• Rekrytakuu
  Rekrytakuu – vastaamme kaikkiin työhakemuksiin päivässä.  
 • Euroopan paras työpaikka 2016!
  Suomen paras työpaikka 2014, 2015 ja 2016! Great Place To Work
  Great Place To Work

Avoimet työpaikat • Ohjelmistokehittäjiä
  (Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun)


  Me tehdään kaikenlaisia koodaamiseen liittyviä atk-hommia, mutta suurin osa porukasta työskentelee erilaisten verkkopalveluiden, Android/iOS-mobiilisovellusten tai teollisuuden härveleiden (IoT) parissa. Palkkaamme sekä uransa alkuvaiheessa olevia opiskelijoita että alalla pitkään olleita konkareita.

  Pääteknologiamme ovat AngularJS, C#, Clojure, Java, Node.js, React/Native, Python/Django, Swift ja WordPress. Toivomme, että hallitset ainakin yhden näistä hyvin.

  Suurin osa meistä työskentelee omalta toimistolta käsin asiakasprojekteissa. Esimerkkejä toteutuksistamme ja julkisista asiakkaista löydät asiakkaat-sivulta. Niiden lisäksi meillä on jatkuvasti kymmeniä hys hys -projekteja.

  Asiakaskenttämme on todella laaja startupeista maailman suurimpiin yrityksiin. Tämän ansiosta projektikirjo on ainutlaatuinen, ulottuen legacypurkkakoodin ylläpidosta AR/VR-hipsteröintiin ja syväoppimiseen. Jatkuvasti kehittyvä ympäristö varmistaa ettei jumiutumista tarvitse pelätä.

  Erityisen hyvin meillä viihtyvät henkilöt, jotka haluavat kehittyä ohjelmistokehityksen huippuosaajiksi. Tähän meidän työyhteisö tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet. Lähestulkoon asiasta kuin asiasta löytyy osaamista ja apua talon sisältä. Lisäksi osaaminen kasvaa vauhdilla: esimerkiksi vuonna 2016 nuppiluku lisääntyi 77 henkilöllä, ja tulijoista suurin osa oli koodaajia. Vincitillä ei tarvitse pelätä pakkoylennystä esimieshommiin tai muuhun käsienheilutteluun, koska meillä ei sellaisia rooleja ole. Iso etu on myös se, että talosta löytyy tosi osaavia UI/UX-suunnittelijoita ja palvelumuotoilijoita, jotka toimivat osana tiimiä.  HAE PAIKKAA →
  Asiakaskenttämme on todella laaja startupeista maailman suurimpiin yrityksiin.


  Meillä porukkaa johdetaan yksilöllisesti ja jokainen saa tilata haluamaansa johtamista Leadership as a Service -palvelusta. Myös työvälineet saa valita vapaasti. Perinteisten työsuhde-etujen lisäksi käytettävissä on mittava paketti muita etuja esimerkiksi uracoachaus, hieronta ja hammashoito. Palkituista toimintatavoistamme voit lukea tarkemmin: www.euroopanparastyöpaikka.fi.


 • M-Files-konsultteja
  (Helsinki & Tampere)


  Etsimme sovelluskehitysprojektiemme pariin kokeneita M-Files-konsultteja sekä uransa alkutaipaleella olevia tulevaisuuden tekijöitä työskentelemään alansa huippujen pariin Helsinkiin ja Tampereelle.

  Vincitin arjessa yhdistyy startup-kulttuurin rentous, avoimuus ja ketteryys sekä suuren yrityksen tuomat eri mahdollisuudet.

  Hiomaton M-Files-timantti

  Tarjoamme uransa ensimmäistä merkittävää askelta etsiville IT-alan opiskelijoille ainutlaatuisen tilaisuuden kehittyä konkareidemme seurassa alansa tähtipelureiksi palkitussa työyhteisössämme.

  Työkokemusta sinulla ei tarvitse vastaavista tehtävistä vielä olla, alaa kohtaan osoittamasi draivi ja palo oppia uutta riittävät meille todistamaan sen, että olet valmis omaksumaan M-files-mestareidemme opit.

  Opetamme sinulle M-files-ratkaisujemme salaisuudet sekä konsulttityössä menestymisen tärkeimmät niksit. Tärkeässä roolissa tehtäväsi muodostumisessa ovat oma tekninen osaamisesi, ratkaisukeskeisyytesi sekä kykysi oppia uutta ja tarttua itseohjautuvasti tehtävään kuin tehtävään.

  Toiveemme on, että voisit siirtyä täyspäiväisesti työelämään mahdollisimman pian.  HAE PAIKKAA →  Kokenut M-Files-konsultti

  Ymmärrät M-Files-tuotteen perusideologian ja osaat konfiguroida M-Filesiä sujuvasti (mm. työnkulut, kohdetyypit). Haluat kehittyä jatkuvasti eteenpäin ja toimit asiakasrajapinnassa kuin kala vedessä ja olet aina valmiina uusiin mielenkiintoisiin haasteisiin. Osaamisalueisiisi lukeutuu mm. C# ja .NET-framework, HTML5, CSS3, JavaScript.

  Kun olet valmis haasteeseen ja haluat kuulla lisää, niin ota yhteyttä! Me olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.


 • SharePoint-kehittäjiä (Helsinki)


  Haluatko toimia ympäristössä, jossa pääset edelleen kehittymään SharePointin parissa ja työskentelemään kädet savessa yhdessä muun tiimin kanssa?

  Haemme SharePoint-sovelluskehittäjiä eri taustoilla projektitoimituksiin ja ylläpitotehtäviin. Näkemystä sinulla tulisi olla seuraavista teknologioista:

  • SharePoint
  • Office 365
  • .NET, C#, SQL / SQL Server, Visual Studio
  • Kokemus muista Microsoftin tuotteista sekä Microsoftin sertifiointikoulutus on plussaa


  Arvostamme osaamista projektien määrittelystä ja suunnittelusta sekä kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta.

  Me emme pelkää tarttua toimeen, joten toivottavasti et sinäkään. Etsimme oma-aloitteisia tekijöitä itseohjautuvaan työyhteisöömme, jossa hommat hoidetaan laadukkaasti ja ammattitaidolla.

  Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan, niin jutellaan lisää.  HAE PAIKKAA →
 • Microsoft Dynamics CRM -asiantuntijoita
  (Helsinki)


  Haluatko kehittää itseäsi ja nautit asiakaskohtaamisten ja digitaalisuuden tuomista haasteista? Houkuttaako rento, ammattimainen meininki? Etsimme sovelluskehittäjiä ja ylläpitäjiä sekä teknisiä konsultteja Dynamics 365 ratkaisumyyntiyksikön finanssi- ja koulutusalan projektitoimituksiemme pariin.

  Dynamics 365 kehittäjänä/ylläpitäjänä tunnet mm. plugin-kehityksen ja D365 rajapinnat. Integrointiprojektit ovat sinulle tuttuja ja ymmärrät parhaat käytännöt, joilla integrointeja toteutetaan.

  Teknisenä konsulttina olet tehnyt projektitoimituksia jo pidempään ja sinulta löytyy sovelluskehitykseen liittyvää kokemusta konepellin alta katsottuna. Kommunikoit sujuvasti asiakkaiden ja myynnin kanssa.

  Toivomme roolista riippumatta, että osaat toimia proaktiivisesti itseohjautuvassa kulttuurissamme ja kykenet ottamaan vastuuta myös muista teknologioista tarvittaessa. Tulet juttuun monenlaisten ihmisten kanssa ja kykenet verkostoitumaan muiden tiimien sekä asiakkaiden asiantuntijoiden kanssa.

  Muodollinen pätevyys ei ole välttämätöntä, tärkeintä on halu tehdä ja oppia uutta! Seuraavat teknologiat ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja:

  • Microsoft Dynamics 365 -sovellusalusta
  • Microsoft Office 365
  • JavaScript
  • Plugin-koodin toteuttaminen


  HAE PAIKKAA →  Arvostamme lisäksi osaamista muun muassa seuraavista:

  • Dynamics CRM On-Premise -toteutukset
  • Dynamics 365 uudet toiminnallisuudet
  • SQL-tietokannan raporttikyselyt
  • Power BI -raportit
  • Microsoft Azure


  Sertifikaatit kaikista edellä mainituista teknologioista lasketaan eduksi – sertifikaattivalikoimaansa saa meillä myös halutessaan laajennusta. Mielellämme kerromme tehtävästä lisää, joten jos kiinnostuit, niin olethan yhteydessä pikimmiten.


Työsuhde-etujamme


Vincit Clubs
Laaja-alainen sairasvakuutus
Palkitseva bonusjärjestelmä
Uuden työntekijän tyytyväisyystakuu
Vapaasti valittavat työvälineet
Bonusta harrasteprojekteista
Monipuoliset virkistystapahtumat
Fysioterapeutin palvelut
Oma Vincit-kahvi
Työpaikkahammashoito
Yhteystiedot

+358 29 170 7007

info@vincit.fi

Tampere

Visiokatu 1
33720 Tampere

Helsinki

Mikonkatu 15 A
00100 Helsinki

Kuortaneenkatu 2
00510 Helsinki

Turku

Tykistökatu 4 D
20520 Turku


Savonlinna

Vipusenkatu 12
57200 Savonlinna

Palo Alto

470 Ramona St
Palo Alto

CA 94301


Orange County

200 Spectrum Center Drive Irvine
CA 92618

Vincit logo