Asiantuntijaksi Vincitiin?
 • Euroopan paras työpaikka 2016!
  Suomen paras työpaikka 2014, 2015 ja 2016! Great Place To Work
  Great Place To Work

Avoimet työpaikat • Mielikuvittaja eli Visual Designer / Art Director
  (Helsinkiin tai Tampereelle)


  Vincit perustettiin työpaikaksi, johon ei vituta mennä töihin – edes maanantaisin. Kahden tyypin vuonna 2007 liikkeelle pyöräyttämä häröpallo on kehkeytynyt liki viidensadan huippuasiantuntijan yhtiöksi, jossa suunnitellaan, toteutetaan ja kehitetään digitaalista bisnestä, palveluita sekä tuotteita kymmenessä solussa, kahdella mantereella. Ihan tosissaan, muttei totisin naamoin.

  Räyhäkäs mutta iloluontoinen Vincit on saapunut rytinällä teini-iän kynnykselle. Viime syyskuusta lähtien olemme pohtineet olemassaolomme tarkoitusta ja työstäneet strategiaamme. Päämäärä on nyt kirkas ja matka on kirjattuna kirjoihin sekä kansiin. Edeltäjäsi Eeron siirtyessä uusiin haasteisiin talon sisällä tarvitsemme etevän, kokeneen, luovan, joviaalin, empaattisen ja huumorintajuisen mielikuvittajan jatkamaan hyvin tehtyä työtä. Haluamme tyypin, joka on valmis luomaan ja kehittämään Vincitistä alamme, ellei maailman, päräyttävimmän brändin.

  SINÄ

  Mitä tulisin tekemään?
  Sinä vastaat kokonaisvaltaisesti Vincit-brändin visuaalisesta identiteetistä. Ideoit, suunnittelet, toteutat ja jalkautat brändimme näkyvintä osaa sisäisiin ja ulkoisiin kohtaamispisteisiin – saiteille, someen, filmeihin, tapahtumiin, toimitiloihin, rekryyn, tarroihin ja ties mihin, mitä yhdessä keksitäänkään…

  Millaista kokemusta pitäisi olla?
  Sinulla on vahva ymmärrys liiketoimintastrategiasta ja kokemusta brändinrakennuksesta sekä ideoiden jalkauttamisesta kaupallisiksi konsepteiksi. Omaat vankkaa näyttöä graafisesta suunnittelusta, kuvittamisesta, visuaalisten identiteettien ja/tai designsysteemien rakentamisesta. Kokemus kamppissuunnittelusta esim. mainos-, design- tai digitoimiston AD:na auttaa varmasti kalibroimaan meidän tekemistämme oikeaan suuntaan. Kokemus filkka- ja videohommista on ehdotonta mannaa, koska me niin tykätään tehdä filmejä.

  Mitäs työkaluja pitäisi hanskata?
  Mitä työkaluja nyt olet työssäsi käyttänytkin, meillä jokainen työntekijä valitsee itselleen sopivimmat raudat ja softat. Mutta jos jotain pitää mainita, niin varmaankin Adoben staattisen ja liikkuvan kuvan työkalut sekä Sketch, Figma ja Zeplin ovat sellaisia, mitä voisimme kuvitella sinun käyttävän. Eikä Wordpressin tai Hubspotin mainitseminen aiheuta ainakaan kovin voimakkaita hylkimisreaktioita.

  Millaista persoonaa haetaan?
  Ymmärrät digitalisaation ja teknologian roolin maailmassa, mutta ensisijaisesti teet hommia ihmiseltä ihmisille. Tykkäät siis tehdä töitä ihmisten kanssa, otat herkästi kopin briiffeistä, kysyt paljon kysymyksiä ja myös vastaat suvereenisti omiin kysymyksiisi. Olet rohkea ja ennakkoluuloton ja viet oman leiviskäsi maaliin itsenäisellä otteella, mutta tiedostat myös, että parhaat duunit syntyvät tiimillä. Aina. Ehkä kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, että koet pääseväsi tekemään sitä mitä rakastat ja annat sen rakkauden näkyä työssäsi.  HAE PAIKKAA →
  VINCIT

  Miksi tulisin Vincitille?
  Vincit on juuri nyt kasvamassa aikuiseksi, räyhäkkäitä juuriamme ja huomiota herättäneitä tempauksiamme unohtamatta. Olemme brändistrategiamme uudistamisen kynnyksellä, jolloin tähän tehtävään valittava henkilö on avainasemassa vaikuttamaan ja ohjaamaan Vincitiä kohti tavoitettamme: maailmanluokan brändiä – niin asiakkaille kuin työntekijöille.

  Mitä saan, jos homma natsaa?
  Saat kolminkertaisesti Suomen parhaaksi ja kerran Euroopan parhaaksi valitun työpaikan, jossa työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin panostetaan kunnolla. Saat valtavan määrän henkilöstöetuja kuten laajat vakuutukset, työterveyshuollon, vapaavalintaiset työvälineet, puhelin- ja lounasedun, hierontaa, virvokkeita, vapaa-ajan tapahtumia, koulutuksia ja henkilökohtaista coachausta niin työ- kuin vapaa-aikaan – vain muutamia mainitaksemme. Ja tietysti maailman parhaat työkaverit.

  Entäs kompensaatio?
  Kuukausipalkka sijoittuu 3500-4500 € välille työskentelypaikkakunnastasi, osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen. Kuukausipalkan lisäksi maksetaan henkilökohtaista bonusta. Halutessasi voit myös liittyä Vincitin henkilöstörahastoon.

  KIINNOSTUITKO?

  Klikkaa linkkiä ja hae 11.8. mennessä. Toivomme, että hakemuksessasi olisi linkki online-portfolioosi ja työhistoriaasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Marketing & Brand Communications, Mikko Bäckström. Tavoitat Mikon 29.7. alkaen klo 10–16: puh. +358 50 56 88 299 tai mikko.backstrom@vincit.fi.

  P.S. Kesälomien takia jouduin kuvittamaan ilmoituksen itse. Eikö tullutkin hieno?


 • Koodaava arkkitehti
  (Tampereelle)


  Asiakkuuksiemme edelleen kasvaessa etsimme kokenutta koodaavaa arkkitehtia vahvistamaan teknologista kärkeämme. Mutta ennen kuin hyppäämme itse rooliin, vilkaise mitä tarjoamme sinulle:

  • 100 % tyytyväisyystakuu asiakkaillemme tarkoittaa pirun kovia kollegoita ja laadukasta tekemistä
  • Monipuolista ja laajaa asiakaskuntaa, vaihtuvia projekteja
  • Vastuuta ja vapautta vaikuttaa omaan työhösi, uraasi ja kehittymiseesi
  • Rohkeaa, ennakkoluulotonta, avointa ja jalat maassa -olevaa organisaatiota, joka ei ota itseään liian vakavasti ja joka panostaa huomattavan paljon työntekijöidensä hyvinvointiin
  • Humaania ja yksilölähtöistä johtamismallia, jossa johtaminen nähdään ennen kaikkea palveluna
  • Ei pelkkää puhetta vaan myös näyttöjä kaikista edellä olevista


  Miltä kuulostaa?
  Vastaat tärkeimpien asiakkuuksiemme teknisestä onnistumisesta, suunnittelet ja toteutat teknologiaa sujuvasti sekä coachaat projektitiimisi jäseniä. Suunnittelun lisäksi teet ohjelmistokehitystä myös itse ja pystyt viemään omat suunnitelmasi käytäntöön sekä auttamaan muita tekemään saman. Tuet omalla asiantuntemuksellasi raudankovaa myyntitiimiämme ja puhut sujuvaa asiakasta.

  Voit kutsua itseäsi arkkitehdiksi, tech leadiksi, senior developeriksi, teknologiseksi Gallen-Kallelaksi tai Schjerfbeckiksi, tai mikä tahansa suuhusi istuukaan parhaiten. Meille sillä ei ole väliä, kunhan sinulta löytyy vankkaa osaamista ja näyttöjä web- tai mobiilikehityksestä, arkkitehtuurista, suurista asiakasprojekteista, sekä taitoa ja intoa työskennellä coachaavassa roolissa ja auttaa tekijöitämme ja asiakkaitamme menestymään. Myös GCP, AWS ja muut vastaavat akronyymit ovat osa arkisanastoasi.  HAE PAIKKAA →
  Voit kutsua itseäsi arkkitehdiksi, tech leadiksi, senior developeriksi, teknologiseksi Gallen-Kallelaksi tai Schjerfbeckiksi, tai mikä tahansa suuhusi istuukaan parhaiten.

  Peruspalkkasi sijoittuu välille 4000–5000 €/kk kokemuksesi ja kompetenssiesi mukaan. Peruspalkan lisäksi käytössäsi on bonusmalli sekä kattavat henkilöstöedut.


 • Kokeneita mobiilikehittäjiä (Android/iOS)
  (Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun ja Ouluun)


  Puhelimen ollessa niin nykymaailmassa kuin tulevaisuudessakin paljon enemmän kuin pelkkä pulikka, jolla voi soittaa, tarvitaan mobiilikehitykseen rohkeaa otetta, raikasta näkemystä ja vankkaa osaamista. Mobiiliprojektit ovat vuosien varrella muuttuneet yhä vaativammiksi kokonaisuuksiksi taustajärjestelmineen, kun puhelimella pitää pystyä näppärästi tekemään melkeinpä kaikki samat asiat kuin tietokoneella.

  Koska mobiiliosaamisellemme on jatkuvasti kova kysyntä, haemme joukkoomme lisää huippuammattilaisia. Etsimme asiakkaidemme mobiilijärjestelmien kehitykseen kokeneita iOS- ja Android -osaajia. Pääset toimimaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja tuottamaan huippulaatua kokeneiden työkavereidesi rinnalla - joukostamme löydät takuulla vähintään itsesi veroisia asiantuntijoita!

  Käytössämme on myös mm. Java/Spring, React.js ja REST, joten osaamista ainakin muutamasta näistä toivomme myös sinulta, mobiiliosaamisesi lisäksi. Työskentelet itsenäisellä otteella ja saat vapauden toteuttaa työsi haluamallasi tavalla - meillä luottamus ammattitaitoosi on vankkumatonta.

  Vaikka koodia ja teknologioita rakastammekin yli kaiken, meille on myös tärkeää päästä vaikuttamaan ympäröivään maailmaan ja asiakkaidemme teknologisiin ratkaisuihin, joten ei haittaa, vaikka omaisit pienen ripauksen vastuullista ja maailmaa syleilevää asennetta. Jos et, niin sekin on ihan ok, meillä työ saa olla myös työtä.

  Lupaamme asiakkaillemme 100% tyytyväisyystakuun. Teemme siis työtämme intohimolla, laadusta tinkimättä ja asian edellyttämällä vakavuudella. Tosin emme ota itseämme kovinkaan vakavasti ja olemme melkoisen rentoa ja leppoisaa porukkaa. Töissä saa ja pitää olla hauskaa, etenkin maanantaisin, emmekä muinakaan päivinä vedä kahveja väärään kurkkuun kovinkaan herkästi.  HAE PAIKKAA →
  Työskentelet itsenäisellä otteella ja saat vapauden toteuttaa työsi haluamallasi tavalla - meillä luottamus ammattitaitoosi on vankkumatonta.


  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja kattavat edut, mutta kaikista tärkeimpänä paikan, jossa pääset haastavien kehitystehtävien pariin, työskentelemään kiinnostavien asiakasprojektien parissa sekä edelleen kehittymään ja oppimaan muilta.

  Jos kolahti riittävästi ja kiinnostuit yhdestä Suomen ja Euroopan parhaista työpaikoista, ota yhteyttä ja kerro meille mistä sinä innostut ja mitä toivoisit meiltä saavasi.


 • Kokenut DevOps-asiantuntija
  (Helsinki, Tampere tai Turku)


  Me Vincitillä halutaan olla rakentamassa toimivia ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa ja rakentamassa parempaa huomista.

  Koska asiakkaamme pitävät meistä erityisen paljon ja modernin atk:n osaamisellemme on tällä hetkellä kova kysyntä, etsimme joukkoomme kokeneita ja nohevia ammattilaisia DevOps-konsultoinnin pariin. Asiakkaidemme kirjo on monipuolinen ja laaja aina pienistä startupeista pörssiyhtiöihin, joten haasteita löytyy useampaan makuun.

  Entä se itse työ?
  Keskustelet luontevasti asiakkaidemme liiketoiminnan kanssa ja rakennat toimivia DevOps-ympäristöjä, sekä tuet ohjelmistokehittäjiämme DevOps-työkalujen käyttämisessä. Kun kehittäjät voivat keskittyä kehittämiseen erilaisten ympäristökonfiguraatioiden sijaan, olet onnistunut työssäsi.

  Mitä muuta?

  • - suunnittelet CI/CD pipelineja ja toteutat niitä Jenkinsin tai muiden vastaavien palveluiden päälle
  • - Infrastructure as a Code -henkinen infraresurssien automatisointi ja provisointi on sinulle tuttua
  • - työkaluina olet käyttänyt esim. Ansiblea, Puppetia, Chefia, Terraformia tai pilvikohtaisia työkaluja
  • - pilviosaamista löytyy AWS, GCP tai Azuren parista
  • - sinulta löytyy myös verkko-osaamista


  What’s in it for me?
  Vincitillä töitä tehdään itseohjautuvasti, tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja yhdessä vastuuta kantaen. Työskentelemme aina ratkaisukeskeisellä otteella emmekä ole valmiita tinkimään tekemisen laadusta. Asiakaslupauksemme on melkoinen: 100% tyytyväisyystakuu. Työkavereistasi löytyykin Suomen kovimmat devaajat, palvelumuotoilijat ja designerit, joten pääset työskentelemään ja kehittymään itseäsi osaavampien, tai vähintään yhtä osaavien ammattilaistemme kanssa.  HAE PAIKKAA →
  Koska asiakkaamme pitävät meistä erityisen paljon ja modernin atk:n osaamisellemme on tällä hetkellä kova kysyntä, etsimme joukkoomme nohevia ammattilaisia DevOps-konsultoinnin pariin.


  Peruspalkkasi sijoittuu välille 4000–5000 € kokemuksesi ja kompetenssiesi mukaan. Peruspalkan lisäksi käytössäsi on bonusmalli sekä kattavat Vincitin edut.

  Ai niin. Mainitsimmeko, ettemme ota itseämme kovin vakavasti ja olemme melkoisen rentoa ja hauskaa porukkaa?

  What’s next?
  Jos kiinnostuit, ole yhteydessä ja kerro meille, mitä sinä toivoisit saavasi meiltä.


 • Kokeneita Java-kehittäjiä
  (Oulu)


  Vincit laajeni Ouluun ja pohjoisimmassa solussamme työskentelee noin 30 kovan luokan ohjelmistokehityksen ja arkkitehtuurin ammattilaista. Koska osaamisellemme on kysyntää, haemme joukkoomme lisää huippuammattilaisia.

  Etsimme finanssialan asiakkaallemme tietojärjestelmien taustakehityksen sekä käyttöliittymien kehityksen pariin kokenutta Java-kehittäjää full stack- tai backend-painotuksella. Pääset työskentelemään vincitläisten ja asiakkaamme moniosaajatiimiin, josta löydät varmasti vähintään itsesi veroisia asiantuntijoita.

  Käytössämme on mm. J2EE-, Spring framework-, REST- sekä React.js -osaamista. Ainakin muutamaa näistä toivomme myös sinulta. Vaikka rakastamme koodia ja teknologioita yli kaiken, meille on tärkeää päästä vaikuttamaan asiakkaiden ja heidän asiakkaidensa maailmaan. Eli ei haittaa yhtään, vaikka omaisit ripauksen vastuullista ja maailmaa syleilevää asennetta. Jos et, niin sekin on ihan ok, sillä meillä työ saa myös olla työtä.

  Lupaamme asiakkaillemme 100% tyytyväisyystakuun. Teemme siis työtämme intohimolla, laadusta tinkimättä ja asian edellyttämällä vakavuudella. Mihinkään muuhun emme sitten suhtaudukaan kovin vakavasti. Töissä saa ja pitää olla hauskaa, etenkin maanantaisin, emmekä muinakaan päivinä vedä kahveja väärään kurkkuun kovinkaan herkästi.  HAE PAIKKAA →  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja kattavat edut, mutta ennen kaikkea paikan, jossa pääset haastavien kehitystehtävien pariin sekä edelleen kehittymään ja oppimaan muilta. Toimistomme sijaitsee Oulun Teknologiakylässä.

  Jos kolahti riittävästi ja kiinnostuit yhdestä Suomen ja Euroopan parhaista työpaikoista, ota yhteyttä ja kerro meille mistä sinä innostut ja mitä toivoisit meiltä saavasi. Voit myös kysellä lisää Oulun liiketoiminnan vetäjältä Tommi Paanaselta p. 044 530 2504.


 • M-Files-huippuasiantuntijoita
  (Helsinki tai Tampere)


  Me Vincitissä tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja helpotamme heidän arkeaan muiden muassa VincitEAM -kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmällämme. Lisäksi rakennamme, kehitämme ja tuemme asiakkaidemme omia sovelluksia valitun M-Files alustan päälle. Monipuolisen teknisen osaamisemme ja rautaisen kokemuksemme myötä meistä on tullut yksi Suomen kovimmista M-Files-taloista. Nyt olemme valmiita olemaan se kovin.

  Tule tekemään M-Filesia Suomen kovimpien osaajien kanssa
  Asiakkaamme haluavat tehdä töitä juuri meidän kanssamme. Siksi etsimme Sinua, M-Files-sovelluskehittäjä. Meillä pääset tekemään kiinnostavaa ja haastavaa duunia, kehittämään osaamistasi ja haastamaan niin itseäsi kuin asiakkaitasi joka päivä. Työkavereinasi ovat alansa ehdottomat huiput Helsingin kuin Tampereen toimipisteissämme.

  Miksi juuri Sinä?
  Hallitset M-Files-tiedonhallintaohjelmiston ja sen sovellusrajapinnat, hanskaat sovelluskehityksen työkalut (C#, .NET ja SQL) ja tykkäät toimia asiakasrajapinnassa niin itsenäisesti kuin osana tiimiäsi. Siinä kaikki.

  Miksi Vincit?
  Vincitillä töitä tehdään itseohjautuvasti, usein asiakkaan kanssa ja yhdessä vastuuta kantaen. Työkavereistasi löytyy Suomen kovimmat devaajat, palvelumuotoilijat, designerit ja muitakin mukavia tyyppejä. Työaikaasi, -paikkaasi ja -viikkosi pituutta voit säätää itse. Myös työvälineesi voit valita itse. Perinteisten etujen lisäksi käytettävissäsi on kattava paketti muita etuja, kuten hammashoitoa, kuntosalia, hierontaa, lastenhoitoa ja uracoachausta. Ja se keskijohto? Se ei ole kyttäämässä olkasi yli, koska sitä ei ole.  HAE PAIKKAA →
  Meillä pääset tekemään kiinnostavaa ja haastavaa duunia, kehittämään osaamistasi ja haastamaan niin itseäsi kuin asiakkaitasi joka päivä.


  Kiinnostuitko?
  Ota yhteyttä minuun, niin jutellaan lisää. Olen Klave ja minut tavoittaa puhelimella +358 400 252 964 tai mailitse klausveikko.oinonen@vincit.fi. Ties vaikka meillä olisi jotain yhteistä hyvää.


 • Ohjelmistokehittäjiä
  (Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun ja Ouluun)


  Me teemme kaikenlaisia koodaamiseen liittyviä atk-hommia, mutta suurin osa porukasta työskentelee erilaisten verkkopalveluiden, Android/iOS-mobiilisovellusten, teollisuuden härveleiden (IoT) tai tuotepohjaisten ohjelmistoratkaisuidemme parissa. Palkkaamme sekä uransa alkuvaiheessa olevia opiskelijoita että alalla pitkään olleita konkareita.

  Pääteknologiamme ovat Angular, Clojure, Java, Node.js, React/Native, Python/Django, C/C++, Swift, Kotlin ja WordPress. Toivomme, että hallitset ainakin yhden näistä hyvin. Koodi pyörii tarpeista riippuen yleensä AWS:n, GCP:n tai jonkun muun pilvipalvelun päällä. Esimerkkejä toteutuksistamme ja julkisista asiakkaista löydät asiakkaat-sivulta. Niiden lisäksi meillä on jatkuvasti kymmeniä hys hys -projekteja.

  Asiakaskenttämme on todella laaja startupeista maailman suurimpiin yrityksiin. Tämän ansiosta projektikirjo on ainutlaatuinen, ulottuen legacypurkkakoodin ylläpidosta AR/VR-hipsteröintiin ja syväoppimiseen. Jatkuvasti kehittyvä ympäristö varmistaa ettei jumiutumista tarvitse pelätä.

  Erityisen hyvin meillä viihtyvät henkilöt, jotka haluavat kehittyä ohjelmistokehityksen huippuosaajiksi. Tähän meidän työyhteisö tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet. Lähestulkoon asiasta kuin asiasta löytyy osaamista ja apua talon sisältä. Lisäksi osaaminen kasvaa vauhdilla: esimerkiksi vuonna 2018 nuppiluku lisääntyi yli 70 henkilöllä, ja tulijoista suurin osa oli koodaajia. Vincitillä ei tarvitse pelätä pakkoylennystä esimieshommiin tai muuhun käsienheilutteluun, koska meillä ei sellaisia rooleja ole. Iso etu on myös se, että talosta löytyy tosi osaavia UI/UX-suunnittelijoita ja palvelumuotoilijoita, jotka toimivat osana tiimiä.  HAE PAIKKAA →
  Asiakaskenttämme on todella laaja startupeista maailman suurimpiin yrityksiin.


  Meillä porukkaa johdetaan yksilöllisesti ja jokainen saa tilata haluamaansa johtamista Leadership as a Service -palvelusta. Myös työvälineet saa valita vapaasti. Perinteisten etujen lisäksi käytettävissä on mittava paketti muita etuja, kuten hammashoitoa, hierontaa, lastenhoitoa ja uracoachausta.


 • Web Developers
  (Helsinki)


  Interested in working without bureaucracy, middle management, and stiff company policies? Then think about joining our Vincit team in Helsinki!

  We are currently seeking skilled Web Developers with a passion for software excellence! Everything we do stems from our belief that success begins with the right mindset. If your goal is to be part of a transparent community that encourages personal development, and where the well-being of you and your team are equally important, we might just be a match made in heaven.

  In your current or previous life, you have worked as a frontend, backend or full-stack Web Developer. You’ve seen and been part of a wide variety of different types of projects, and you’re comfortable with leading projects - regardless of whether you’re kicking off a new project or jumping into an ongoing one.

  We don’t discriminate between different technologies and platforms, and usually have a wide range of projects and customers for you to choose from.

  Note: Your skills as a Web Developer and eagerness to join Vincit are the main criteria for this position. Fluency in Finnish is not required and you’ll be able to use English as your working language.

  Interested? Take the first step towards joining our fun-loving bunch and send us your application!  APPLY FOR THIS OPENING →
  We might just be a match made in heaven.


Työsuhde-etujamme


Vincit Clubs
Laaja-alainen sairasvakuutus
Palkitseva bonusjärjestelmä
Uuden työntekijän tyytyväisyystakuu
Vapaasti valittavat työvälineet
Bonusta harrasteprojekteista
Monipuoliset virkistystapahtumat
Fysioterapeutin palvelut
Oma Vincit-kahvi
Työpaikkahammashoito
Yhteystiedot

+358 3451 633 62

info@vincit.fi

Tampere

Visiokatu 1
33720 Tampere

Helsinki

Mikonkatu 15 A
00100 Helsinki

Stenbergin ranta 2
00530 Helsinki

Turku

Helsinginkatu 15
20500 Turku


Oulu

Elektroniikkatie 8
90590 Oulu

Vincit logo