• Rekrytakuu
  Etsimme sataa huippuasiantuntijaa Jyväskylään, Seinäjoelle tai Turkuun.  
 • Rekrytakuu
  Rekrytakuu – vastaamme kaikkiin työhakemuksiin päivässä.  
 • Euroopan paras työpaikka 2016!
  Suomen paras työpaikka 2014, 2015 ja 2016! Great Place To Work
  Great Place To Work

Avoimet työpaikat


 • Fullstack web-kehittäjiä ja osaavia mobiilidevaajia (Kalifornia)


  Töihin Vincitille Kaliforniaan


  Tökkiikö talven pimeys ja pakkasen puremat? Miltä kuulostaisi yhdistelmä Euroopan parasta työpaikkaa ja Kalifornian aurinkoa?

  Vincit vahvistaa jalansijaa Jenkeissä ja kasvattaa toimintaansa. Töitä mielenkiintoisten projektien parissa riittää ja etsimmekin nyt kokeneita ja osaavia fullstack web-kehittäjiä sekä mobiilidevaajia Kaliforniaan.

  READ IN ENGLISH AT OUR INTERNATIONAL SITE →


  Pääset kehittämään kokonaisvaltaisia web-pohjaisia ratkaisuja ja mobiiliapplikaatioita, toimimaan tiiviissä yhteistyössä paikallisten asiakkaiden parissa, tuottamaan huippulaatua yhdessä kokeneiden kollegoidesi kanssa sekä olemaan mukana rakentamassa Vincitin kasvua.

  Sinulta löytyy jo kokemusta ja näkemystä webdevauksesta moderneilla teknologioilla ja/tai olet omimmillasi mobiilikehityksen parissa. Tunnistathan itsesi näistä: Fullstack, Clojure, Angular.js, React, Node.js, SQL, Swift, iOS, Android.

  Sparrailet mielelläsi asiakkaiden kanssa, hoidat hommat itsenäisellä ja varmalla otteella ja puhut sujuvaa jenkkilää. Olet valmis muuttamaan rapakon taakse nopeallakin aikataululla.

  Meillä hommat hoidetaan rautaisella ammattitaidolla laadusta tinkimättä. Emme kurtistele kulmia vaan meillä pärjää rennolla otteella. “No policy policy” ja “Tee niin kuin ite tekisit” kuvaavat toimintaamme parhaiten; vapautta ja vastuuta saa paljon, luotamme siihen että tiedät itse parhaiten miten hommat haluat hoitaa ja nautit itsesi kehittämisestä ja haastamisesta.

  Liity remmiin ja laita hakemusta tulemaan! Emme aikaile sopivien tyyppien löytyessä, joten toimithan nopeasti.

  HAE PAIKKAA →


 • <<<<<<< HEAD
 • Mobiilikehittäjiä (Tampere & Vallila, Helsinki)

  Toteutamme mobiiliapplikaatioita niin natiivisovelluksina kuin hybriditoteutuksina. Projektit vaihtelevat kooltaan nopeista kokeiluista pitkäaikaiseen yhteistyöhön. Suunnittelemme ja toteutamme myös tarvittavat taustajärjestelmät.

  HAE PAIKKAA →

  ALUSTAT, TEKNOLOGIAT JA ERITYISOSAAMINEN
  • iOS, Android, React Native, Xamarin, NativeScript, PhoneGap
  • NFC, kamera, video ja 3D-grafiikka
  • Paikannus ja karttapohjaiset sovellukset
  • Hahmontunnistus ja liikkeen analysointi


  Sami, Tomi ja Topi

  Rennon ilmapiirin lisäksi Vincitillä parasta on monipuoliset projektit ja uudet teknologiat.

  Intohimona mobiilikehitys? Liity tiimiimme!

  Puhelimen ollessa nykymaailmassa ja tulevaisuudessa niin paljon enemmän kuin pelkkä pulikka, jolla voi soittaa, tarvitaan mobiilikehitykseen rohkeaa otetta, raikasta näkemystä ja vankkaa osaamista. Mobiiliprojektit ovat vuosien varrella kehittyneet yhä vaativammiksi kokonaisuuksiksi taustajärjestelmineen, kun puhelimella pitää pystyä näppärästi tekemään melkein kaikki samat asiat kuin desktopilla. Vincitillä ollaan ajan hermossa kiinni, ja töitä mobiilikehityksen parissa riittää!

  Vincitillä projektit vaihtelevat pienistä start up -caseista tai tutkimusprojekteista aina isoihin Hesburgerin kaltaisiin tunnettuihin sovelluksiin, jotka löytyvät satojen tuhansien suomalaisten taskuista. Monipuolisissa projekteissa pääsee tekemään laidasta laitaan mielenkiintoisia juttuja erilaisilla teknologioilla. Työkalut muuttuvat jatkuvasti ja aina oppii uutta.

  Vincitillä työskentelyssä parasta on mielekkäiden projektien lisäksi ilmapiirin rentous. Se ei ole kadonnut mihinkään, vaikka firma on kasvanut ja tekeminen kehittynyt ammattimaisemmaksi. Turhia prosesseja ei ole, organisaatio on flätti ja raportointia pelkästä raportoinnin ilosta ei harrasteta. Kaikille annetaan paljon vapautta ja vastuuta sekä mahdollisuus vaikuttaa.

  Mobiiliprojekteja teemme Tampereen ja Vallilan toimistoilla. Etsinnässä on jatkuvasti uutta pätevää porukkaa, joten laita hakemusta tulemaan!


 • Kokenut verkkokaupan osaaja (Tampere & Helsinki)


  Hei sinä kokenut verkkokaupan kehittäjä, miltä kuulostaisi työskentely ympäristössä, jossa saat vapaat kädet toteuttaa maailman parhaita sähköisiä asiakaskokemuksia Suomen monipuolisimmalle asiakaskunnalle? Entä kiinnostaisiko Vincitin ennakkoluuloton ja rohkea kulttuuri?

  Etsimme kehittäjää verkkokauppojen toteutukseen osaksi tiimejä, jotka uudistavat asiakkaidemme sähköistä liiketoimintaa ja asiakaskokemusta. Asiakkaitamme tällä saralla ovat mm. DataInfo ja Ikaalisten Matkatoimisto.

  Toivomme sinulta kokemusta useammasta eri verkkokauppa-alustasta, kuten esim. Magentosta. Kuitenkin tärkeimpänä kaikista nautit työn vapaudesta ja monipuolisista projekteista, et karta vastuun ottamista, haluat hoitaa hommasi laadukkaasti ja ammattitaidolla, ja olet innokas jakamaan osaamisestasi myös muille. Sinulta löytyy myös kiinnostusta lähteä edelleen kasvattamaan Vincitin verkkokauppatiimiä.

  Jos natsasi, laita hakemusta tulemaan niin jutellaan lisää!

  Asiakascaseistamme voit lukea lisää: https://www.vincit.fi/referenssit/datainfo/ & https://www.vincit.fi/referenssit/ikaalisten-matkatoimisto


  HAE PAIKKAA →
 • Web-kehittäjiä (Tampere)

  Toteutamme verkkopalveluita ideasta ylläpitoon asti. Hyödynnämme työssä ketteriä kehitysmenetelmiä: ajantasainen versio on aina kokeiltavissa ja testattavissa koko kehityksen ajan. Laadunvarmistuksessa käytämme useita menetelmiä automatisoidusta testauksesta koodin katselmointiin ja käytävätestaukseen. Tietoturva on aina osa laadunvarmistusta.

  HAE PAIKKAA →

  TEKNOLOGIAT , TYÖKALUT JA ERITYISOSAAMINEN
  • Java, C# / .NET, Clojure, Node.js, Python / Django, Ruby on Rails
  • AngularJS, ReactJS, Spring MVC, HTML5, CSS3
  • MySQL, PostgreSQL, Oracle, Cassandra, MongoDB
  • JUnit, Robot Framework, Selenium, Jenkins
  • Responsive design – näytön kokoon sopeutuva käyttöliittymä
  • Pilvipalvelut

  Petri ja kaksi Anttia

  Projekteissa tekemällä oppii, eikä tänne tullessa tarvitse osata valmiiksi kymmeniä systeemejä.

  Intohimona webbi? Liity joukkoomme!

  Parasta Vincitillä on vaihtelevat projektit: on pieniä ja isoja asiakkaita startupeista teollisuusyrityksiin. Mielenkiintoa työhön tuovat jatkuvasti kehittyvät teknologiat. Projekteissa tekemällä oppii, eikä tänne tullessa tarvitse osata valmiiksi kymmeniä systeemejä.

  Työntekoa edesauttaa se, että Vincitiltä löytyy monipuolista ja kovaa osaamista. Jos joku teknologia kiinnostaa, aina löytyy joku keneltä voi kysyä ja tietämystä jaetaan muutenkin aktiivisesti. Iso etu on myös se, että talon sisällä on tosi osaavia käytettävyys- ja käyttöliittymäsuunnittelijoita, jotka toimivat osana tiimiä. Täällä kehittäjät toimivat myös myynnin tukena ja sitä kautta pääsee vaikuttamaan projekteihin alusta asti. Oikeastaan työ onkin jatkuvaa liikkuvaan maaliin tähtäämistä, kun tuotetta kehitetään yhdessä asiakkaan kanssa.

  Mukavinta Vincitillä on työkaverit, eikä meillä matalan hierarkian takia ole mitään middle manager -viidakkoa. Jos huomaa epäkohdan tai tarvitsee jotain, senkun hoitaa asian tai hankkii itse omalla firman luottokortilla. Kyttääminen ei kulttuuriin kuulu, vaan hommat saa tehdä omalla tavallaan ja vaikka lähteä kesken päivän etätöihin. Koska Vincit kasvaa ja kehittyy, löytyy täältä kokeneemmallekin tekijälle uusia mahdollisuuksia - pääsee luomaan omaa työnkuvaansa, miettimään, millaisia haasteita haluaa ottaa ja lähteä kehittämään toimintaa siihen suuntaan.


 • Johtava ohjelmistokehittäjä (Tampere)

  Etsimme kokenutta kehittäjää, joka osaa suunnitella järjestelmän kuin järjestelmän – sekä vetää sen toteutustiimiä osallistuen itsekin koodaukseen. Tarjoamme ympäristön jossa saat vapaat kädet toteuttaa maailman parhaita ohjelmistoja Suomen monipuolisimmalle asiakaskunnalle.

  HAE PAIKKAA →

  VAATIMUKSET:
  • Kymmeniä tuhansia committeja
  • Kokemusta laajoista projekteista
  • Erinomainen osaaminen Javassa, C++:ssa tai C#:ssa


 • Suunnittelijoita UX-tiimiin (Tampere)


  Kiinnostaako digipalveluiden kokonaisvaltainen suunnittelu? Osaatko yhdistää käyttäjien ja liiketoiminnan tarpeet timanttiseksi kokonaisuudeksi? Valvottavatko huonosti toimivat palvelut sinua iltaisin? Hyvä niin, sillä intohimoiset suunnittelijat ovat aina tervetulleita Vincitin kasvavaan suunnittelutiimiin. Tällä hetkellä haemme erityisesti osaavia UX-suunnittelijoita Tampereelle. Jätä meille hakemuksesi, niin tsekkaamme löytyykö tiimistämme paikka juuri sinunlaisellesi osaajalle!

  Suunnitteluporukkamme koostuu laajan osaamisalueen supertyypeistä, joiden taustalta ja titteleistä löytyy niin UI-suunnittelua, UX-suunnittelua, konseptisuunnittelua, visuaalista suunnittelua kuin frontend-koodaamistakin.

  Projektiemme ja asiakkaidemme kirjo on hyvinkin laaja. Joskus projekti saattaa käsittää ainoastaan käyttäjätutkimusta, konseptisuunnittelua, käyttöliittymäsuunnittelua tai visuaalista suunnittelua – ja joskus näitä kaikkia. Asiakkaita löytyy aina pienistä start-upeista pörssiyhtiöihin, joten seksikkäiltä buzzwordeilta kuten esimerkiksi IoT, healthcare ja big data ei voi välttyä.

  Tavoitteenamme on kasvattaa ja kehittää Vincitin suunnittelukulttuuria ja palveluita jatkossa entistäkin röyhkeämmin. Tästä syystä haemme työkavereiksemme suunnittelijoita, joilla on osaamista ja näkemystä siitä mitä erinomaisesti toimivien ja kauniiden digitaalisten palveluiden henkiin puhaltaminen vaatii.

  Toimistomme sijaitsee Tampereen Hervannassa, jossa myös suurin osa suunnittelijoistamme ja projektitiimeistä työskentelee.

  Palkan ja hyvällä tavalla kirjavien työkavereiden lisäksi saat myös Suomen parhaan työpaikan edut ja mahdollisuuden ajella firman Teslalla.

  Jos tämä on juuri se sinun paikkasi, laita hakemusta sisään! Kerro millä kulmalla haluat meidät vakuuttaa. Arvostamme myös ajantasaisia työnäytteitä.

  HAE PAIKKAA →

  Ja jos jotain kysyttävää juolahtaa mieleen tai haluat muuten vain lähettää terveisiä, kirjoittele osoitteeseen designrekry@vincit.com.  Suunnittelijoita UX-tiimiin Tampere & Helsinki

  Tavoitteenamme on kasvattaa ja kehittää Vincitin suunnittelukulttuuria ja palveluita jatkossa entistäkin röyhkeämmin.


 • Kokenut kehittäjä (Keskusta, Helsinki)


  Haluatko työskennellä ilman byrokratiaa, keskijohtoa ja lukkiintuneita toimintatapoja? Meillä pääset luomaan tulevaisuutta ja olemaan osa merkityksellistä työyhteisöä. Vincit on satojen asiantuntijoiden yritys, joka on palkittu sekä Suomen, että Euroopan parhaana työpaikkana. Uskomme avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen, ja porukalla autamme toisiamme kehittymään, sekä saavuttamaan omat ammatilliset ja henkilökohtaiset unelmamme.

  Tulevalta vincitläiseltä toivomme jalostunutta ohjelmisto-osaamista. Olet nähnyt useita erilaisia projekteja ohjelmiston elinkaaren kaikissa vaiheissa. Suunnittelet projektin tyhjältä pöydältä, mutta kykenet myös tarvittaessa hyppäämään mukaan jo olemassa olevaan projektiin. Et karta vastuunottamista ja haluat ottaa omistajuuden omasta urastasi ja sen kehityksestä.

  Tarjoamme
  • Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kokonaisvaltaisia web-pohjaisia ratkaisuja
  • Ympäristön, jossa sinä pääset vaikuttamaan
  • Erittäin kilpailukykyisen palkkamallin, jossa henkilökohtaisesta suorituksesta myös palkitaan


  HAE PAIKKAA →  Meillä pääset luomaan tulevaisuutta ja olemaan osa merkityksellistä työyhteisöä.


 • Softakehittäjä IoT-hommiin (Vallila, Helsinki)


  Heikki ja Olli tässä moi. Onko raudan ja softan parissa työskentely sinun juttusi? Kiinnostaako sensorit, bäkkärit ja mobiili? Osaatko tehdä töitä monella erilaisella teknologialla ja kutkuttaako mielessä uuden oppiminen?

  Haemme työkaveriksi softakehityksen moniottelijaa, joka uskaltaa tarttua uusiin teknologioihin ja haluaa kokeilla uusia asioita. Meillä töitä tehdään itseohjautuvasti vastuuta kantaen ja suoraan asiakkaan kanssa kommunikoiden. Esimerkki projektistamme on asiakkaamme Superoperator, jolle on toteutettu kokonainen autopesuloiden tietojärjestelmä alkaen autopesulan ohjauksesta ja päättyen mobiilisovelluksiin, laskutukseen ja nykyaikaiseen käyttäjäkokemukseen.

  Meillä löytyy tekemistä aina sulautettujen laitteiden ohjelmistoista taustajärjestelmiin ja mobiilisovelluksiin asti. Emme ole teknologiariippuvaisia ja valitsemme työkalut ja teknologiat jokaisen projektin tarpeiden mukaisesti.
  Tässä kuitenkin muutamia esimerkiksi:

  • Android
  • iOS
  • Python
  • C/C#/C++
  • Java
  • Node.js
  • MongoDB
  • PostgreSQL
  • FreeRTOS

  HAE PAIKKAA →  Meillä töitä tehdään itseohjautuvasti vastuuta kantaen ja suoraan asiakkaan kanssa kommunikoiden.


 • Ohjelmistokehittäjiä terveysteknologian pariin (Vallila, Helsinki)

  Haemme kokeneita ohjelmistokehittäjiä vahvistamaan sulautettujen järjestelmien yksikköämme mobiilin terveysteknologian projekteihin. Työskentelemme lääketieteellisten laitteiden parissa, joten työ vaatii hyvää teknistä osaamista, tarkkuutta ja kykyä tuottaa hyvälaatuista koodia. Lääketieteellisten laitteiden kanssa työskentely on meistä palkitsevaa ja tärkeää ja toivomme että sinä tunnet samoin. Rooleja on tarjolla erilaisia ja ne vaihtelevat Linux-alustakehityksen, mittauslaitteiden sulautettujen ohjelmistojen ja sovellustason kehityksen välillä.

  Kun olet valmis haasteeseen ja haluat kuulla lisää, kerro meille muutamalla lauseella työstäsi, josta olet oikeasti ylpeä. Me olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Avainsanat: C/C++, Linux, Qt/QML, Python, Yocto, AngularJS

  HAE PAIKKAA → • WordPress-kehittäjiä (Vallila, Helsinki)

  Onko the loop intohimosi ja pienet p-kirjaimet sanojen keskellä täysin tarPeettomia? Maistuisiko mielenkiintoiset ja vaihtelevat projektit rennossa kulttuurissa, jossa pääset itse päättämään kuinka työsi toteutat?

  Haemme intohimoisia WordPress-kehittäjiä, jotka tuntevat WP:n salat läpikotaisin tai vähintäänkin omaavat palavan halun oppia ne. Olet kehittänyt niin pieniä kuin suuria verkkosivustoja WordPressin päälle ja näet WP:n hyödyt alustana nyt ja tulevaisuudessa.

  Sinulta taipuu back-end, front-end tai vaikka koko stacki. Toimit saumattomasti yhteen suunnittelijoiden kanssa, saat leiskat pilkottua koodiksi ja asiakkaat tyytyväisiksi.

  HAE PAIKKAA →

  Sinulle on toivottavasti tuttuja seuraavat sananparret:

  • WP REST API
  • Advanced Custom Fields
  • WPML, Polylang
  • WooCommerce
  • Roots.io
  • _S (underscores)
   
  • Git
  • Grunt, Gulp yms.
  • NPM, Yarn, Bower, Webpack yms.
   
  • HTML5, CSS3, JS, PHP, MySQL
   

  Tunnet Linuxin käytön perusteet ja saat mahdollisesti Apachen, nginx:n ja MySQL:n taipumaan tahtoosi. Lisäbonuspisteitä saat seuraavien tekkien tuntemisesta: Composer, Vue.js, Twig/Timber.

  Jos kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan ja jutellaan lisää!


 • Microsoft Dynamics CRM –asiantuntijoita / Helsinki

  Haluatko jatkuvasti kehittää itseäsi ja nautit asiakaskohtaamisten ja digitaalisuuden tuomista haasteista? Houkuttaako rento, ammattimainen meininki?

  Etsimme toimistollemme Helsinkiin Dynamics CRM ratkaisumyyntiyksikön sovelluskehityksen ja projektitoimituksen tehtäviin:

  • Teknisiä konsultteja pitkällä kokemuksella monipuoliseen teknologiaympäristöön
  • Junior liiketoimintakonsultteja käyttöliittymällä tehtäviin muokkauksiin
    

  Teknisenä konsulttina olet tehnyt projektitoimituksia usean vuoden ajan ja sinulta löytyy sovelluskehitykseen liittyvää kokemusta konepellin alta katsottuna.

  Junioritason liiketoimintakonsulttina sinulla on jo käyttöliittymätason konfigurointiosaamista, mutta tärkeimpänä kaikista tunnet palavaa intoa oppia uutta ja kehittyä.

  Toivomme, että osaat toimia proaktiivisesti itseohjautuvassa kulttuurissa ja kykenet ottamaan vastuuta myös muista teknologioista tarvittaessa. Tulet juttuun monenlaisten ihmisten kanssa ja kykenet verkostoitumaan muiden tiimien sekä asiakkaiden asiantuntijoiden kanssa.

  Muodollinen pätevyys ei ole välttämätöntä, tärkeintä on halu tehdä ja oppia uutta! Seuraavat teknologiat ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja:

  • Microsoft Dynamics CRM Online -sovellusalusta
  • Microsoft Office 365


  HAE PAIKKAA →


        

    Arvostamme lisäksi osaamista muun muassa seuraavista:

  • Dynamics CRM OnPremise -toteutukset
  • Dynamics CRM uudet toiminnallisuudet
  • CRM Plugin -koodin toteuttaminen
  • SQL tietokannan raporttikyselyt
  • Power BI -raportit
  • Microsoft Azure


  Sertifikaatit kaikista edellä mainituista teknologioista lasketaan eduksi - sertifikaattivalikoimaansa saa meillä myös halutessaan laajennusta. Mielellämme kerromme tehtävästä lisää, joten jos kiinnostuit, niin olethan yhteydessä pikimmiten.


 • Konesaliasiantuntija (Pitäjänmäki, Helsinki)

  Haluatko jatkuvasti kehittää itseäsi ja nautit haasteista? Houkuttaako rento, ammattimainen meininki dynaamisessa organisaatiossa?

  Etsimme toimistollemme Pitäjänmäkeen konesaliasiantuntijaa palvelutuotannon jatkuvien palveluiden tukitehtäviin, pääpainopisteenä virtualisointiratkaisut ja tallennusverkot. Pääset toimimaan toimitus- ja kehitystiimeissä sekä työskentelemään mm. seuraavien teknologioiden kanssa:

  • Omat ja asiakkaiden palvelimet
  • Erilaiset virtualisointiratkaisut
  • Ohjelmistopohjaiset data center -ratkaisut
  • Mielenkiinnon mukaan myös levyjärjestelmät, tallennusverkot ja uuden sukupolven konesaliverkot


  Tarjoamme näköalapaikan johtavien teknologioiden parissa, hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuuden vaikuttaa palveluiden kehitykseen sekä omaan työhösi.

  Toivomme, ettet epäröi tarttua mihin tahansa ongelmaan, joka tarvitsee ratkaisijaa, silloinkaan kun se menee oman vastuualueesi ulkopuolelle. Tulet hyvin juttuun monenlaisten ihmisten kanssa ja pyrit verkostoitumaan muiden tiimien sekä asiakkaiden asiantuntijoiden kanssa. Toimit sujuvasti itsenäisessä roolissa ja haluat kehittää tuotantoamme parempaan suuntaan.

  Innostuitko? Jätä hakemus, olemme sinuun yhteydessä pikimmiten!

  HAE PAIKKAA →


  Muodollinen pätevyys ei ole välttämätöntä, tärkeintä on halu tehdä ja oppia jatkuvasti uutta. Kokemus on tärkein edellytys, joten olethan ollut jo pidempään tekemisissä erityisesti seuraavien teknologioiden kanssa:

  • Virtualisointialustat (VMware, Hyper-V) virtuaalipalvelinten ylläpidon näkökulmasta
  • Tallennusverkot (SAN, erityisesti EMC:n teknologioilla

  Arvostamme lisäksi kokemusta mm. seuraavista
  • AWS, Google Apps
  • Cisco UCS -palvelimet ja hallintajärjestelmät
  • Citrix VDI
  • KVM/Xen - OpenStack/Cloud Foundry
  • Tietoliikenneverkot


  Sertifikaatit kaikista edellä mainituista teknologioista lasketaan eduksi - sertifikaattivalikoimaansa saa meillä myös halutessaan laajennusta.


 • Service Desk -asiantuntija (Savonlinna)

  Näköalapaikalle Vincit Service Deskiin

  Meitä Vincit Servicedeskiläisiä on jo 12 ja asiakaskuntamme kasvaessa haemme joukkoomme lisää osaajia. Toimimme Helsingissä ja Savonlinnassa. Emme ole ihan perinteinen servicedesk, vaan pyrimme ratkaisemaan asiakkaidemme virhetilanteet jo ensimmäisen kontaktin aikana.

  Toimimme asiakkaidemme ensisijaisena kontaktipintana ICT-asioissa. Autamme käyttäjiä eri laitteistojen ja alustojen kanssa ongelmatilanteista neuvontaan asti. Asiakaskuntamme on laaja-alaista eri alojen pienistä yrityksistä julkishallintoon.

  Etsimme nyt Savonlinnan palvelukeskukseen Service Desk-asiantuntijaa. Sinulla voi jo olla kokemusta ICT-alalta tai olet vasta aloittelemassa uraasi, tärkeintä on aito kiinnostus alaa ja asiakaspalvelutehtäviä kohtaan. Tiimissä toimiminen ja asiakkaan huomioonottaminen ovat kulmakiviämme. Meidän luokse on helppo tulla ja annamme kasvot koko yritykselle.

  Sinulta odotamme myönteistä ja reipasta asennetta, olet tiimipelaaja ja tulet hyvin juttuun erilaisten ihmisten kanssa. Emme odota huippuosaajaa, mutta perusteet tulee olla hallussa. Haluat jatkuvasti kehittää itseäsi etkä epäröi tarttua haastaviinkaan tapauksiin.

  Me tarjoamme näköalapaikan alati kehittyvään ICT-alaan, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijaksi.

  Vincitillä työskentely on hauskaa ja rentoa. Prosessit eivät ole monimutkaisia ja organisaatiorakenne kevyt, kaikille annetaan paljon vastuuta ja asioihin pystyy myös vaikuttamaan omalla työskentelyllä.
  Tervetuloa Euroopan parhaaseen työpaikkaan!

  HAE PAIKKAA →


  Vincitillä työskentely on hauskaa ja rentoa.

  ALUSTAT, TEKNOLOGIAT JA ERITYISOSAAMINEN
  • Windows työasemaympäristöt (win 7,8,10)
  • Active Directory
  • Microsoft tuotteet (Office)
  • Mobiililaitteet (iOS, Android, Windows Phone)
  • Sähköpostituotteet
  • Vianselvitys ja hallinta
  Arvostamme lisäksi
  • Powershell käyttö
  • Mac laitteet
  • O365 hallinta

 • SCCM/SCOM -asiantuntija (Savonlinna)


  ALUSTAT, TEKNOLOGIAT JA ERITYISOSAAMINEN
  • SCOM / SCCM
  • Windows server
  • Virtuaalialustat Hyper-v ja vmware
  • Vianselvitys ja hallinta
  Arvostamme lisäksi
  • Azure
  • AWS
  • Microsoft BizTalk
  • Powershell scriptien luonti
  • Unix/linux käyttöjärjestelmät
  • Verkkolaitteiden ylläpito ja konfigurointi

  Mukaan kasvavaan asiantuntijatiimiin?

  Haemme ylläpitotiimiimme Savonlinnaan osaavaa system center -asiantuntijaa. Osaamisalueena configuration manager ja operation manager.

  Toimimme asiakkaidemme ensisijaisena kontaktipintana ICT-asioissa. Autamme käyttäjiä eri laitteistojen ja alustojen kanssa ongelmatilanteista neuvontaan asti. Asiakaskuntamme on laaja-alaista eri alojen pienistä yrityksistä julkishallintoon.

  Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja etsimme tiimiimme joukkuepelaajaa kehittämään ja kasvattamaan toimintaamme. Sinulta odotamme myönteistä ja reipasta asennetta, haluat jatkuvasti kehittää itseäsi etkä epäröi tarttua haastaviinkaan tapauksiin.

  Me tarjoamme näköalapaikan alati kehittyvään ICT-alaan, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden kehittyä huippuosaajaksi. Vincitillä työskentely on hauskaa ja rentoa. Prosessit eivät ole monimutkaisia ja organisaatiorakenne kevyt, kaikille annetaan paljon vastuuta ja asioihin pystyy myös vaikuttamaan omalla työskentelyllä.

  Tervetuloa Euroopan parhaaseen työpaikkaan!

  HAE PAIKKAA →

Työsuhde-etujamme


Vincit Clubs
Laaja-alainen sairasvakuutus
Palkitseva bonusjärjestelmä
Uuden työntekijän tyytyväisyystakuu
Vapaasti valittavat työvälineet
Bonusta harrasteprojekteista
Monipuoliset virkistystapahtumat
Fysioterapeutin palvelut
Oma Vincit-kahvi
Työpaikkahammashoito
Yhteystiedot

+358 29 170 7007

info@vincit.fi

Tampere

Visiokatu 1
33720 Tampere

Helsinki

Mikonkatu 15 A
00100 Helsinki
Kuortaneenkatu 2
00510 Helsinki
Valimotie 13 Bb, 00380 Helsinki

Palo Alto

470 Ramona St, Palo Alto, CA 94301

Vincit logo