Toimitusjohtajalta

 

Toimitusjohtaja

Tomi Pienimäki, toimitusjohtaja, Vincit Group Oyj

 

Vincitin tarina alkoi vuonna 2007 Tampereen Hervannassa ohjelmistokehityksen asiantuntijayrityksenä. Yhtiö on kasvanut yhdeksässä vuodessa arvostetuksi IT-alan ja työhyvinvoinnin suunnannäyttäjäksi, jolla on toimintaa nykyisin aina Piilaaksoa myöten.

Vincit on vahva IT-kasvuyhtiö – ja hyvin kannattava sellainen. Tämä siitäkin huolimatta, että emme ole kasvua koskaan varsinaisesti tavoitelleet. Sen sijaan meillä on aina ollut hyvin yksinkertainen strategia: huomenna tyytyväisemmät työntekijät ja tyytyväisemmät asiakkaat kuin tänään.

Meillä on vahva, maanläheinen yrityskulttuuri, jota omalta osaltani lupaan vaalia. Aion jatkossakin polkea töihin ja kulkea Hervannan toimipisteelle bussilla, ja edelleen sijoitamme myyntikavereidemme pukurahat mieluummin työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen.

Miksi sitten halusimme listautua? Lyhyesti sanottuna turvataksemme yhtiön menestyksen myös tulevaisuudessa. Käytämme listautumisannista saatavat varat nykyisen liiketoimintamme menestyksen tukemiseen sekä mahdollisiin yritysostoihin. Saatamme myös laajentaa palveluvalikoimaamme, jos asiakkaidemme tarpeet sitä edellyttävät. Lisäksi haluamme vahvistaa yhtiön kaikkia liiketoimintoja erityisesti teollisen internetin alueella.

Saimme listautumisannissa yhteensä noin 5 300 uutta osakkeenomistajaa! Heidät haluamme toivottaa tervetulleiksi omistamaan Euroopan parasta työpaikkaa! Uskon, että meillä on erinomaiset edellytykset menestyä yhdessä.