Toimitusjohtajalta

Perustin Vincitin vuonna 2007 työpaikaksi, johon ei vituta mennä töihin - edes maanantaisin. Kahden miehen alkuunpanemasta häröpallosta on kasvanut oikea yritys, jossa tehdään todella siistejä juttuja kahdella mantereella.

Matkan varrella on tapahtunut valtavasti, mutta tietyt asiat ovat pysyneet samoina alusta saakka. Yksi näistä on Vincitin tärkein ja ainoa virallinen tavoite:

Meillä on aina huomenna tyytyväisemmät asiakkaat ja työntekijät kuin tänään

Kasvu itsessään on tyhjä tavoite. Tärkeämpää on varmistaa, että yritykselle avautuu jatkuvasti uusia mahdollisuuksia, joista se voi valita mihin kulkea. Tämä jos mikä varmistaa kannattavan kasvun polun myös tulevaisuudessa.

Pääsyy siihen, että päädyin palaamaan Vincitin toimariksi oli Vincitin ihmiset ja se mitä olemme saaneet yhdessä aikaan tähän mennessä; ja ennen kaikkea se mitä tulemme saamaan aikaan tulevaisuudessa. Aiomme jatkossakin olla huippuasiantuntijoiden organisaatio, jota muut yrittävät jäljitellä ja jonka asiakkaaksi haluavat kaikki.

Lupaan olla kollegoille vaativa, mutta mukava valkku ja kaikkia kuunteleva sälli. Meillä on edessä sellainen tulevaisuus, jollaisen siitä yhdessä teemme.