"Enemmän kumppanuutta kuin alihankintaa"

Ennen kilpailutusta järjestelyissä teknisissä vuoropuheluissa Vincit jäi mieleen uteliaana ja nöyränä, mutta asiantuntevana firmana. Kilpailutuksen ratkettua heidän edukseen työnteko on alusta lähtien ollut avointa, rehellistä, joustavaa ja keskustelevaa. Yhteistyössämme korostuu molemminpuolinen luottamus. Asioista puhutaan suoraan, mitään ei piilotella. Yhteistyötämme Vincitin kanssa kuvaakin enemmän kumppanuus kuin alihankinta. Sitä leimaa jatkuva dialogi ja molemminpuolinen oppiminen, mikä on äärimmäisen innostavaa.

Olemme työn edistyessä pysyneet asetetuissa aikataulussa ja budjetin rajoissa. Tiukoissakin tilanteissa keskustelu on ollut ratkaisukeskeistä ja tarpeen mukaan vastaantulevaa. Tiimi on kantanut vastuunsa ja osoittanut venymiskykyä. Palveluun toteutetut ominaisuudet ovat olleet toimivia, täyttäneet tarpeemme ja saaneet kannustavaa palautetta asiakkailta.

Olen tehnyt yhteistyötä monien yritysten kanssa ja tähän mennessä kertyneellä kokemuksella voin ehdottomasti suositella Vincitiä. Fiksun porukan kanssa on mukava tehdä töitä.

Ari Kontiainen
Projektipäällikkö, tietojärjestelmät