"Asiakas on koko ajan fokuksessa"

Henkilöstövuokrauksessa vaa'an pitää olla tasapainossa: tarvitsemme hyviä työnhakijoita ja yritysasiakkaita. Halusimme toteuttaa heille ensiluokkaiset sähköiset palvelut, helppokäyttöiset ja houkuttelevat.

Järjestimme ison kilpailutuksen pari vuotta sitten, kun valitsimme toteutuskumppania vuoden 2015 verkkopalvelu-uudistuksellemme. Vincitin ketteryys, referenssit, 100% tyytyväisyystakuu ja maine hyvänä työpaikkana vakuuttivat meidät. Kun lisäksi hintalappu oli sopiva ja kemiat kohtasivat, oli valinta helppo.

Vincitin 'tänään tyytyväisemmät asiakkaat ja työntekijät' -periaate näkyy oikeasti päivittäisessä työskentelyssä, eikä ole vain sanahelinää. Uskotaan omaan tapaan toimia ja oikeasti toimitaan sen mukaisesti. Asiakas on koko ajan fokuksessa ja työskentelemme pääosin suoraan asiakaslähtöisten koodaajien kanssa ilman rikkinäisiä puhelimia. Perinteistä Excel-projektipäällikköä ei talossa edes ole, vaan kaikki kanssamme työskentelevät osallistuvat suoraan asiakaslähtöiseen jatkokehitykseemme.

Tekeminen on ollut läpinäkyvää ja tehokasta. VMP:llä ei ollut aiempaa kokemusta ketterästä kehityksestä. Vincitin kanssa pääsimme siihen nopeasti sisälle ja nyt olemme levittäneet toimintamallin hyviä puolia myös muihinkin yhteistyökumppanuuksiimme.

Myös Vincitin joustavuus ja laaja-alainen osaaminen on ollut meille arvokasta. Tiimin kokoa ja koostumusta ollaan yhdessä rukattu vastaamaan kehitysprojektin eri vaiheiden tarpeita. Vincit Groupista löytyi myös M-Files dokumentinhallinnan ja sähköisen tunnistautumisen osaamista, jolloin ne saatiin sulavasti integroitumaan muiden palveluiden kanssa mm. palkkalaskelmien sähköistämisessä.

Asiakas keskiössä, myös yhteiskuvassa, joka otettiin Tampereella 11.11.2016 Nenäpäivänä. VMP teki tuolloin Suomen nenäennätyksen tekemällä yhteensä 2018 kappaletta työhaastatteluita ympäri Suomen. Jokaisesta haastattelusta lahjoitettiin 10 euroa maailman lasten hyväksi. Siitä päivästä siis alkoi monen työnhakijan matka työntekijäksi VMP:n ja Vincitin toteuttamien verkkopalveluiden parissa!

Johannes Setänen
Head of Customer Experience