Asiantuntijaksi Vincitiin?
 • Euroopan paras työpaikka 2016!
  Suomen paras työpaikka 2014, 2015 ja 2016! Great Place To Work
  Great Place To Work

Avoimet työpaikat • People-ammattilainen
  aurinkoiseen Turkuun


  Moikka!

  Olen Emmi, Vincitin Turun toimiston People-tiimistä. Olen siirtymässä nykyisistä tehtävistäni rekrytoinnin maailmaan Vincitillä (kyllä, meillä nämä kaksi ovat erillisiä toimintoja). Etsinkin nyt itselleni seuraajaa, joka voisi täyttää ihanan haastavat ja vauhdikkaatkin People-saappaani. Täällä Aurajoki-näkymin varustetulla uudella ja upealla Turun toimistollamme työskentelee tätä nykyä lähes 80 ohjelmistokehityksen, designin ja myynnin ammattilaista.

  Vincitillä ihmiset ovat kaiken toiminnan ytimessä. Uskomme näet, että tyytyväiset työntekijät ovat tyytyväisten asiakkaiden elinehto. Perinteisen paperin pyörittämisen sijaan People-tiimimme keskittyy siksi tukemaan ihmisiä ja heidän arkeaan – kädet syvällä savessa, käytännön tekojen kautta.

  Koska pomoja ei ole ja organisaatio on litteä, toimenkuva on laaja: pöydällä on valtava määrä sekalaisia asioita, nopeaa reagointia vaativia keissejä sekä jatkuvaa sumplimista useiden eri tahojen kanssa. Autat ihmisiä onnistumaan ja voimaan hyvin työssään, toteutat heidän LaaS-palvelupyyntöjään, hoidat heidän työsuhteensa elinkaareen liittyviä asioita, organisoit heille erilaisia tapahtumia ja vieläpä toimiston juoksevat asiat.

  Millaista tyyppiä sitten haemme? Sinulla on jo takataskussa monenlaista kokemusta ja työkaluja erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin, innostuksen ja oivallusten kasvattamiseen sekä haasteiden ratkaisemiseen. Viihdyt itsenäisessä roolissa, mutta nautit verkostoitumisesta Vincitin muiden asiantuntijoiden kanssa. Ymmärrät työelämän ja liiketoiminnan lainalaisuudet, mutta mietit myös rohkeasti uusia toimintatapoja ja nautit niiden kokeilemisesta. Lähimmät People-kollegasi touhuavat Tampereella ja Helsingissä.

  Peruspalkkasi asettuu välille 3000-3600€ kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen. Käytössäsi on myös Vincitin laajat edut sekä bonusmalli. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2019 loppuun, jatko mahdollinen.  HAE PAIKKAA →
  Perinteisen paperin pyörittämisen sijaan People-tiimimme keskittyy siksi tukemaan ihmisiä ja heidän arkeaan – kädet syvällä savessa.


  Jos kiinnostuit, otathan meihin yhteyttä 17.10. mennessä. Etenemme rekryssä nopeasti “first come, first served”-periaatteella ja aloitamme tapaamiset jo hakuajalla. Palaamme kaikille meihin yhteyttä ottaneisiin viimeistään hakuajan päättymisen jälkeen.

  Jos kysyttävää herää, niin soita ja jutellaan lisää!
  Emmi p. 044 282 5541
  pe 5.10. klo 13-14, ma 8.10. klo 13-14 ja pe 12.10. klo 13-14


 • Eljakselle seuraaja
  Helsinkiin tai Tampereelle


  Moi!

  Olen Eljas ja vedän Vincitin design -liiketoimintaa. Nyt olen ajatellut siirtyä muotoilemaan omia eläkepäiviäni. Sitä ennen haluan vielä löytää itselleni mahtavan seuraajan.

  Design on kasvanut muutamassa vuodessa tärkeäksi osaksi Vincitin liiketoimintaa, työnäsi on vauhdittaa edelleen tätä kehitystä.

  Tehtävä muovautuu tekijänsä mukaan. Voit painottaa liiketoiminnallista puolta, design -palvelujen kasvua ja sen merkityksen kasvattamista Vincitin liiketoiminnassa. Tai jos tunnet enemmän vetoa taiteelliseen puoleen, suunnittelun laatuun ja innovaatioiden synnyttämiseen, voit keskittyä tukemaan design -tiimiä tässä kehityksessä. Tai ehkä olet sellainen ihmetyyppi, joka hoitaa molemmat hommat.

  Arvostamme jalanjälkeäsi desigin kentässä, tai haluasi jättää sinne jälkesi.

  Kuuntele videolta lisää: eljakselleseuraaja.fi

  Jos ainutlaatuinen tehtävä ainutlaatuisessa yrityksessä kiinnostaa, niin haethan paikkaa 28.10.2018 mennessä. Seuraajani pääasiallinen toimipiste voi sijaita Helsingissä tai Tampereella.

  Ole yhteydessä, jutellaan lisää!

  Ystävällisin terveisin

  Eljas
  eljas.perheentupa@vincit.fi
  040-510 9010  HAE PAIKKAA →
  Design on kasvanut muutamassa vuodessa tärkeäksi osaksi Vincitin liiketoimintaa, työnäsi on vauhdittaa edelleen tätä kehitystä. • Propellihattu sulautettujen järjestelmien
  tiimiimme Vallilaan


  Ovatko rauta ja softa, sensorit, bäkkäri ja IoT sinun juttusi? Haluatko raivata tietä ja uurtaa uraa uusien teknologioiden parissa? Silloin tämä paikka on kuin tehty sinulle.

  Etsimme kyltymättömällä uteliaisuudella ja rautaisella kokemuksella varustettua generalistia sulautettujen järjestelmien tiimiimme. Olet kiinnostunut kaikenlaisista härpäkkeistä, avaat niitä mielelläsi ja janoat tietää mitä ne ovat syöneet. Sinulla on luontainen halu tutkia miten laitteet ja niitä ohjaavat järjestelmät toimivat, ja saat ne myös toimimaan haluamallasi tavalla. Skaala on laaja: hommia tehdään tarvittaessa pienistä mikrokontrollereista aina Linuxia ajaviin pikkutietskareihin asti. Työ edellyttää siis teknistä ymmärrystä, tarkkuutta ja kykyä tuottaa laadukasta koodia. Eikä kokemus tinaamisestakaan olisi pahitteeksi.

  Vincitillä töitä tehdään itseohjautuvasti, usein asiakkaan kanssa ja yhdessä vastuuta kantaen. Työkaverit ovat Suomen kovimpia devaajia, palvelumuotoilijoita, designereita ja muitakin mukavia tyyppejä. Keskijohto ei kyttää olkasi yli, koska sitä ei ole. Työaikaasi, -paikkaasi ja -viikkosi pituutta voit säätää itse ja myös työvälineesi voit valita itse. Perinteisten etujen lisäksi käytettävissä on mittava paketti muita etuja, kuten hammashoitoa, kuntosalia, hierontaa, lastenhoitoa ja uracoachausta.

  Kiinnostuitko? Ole nopea ja ota meihin yhteyttä. Paikka täytetään heti oikean tyypin löydyttyä.  HAE PAIKKAA →
  Sinulla on luontainen halu tutkia miten laitteet ja niitä ohjaavat järjestelmät toimivat, ja saat ne myös toimimaan haluamallasi tavalla. • Ohjelmistokehittäjiä
  (Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun)


  Me teemme kaikenlaisia koodaamiseen liittyviä atk-hommia, mutta suurin osa porukasta työskentelee erilaisten verkkopalveluiden, Android/iOS-mobiilisovellusten, teollisuuden härveleiden (IoT) tai tuotepohjaisten ohjelmistoratkaisuidemme parissa. Palkkaamme sekä uransa alkuvaiheessa olevia opiskelijoita että alalla pitkään olleita konkareita.

  Pääteknologiamme ovat Angular, C#, Clojure, Java, Node.js, React/Native, Python/Django, C/C++, Swift, WordPress ja NServiceBus. Toivomme, että hallitset ainakin yhden näistä hyvin. Koodi pyörii tarpeista riippuen yleensä Azuren, AWS:n, GCP:n tai Bluemixin päällä. Esimerkkejä toteutuksistamme ja julkisista asiakkaista löydät asiakkaat-sivulta. Niiden lisäksi meillä on jatkuvasti kymmeniä hys hys -projekteja.

  Asiakaskenttämme on todella laaja startupeista maailman suurimpiin yrityksiin. Tämän ansiosta projektikirjo on ainutlaatuinen, ulottuen legacypurkkakoodin ylläpidosta AR/VR-hipsteröintiin ja syväoppimiseen. Jatkuvasti kehittyvä ympäristö varmistaa ettei jumiutumista tarvitse pelätä.

  Erityisen hyvin meillä viihtyvät henkilöt, jotka haluavat kehittyä ohjelmistokehityksen huippuosaajiksi. Tähän meidän työyhteisö tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet. Lähestulkoon asiasta kuin asiasta löytyy osaamista ja apua talon sisältä. Lisäksi osaaminen kasvaa vauhdilla: esimerkiksi vuonna 2017 nuppiluku lisääntyi yli sadalla henkilöllä, ja tulijoista suurin osa oli koodaajia. Vincitillä ei tarvitse pelätä pakkoylennystä esimieshommiin tai muuhun käsienheilutteluun, koska meillä ei sellaisia rooleja ole. Iso etu on myös se, että talosta löytyy tosi osaavia UI/UX-suunnittelijoita ja palvelumuotoilijoita, jotka toimivat osana tiimiä.  HAE PAIKKAA →
  Asiakaskenttämme on todella laaja startupeista maailman suurimpiin yrityksiin.


  Meillä porukkaa johdetaan yksilöllisesti ja jokainen saa tilata haluamaansa johtamista Leadership as a Service -palvelusta. Myös työvälineet saa valita vapaasti. Perinteisten työsuhde-etujen lisäksi käytettävissä on mittava paketti muita etuja esimerkiksi uracoachaus, hieronta ja hammashoito.


 • Web Developers
  (Helsinki)


  Interested in working without bureaucracy, middle management, and stiff company policies? Then think about joining our Vincit team in Helsinki!

  We are currently seeking skilled Web Developers with a passion for software excellence! Everything we do stems from our belief that success begins with the right mindset. If your goal is to be part of a transparent community that encourages personal development, and where the well-being of you and your team are equally important, we might just be a match made in heaven.

  In your current or previous life, you have worked as a frontend, backend or full-stack Web Developer. You’ve seen and been part of a wide variety of different types of projects, and you’re comfortable with leading projects - regardless of whether you’re kicking off a new project or jumping into an ongoing one.

  We don’t discriminate between different technologies and platforms, and usually have a wide range of projects and customers for you to choose from.

  Note: Your skills as a Web Developer and eagerness to join Vincit are the main criteria for this position. Fluency in Finnish is not required and you’ll be able to use English as your working language.

  Interested? Take the first step towards joining our fun-loving bunch and send us your application!  HAE PAIKKAA →
  We might just be a match made in heaven.


Työsuhde-etujamme


Vincit Clubs
Laaja-alainen sairasvakuutus
Palkitseva bonusjärjestelmä
Uuden työntekijän tyytyväisyystakuu
Vapaasti valittavat työvälineet
Bonusta harrasteprojekteista
Monipuoliset virkistystapahtumat
Fysioterapeutin palvelut
Oma Vincit-kahvi
Työpaikkahammashoito
Yhteystiedot

+358 29 170 7007

info@vincit.fi

Tampere

Visiokatu 1
33720 Tampere

Helsinki

Mikonkatu 15 A
00100 Helsinki

Kuortaneenkatu 2
00510 Helsinki

Turku

Helsinginkatu 15
20500 Turku


Palo Alto

470 Ramona St
Palo Alto

CA 94301


Orange County

200 Spectrum Center Drive Irvine
CA 92618

Vincit logo