin.

  Dynamics 365 kehittäjänä/ylläpitäjänä tunnet mm. plugin-kehityksen ja D365 rajapinnat. Integrointiprojektit ovat sinulle tuttuja ja ymmärrät parhaat käytännöt, joilla integrointeja toteutetaan.

  Teknisenä konsulttina olet tehnyt projektitoimituksia jo pidempään ja sinulta löytyy sovelluskehitykseen liittyvää kokemusta konepellin alta katsottuna. Kommunikoit sujuvasti asiakkaiden ja myynnin kanssa.

  Toivomme roolista riippumatta, että osaat toimia proaktiivisesti itseohjautuvassa kulttuurissamme ja kykenet ottamaan vastuuta myös muista teknologioista tarvittaessa. Tulet juttuun monenlaisten ihmisten kanssa ja kykenet verkostoitumaan muiden tiimien sekä asiakkaiden asiantuntijoiden kanssa.

  Muodollinen pätevyys ei ole välttämätöntä, tärkeintä on halu tehdä ja oppia uutta! Seuraavat teknologiat ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja:

  • Microsoft Dynamics 365 -sovellusalusta
  • Microsoft Office 365
  • JavaScript
  • Plugin-koodin toteuttaminen


  HAE PAIKKAA →  Arvostamme lisäksi osaamista muun muassa seuraavista:

  • Dynamics CRM On-Premise -toteutukset
  • Dynamics 365 uudet toiminnallisuudet
  • SQL-tietokannan raporttikyselyt
  • Power BI -raportit
  • Microsoft Azure


  Sertifikaatit kaikista edellä mainituista teknologioista lasketaan eduksi – sertifikaattivalikoimaansa saa meillä myös halutessaan laajennusta. Mielellämme kerromme tehtävästä lisää, joten jos kiinnostuit, niin olethan yhteydessä pikimmiten.


 • WordPress-kehittäjiä
  (Helsinki)


  Meillä on tarvetta uusille WordPress-tekijöille, joita kiinnostaa laadukas backendin tekeminen, modernit frontend-teknologiat, WP:n hyödyntäminen uusin keinoin sekä into oppia uutta!

  Lisää tietoa löytyy osoitteesta: wposaaja.fi  HAE PAIKKAA →
 • Tulevaisuuden designin tekijöitä – Vincit Muovaamo


  Vincit järjestää tulevaisuuden designin tekijöille loppukeväällä 2018 käynnistyvän harjoitteluohjelman. Etsimme opintonsa loppusuoralla olevia tai vastavalmistuneita lupauksia oikeiden asiakasprojektien sekä sisäisten kehitysprojektien suunnittelutyön pariin.

  Tutustu Muovaamoon ja ennakkotehtävään osoitteessa muovaamo.vincit.fi  HAE PAIKKAA →  Etsimme tulevaisuuden designin tekijöitä – Vincit Muovaamo

Työsuhde-etujamme


Vincit Clubs
Laaja-alainen sairasvakuutus
Palkitseva bonusjärjestelmä
Uuden työntekijän tyytyväisyystakuu
Vapaasti valittavat työvälineet
Bonusta harrasteprojekteista
Monipuoliset virkistystapahtumat
Fysioterapeutin palvelut
Oma Vincit-kahvi
Työpaikkahammashoito
Yhteystiedot

+358 29 170 7007

info@vincit.fi

Tampere

Visiokatu 1
33720 Tampere

Helsinki

Mikonkatu 15 A
00100 Helsinki

Kuortaneenkatu 2
00510 Helsinki

Turku

Tykistökatu 4 D
20520 Turku


Savonlinna

Vipusenkatu 12
57200 Savonlinna

Palo Alto

470 Ramona St
Palo Alto

CA 94301


Orange County

200 Spectrum Center Drive Irvine
CA 92618

Vincit logo