• Rekrytakuu
  Rekrytakuu – vastaamme kaikkiin työhakemuksiin päivässä.  
 • Euroopan paras työpaikka 2016!
  Suomen paras työpaikka 2014, 2015 ja 2016! Great Place To Work
  Great Place To Work

Avoimet työpaikat


 • Useita eri tehtäviä uuden sukupolven arkkitehtuurin pariin
  / Helsinki

  Etsimme tekijöitä uusien teknologioiden pariin rakentamaan ja ylläpitämään uuden sukupolven arkkitehtuuria alusta alkaen.

  Haemme asiantuntijoita suuren kokoluokan asiakastoimeksiantoihin. Tarjolla on useita monipuolisia tehtäviä ja erinomaiset kehittymismahdollisuudet organisaatiossa, jossa rento meininki, avoimuus ja ammattimainen tekeminen kulkevat käsi kädessä.

  Haussa ammattilaisia seuraaviin tehtäviin:

  • Palvelupäällikkö
  • Tietoliikenne- ja tietoturva-asiantuntija
  • Tallennusjärjestelmä-, automatisointi- ja virtualisointiasiantuntijoita
  • Palvelinasiantuntijoita

  Palvelupäällikkönä toimit projektin kannalta avainroolissa. Sinulla on vankkaa kokemusta merkittävän kokoisten infraulkoistuspalveluiden palvelunhallinnasta. Nautit suurten kokonaisuuksien parissa työskentelystä ja sinulta löytyy tarvittavaa ITIL-osaamista. Toimit sujuvasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa etkä pelkää tarttua kädet savessa toimeen. Hoidat hommat proaktiivisella, itsenäisellä ja varmalla otteella.


  HAE PAIKKAA →


  Tietoliikenne- ja tietoturva-asiantuntijana tunnet konesaliverkot kuin omat taskusi. Teknologiat: Cisco Firepower, Nexus, MDS, ACI sekä F5 Big-IP.

  Tallennusjärjestelmä-, automatisointi- ja virtualisointiasiantuntijana VMware-alusta on jo sinulle entuudestaan tuttu, kokemusta sinulta löytyy mahdollisesti myös Hyper-V:stä. Ymmärrys seuraavista teknologioista on hyödyksi: Cisco UCS ja Dell EMC (VPLEX, Avamar, Data Protection Suite ja Data Domain).

  Palvelinasiantuntijana tunnet jo seuraavat teknologiat: Microsoft Windows Server, Microsoft SCCM, Linux Redhat.

  Kaikki tehtävät edellyttävät itsenäistä otetta sekä halua hoitaa hommat laadukkaasti ja ammattitaitoisella otteella. Innostut uusista teknologioista ja haluat jatkuvasti kehittää itseäsi eteenpäin. Tulet hyvin juttuun erilaisten ihmisten kanssa ja toimit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

  Työt alkavat kevään ja alkusyksyn aikana. Mikäli kiinnostuit, jätä yhteystietosi ja liitä mukaan LinkedIn-profiilisi tai CV. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään loppukevään aikana.


 • Konesaliasiantuntija (Pitäjänmäki, Helsinki)

  Haluatko jatkuvasti kehittää itseäsi ja nautit haasteista? Houkuttaako rento ja ammattimainen meininki?

  Etsimme toimistollemme Pitäjänmäkeen konesaliasiantuntijaa palvelutuotannon jatkuvien palveluiden tukitehtäviin, pääpainopisteenä virtualisointiratkaisut ja tallennusverkot. Pääset toimimaan toimitus- ja kehitystiimeissä sekä työskentelemään mm. seuraavien teknologioiden kanssa:

  • Omat ja asiakkaiden palvelimet
  • Erilaiset virtualisointiratkaisut
  • Ohjelmistopohjaiset data center -ratkaisut
  • Mielenkiinnon mukaan myös levyjärjestelmät, tallennusverkot ja uuden sukupolven konesaliverkot


  Tarjoamme monipuolisen tehtävän johtavien teknologioiden parissa, hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuuden vaikuttaa palveluiden kehitykseen sekä omaan työhösi.

  Toivomme, ettet epäröi tarttua mihin tahansa ongelmaan, joka tarvitsee ratkaisijaa, silloinkaan, kun se menee oman vastuualueesi ulkopuolelle. Tulet hyvin juttuun monenlaisten ihmisten kanssa ja pyrit verkostoitumaan muiden tiimien sekä asiakkaiden asiantuntijoiden kanssa. Toimit sujuvasti itsenäisessä roolissa ja haluat kehittää tuotantoamme parempaan suuntaan.

  Innostuitko? Jätä hakemus, olemme sinuun yhteydessä pikimmiten!

  HAE PAIKKAA →


  Muodollinen pätevyys ei ole välttämätöntä, tärkeintä on halu tehdä ja oppia jatkuvasti uutta. Kokemus on tärkein edellytys, joten olethan ollut jo pidempään tekemisissä erityisesti seuraavien teknologioiden kanssa:

  • Virtualisointialustat (VMware, Hyper-V) virtuaalipalvelinten ylläpidon näkökulmasta
  • Tallennusverkot (SAN, erityisesti EMC:n teknologioilla)

  Arvostamme lisäksi kokemusta mm. seuraavista
  • AWS, Google Apps
  • Cisco UCS -palvelimet ja hallintajärjestelmät
  • Citrix VDI
  • KVM/Xen - OpenStack/Cloud Foundry
  • Tietoliikenneverkot


  Sertifikaatit kaikista edellä mainituista teknologioista lasketaan eduksi – sertifikaattivalikoimaansa saa meillä myös halutessaan laajennusta.


 • Humaani kehittäjä (Keskusta, Helsinki)


  Haluatko työskennellä ilman byrokratiaa, keskijohtoa ja lukkiintuneita toimintatapoja? Meillä pääset luomaan tulevaisuutta ja olemaan osa merkityksellistä työyhteisöä. Vincit on satojen asiantuntijoiden yritys, joka on palkittu sekä Suomen että Euroopan parhaana työpaikkana. Uskomme avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen, ja porukalla autamme toisiamme kehittymään sekä saavuttamaan omat ammatilliset ja henkilökohtaiset unelmamme.

  Aikaisemmassa työpaikassasi olet mahdollisesti ollut senior, lead tai ylipäätään “kädet savessa” oleva yksilö, meillä tittelillä ei ole merkitystä, joten voit olla vaikka joku ylläolevista tai keksiä omasi.

  Tuleva vincitläinen voi olla jalostunut ohjelmisto-asiantuntija tai hiomaton timantti, me autamme sinua olemaan paras mahdollinen versio itsestäsi. Olet nähnyt erilaisia projekteja ohjelmiston elinkaaren kaikissa vaiheissa. Et pelkää aloittaa projektia tyhjältä pöydältä, mutta kykenet myös tarvittaessa hyppäämään mukaan jo olemassa olevaan projektiin.

  Vastuunottaminen, halu ottaa omistajuus omasta urastasi sekä kehittymään siihen suuntaan, mihin itse haluat urasi menevän - nämä ovat meidän kaikkien vincitläisten ytimessä. Aikaisemmalla kieli-, alusta- ja teknologiataustalla ei ole väliä, projekteja löytyy lähes kaikista teknologioista. Oikea asenne, hyvät softakehitysperiaatteet ja avoimuus, nämä merkitsevät meille kaikista eniten.

  Tarjoamme
  • Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kokonaisvaltaisia web-pohjaisia ratkaisuja
  • Ympäristön, jossa sinä pääset vaikuttamaan
  • Erittäin kilpailukykyisen palkkamallin, jossa henkilökohtaisesta suorituksesta myös palkitaan


  HAE PAIKKAA →  Meillä pääset luomaan tulevaisuutta ja olemaan osa merkityksellistä työyhteisöä.


 • Mobiilikehittäjiä (Tampere & Vallila, Helsinki)

  Toteutamme mobiiliapplikaatioita niin natiivisovelluksina kuin hybriditoteutuksina. Projektit vaihtelevat kooltaan nopeista kokeiluista pitkäaikaiseen yhteistyöhön. Suunnittelemme ja toteutamme myös tarvittavat taustajärjestelmät.

  HAE PAIKKAA →

  ALUSTAT, TEKNOLOGIAT JA ERITYISOSAAMINEN
  • iOS, Android, React Native, Xamarin, NativeScript, PhoneGap
  • NFC, kamera, video ja 3D-grafiikka
  • Paikannus ja karttapohjaiset sovellukset
  • Hahmontunnistus ja liikkeen analysointi


  Sami, Tomi ja Topi

  Rennon ilmapiirin lisäksi Vincitillä parasta on monipuoliset projektit ja uudet teknologiat.

  Intohimona mobiilikehitys? Liity tiimiimme!

  Puhelimen ollessa nykymaailmassa ja tulevaisuudessa niin paljon enemmän kuin pelkkä pulikka, jolla voi soittaa, tarvitaan mobiilikehitykseen rohkeaa otetta, raikasta näkemystä ja vankkaa osaamista. Mobiiliprojektit ovat vuosien varrella kehittyneet yhä vaativammiksi kokonaisuuksiksi taustajärjestelmineen, kun puhelimella pitää pystyä näppärästi tekemään melkein kaikki samat asiat kuin desktopilla. Vincitillä ollaan ajan hermossa kiinni, ja töitä mobiilikehityksen parissa riittää!

  Vincitillä projektit vaihtelevat pienistä start up -caseista tai tutkimusprojekteista aina isoihin Hesburgerin kaltaisiin tunnettuihin sovelluksiin, jotka löytyvät satojen tuhansien suomalaisten taskuista. Monipuolisissa projekteissa pääsee tekemään laidasta laitaan mielenkiintoisia juttuja erilaisilla teknologioilla. Työkalut muuttuvat jatkuvasti ja aina oppii uutta.

  Vincitillä työskentelyssä parasta on mielekkäiden projektien lisäksi ilmapiirin rentous. Se ei ole kadonnut mihinkään, vaikka firma on kasvanut ja tekeminen kehittynyt ammattimaisemmaksi. Turhia prosesseja ei ole, organisaatio on flätti ja raportointia pelkästä raportoinnin ilosta ei harrasteta. Kaikille annetaan paljon vapautta ja vastuuta sekä mahdollisuus vaikuttaa.

  Mobiiliprojekteja teemme Tampereen ja Vallilan toimistoilla. Etsinnässä on jatkuvasti uutta pätevää porukkaa, joten laita hakemusta tulemaan!


 • Softakehittäjä IoT-hommiin (Vallila, Helsinki)


  Heikki ja Olli tässä moi. Onko raudan ja softan parissa työskentely sinun juttusi? Kiinnostaako sensorit, bäkkärit ja mobiili? Osaatko tehdä töitä monella erilaisella teknologialla ja kutkuttaako mielessä uuden oppiminen?

  Haemme työkaveriksi softakehityksen moniottelijaa, joka uskaltaa tarttua uusiin teknologioihin ja haluaa kokeilla uusia asioita. Meillä töitä tehdään itseohjautuvasti vastuuta kantaen ja suoraan asiakkaan kanssa kommunikoiden. Esimerkki projektistamme on asiakkaamme Superoperator, jolle on toteutettu kokonainen autopesuloiden tietojärjestelmä alkaen autopesulan ohjauksesta ja päättyen mobiilisovelluksiin, laskutukseen ja nykyaikaiseen käyttäjäkokemukseen.

  Meillä löytyy tekemistä aina sulautettujen laitteiden ohjelmistoista taustajärjestelmiin ja mobiilisovelluksiin asti. Emme ole teknologiariippuvaisia ja valitsemme työkalut ja teknologiat jokaisen projektin tarpeiden mukaisesti.
  Tässä kuitenkin muutamia esimerkiksi:

  • Android
  • iOS
  • Python
  • C/C#/C++
  • Java
  • Node.js
  • MongoDB
  • PostgreSQL
  • FreeRTOS

  HAE PAIKKAA →  Meillä töitä tehdään itseohjautuvasti vastuuta kantaen ja suoraan asiakkaan kanssa kommunikoiden.


 • Ohjelmistokehittäjiä terveysteknologian pariin (Vallila, Helsinki)

  Haemme kokeneita ohjelmistokehittäjiä vahvistamaan sulautettujen järjestelmien yksikköämme mobiilin terveysteknologian projekteihin. Työskentelemme lääketieteellisten laitteiden parissa, joten työ vaatii hyvää teknistä osaamista, tarkkuutta ja kykyä tuottaa hyvälaatuista koodia. Lääketieteellisten laitteiden kanssa työskentely on meistä palkitsevaa ja tärkeää ja toivomme, että sinä tunnet samoin. Rooleja on tarjolla erilaisia ja ne vaihtelevat Linux-alustakehityksen, mittauslaitteiden sulautettujen ohjelmistojen ja sovellustason kehityksen välillä.

  Kun olet valmis haasteeseen ja haluat kuulla lisää, kerro meille muutamalla lauseella työstäsi, josta olet oikeasti ylpeä. Me olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Avainsanat: C/C++, Linux, Qt/QML, Python, Yocto, AngularJS

  HAE PAIKKAA → • Kokenut verkkokaupan osaaja (Tampere & Helsinki)


  Hei sinä kokenut verkkokaupan kehittäjä, miltä kuulostaisi työskentely ympäristössä, jossa saat vapaat kädet toteuttaa maailman parhaita sähköisiä asiakaskokemuksia Suomen monipuolisimmalle asiakaskunnalle? Entä kiinnostaisiko Vincitin ennakkoluuloton ja rohkea kulttuuri?

  Etsimme kehittäjää verkkokauppojen toteutukseen osaksi tiimejä, jotka uudistavat asiakkaidemme sähköistä liiketoimintaa ja asiakaskokemusta. Asiakkaitamme tällä saralla ovat mm. DataInfo ja Ikaalisten Matkatoimisto.

  Toivomme sinulta kokemusta useammasta eri verkkokauppa-alustasta, kuten esim. Magentosta. Kuitenkin tärkeimpänä kaikista nautit työn vapaudesta ja monipuolisista projekteista, et karta vastuun ottamista, haluat hoitaa hommasi laadukkaasti ja ammattitaidolla, ja olet innokas jakamaan osaamisestasi myös muille. Sinulta löytyy myös kiinnostusta lähteä edelleen kasvattamaan Vincitin verkkokauppatiimiä.

  Jos natsasi, laita hakemusta tulemaan niin jutellaan lisää!

  Asiakascaseistamme voit lukea lisää: https://www.vincit.fi/referenssit/datainfo/ & https://www.vincit.fi/referenssit/ikaalisten-matkatoimisto


  HAE PAIKKAA →
 • Web-kehittäjiä (Tampere)

  Toteutamme verkkopalveluita ideasta ylläpitoon asti. Hyödynnämme työssä ketteriä kehitysmenetelmiä: ajantasainen versio on aina kokeiltavissa ja testattavissa koko kehityksen ajan. Laadunvarmistuksessa käytämme useita menetelmiä automatisoidusta testauksesta koodin katselmointiin ja käytävätestaukseen. Tietoturva on aina osa laadunvarmistusta.

  HAE PAIKKAA →

  TEKNOLOGIAT , TYÖKALUT JA ERITYISOSAAMINEN
  • Java, C# / .NET, Clojure, Node.js, Python / Django, Ruby on Rails
  • AngularJS, ReactJS, Spring MVC, HTML5, CSS3
  • MySQL, PostgreSQL, Oracle, Cassandra, MongoDB
  • JUnit, Robot Framework, Selenium, Jenkins
  • Responsive design - näytön kokoon sopeutuva käyttöliittymä
  • Pilvipalvelut

  Petri ja kaksi Anttia

  Projekteissa tekemällä oppii, eikä tänne tullessa tarvitse osata valmiiksi kymmeniä systeemejä.

  Intohimona webbi? Liity joukkoomme!

  Parasta Vincitillä on vaihtelevat projektit: on pieniä ja isoja asiakkaita startupeista teollisuusyrityksiin. Mielenkiintoa työhön tuovat jatkuvasti kehittyvät teknologiat. Projekteissa tekemällä oppii, eikä tänne tullessa tarvitse osata valmiiksi kymmeniä systeemejä.

  Työntekoa edesauttaa se, että Vincitiltä löytyy monipuolista ja kovaa osaamista. Jos joku teknologia kiinnostaa, aina löytyy joku, keneltä voi kysyä ja tietämystä jaetaan muutenkin aktiivisesti. Iso etu on myös se, että talon sisällä on tosi osaavia käytettävyys- ja käyttöliittymäsuunnittelijoita, jotka toimivat osana tiimiä. Täällä kehittäjät toimivat myös myynnin tukena ja sitä kautta pääsee vaikuttamaan projekteihin alusta asti. Oikeastaan työ onkin jatkuvaa liikkuvaan maaliin tähtäämistä, kun tuotetta kehitetään yhdessä asiakkaan kanssa.

  Mukavinta Vincitillä on työkaverit, eikä meillä matalan hierarkian takia ole mitään middle manager -viidakkoa. Jos huomaa epäkohdan tai tarvitsee jotain, senkun hoitaa asian tai hankkii itse omalla firman luottokortilla. Kyttääminen ei kulttuuriin kuulu, vaan hommat saa tehdä omalla tavallaan ja vaikka lähteä kesken päivän etätöihin. Koska Vincit kasvaa ja kehittyy, löytyy täältä kokeneemmallekin tekijälle uusia mahdollisuuksia – pääsee luomaan omaa työnkuvaansa, miettimään, millaisia haasteita haluaa ottaa ja lähteä kehittämään toimintaa siihen suuntaan.


 • Johtava ohjelmistokehittäjä (Tampere)

  Etsimme kokenutta kehittäjää, joka osaa suunnitella järjestelmän kuin järjestelmän – sekä vetää sen toteutustiimiä osallistuen itsekin koodaukseen. Tarjoamme ympäristön, jossa saat vapaat kädet toteuttaa maailman parhaita ohjelmistoja Suomen monipuolisimmalle asiakaskunnalle.

  HAE PAIKKAA →

  VAATIMUKSET:
  • Kymmeniä tuhansia committeja
  • Kokemusta laajoista projekteista
  • Erinomainen osaaminen Javassa, C++:ssa tai C#:ssa


 • Ohjelmistokehittäjiä Turkuun

  Vincit saapuu Turkuun ja perustaa uuden toimipisteen kesän aikana! Töitä monipuolisten projektien parissa riittää ja etsimmekin nyt ohjelmistokehittäjiä eri painotuksilla.

  Tunnistathan itsesi näistä: Java, C#/.NET, Clojure, Node.js, Python/Django, Ruby on Rails, JavaScript, C/C++, iOS, Android...

  Liity remmiin ja tule rakentamaan Vincitin kasvua Turussa ensimmäisten joukossa.  HAE PAIKKAA →


Työsuhde-etujamme


Vincit Clubs
Laaja-alainen sairasvakuutus
Palkitseva bonusjärjestelmä
Uuden työntekijän tyytyväisyystakuu
Vapaasti valittavat työvälineet
Bonusta harrasteprojekteista
Monipuoliset virkistystapahtumat
Fysioterapeutin palvelut
Oma Vincit-kahvi
Työpaikkahammashoito
Yhteystiedot

+358 29 170 7007

info@vincit.fi

Tampere

Visiokatu 1
33720 Tampere

Helsinki

Mikonkatu 15 A
00100 Helsinki

Kuortaneenkatu 2
00510 Helsinki

Valimotie 13 Bb
00380 Helsinki

Palo Alto

470 Ramona St
Palo Alto

CA 94301

Vincit logo