"Ei ole ihan helppoa löytää kokenutta, luotettavaa ja paikallista suunnittelijatiimiä, joka onnistuu yhdistämään tekemisen rentouden korkeaan työmoraaliin. Vincit on juuri sellainen helmi - työnjälki on erinomaista ja asenne loistava."

Yli viidentoista vuoden ajan Roadtrip Nation on auttanut nuoria asiantuntijoita vastaamaan kysymykseen “Mitä minun pitäisi tehdä elämälläni?”.

Pelisuunnittelijoista juristeihin, urheilutoimittajista STEM-alojen ammattilaisiin, ja kaikkea mahdollista siltä väliltä. Roadtrip Nation tuntee heidät ja heidän tarinansa ja jakaa ne eteenpäin kiinnostavien ja tuoreiden sisältöjen, innovatiivisten tuotteiden ja ainutlaatuisten kokemusten kautta. Roadtrip Nationin tuottamien palvelujen ja tuotteiden kirjo on laaja ja yritys tarvitsi yhteistyökumppanin, jolla on laajaa teknistä osaamista, edistyksellistä teknologia-tuntemusta, ketteryyttä ja skaalautumiskykyä.

Vincit kehitti Roadtrip Nationin CollegeConfidential-sivustolle kehittyneen hakusovelluksen opiskelijoille, jotka etsivät itselleen sopivinta yliopistoa. College Search -sovelluksen lukuisia hakuehtoja ovat esimerkiksi yliopistojen tarjoamat pääaineet, sijainti ja testitulokset. Tulevaisuuden kasvupaineiden takia oli erityisen tärkeää kehittää kestävä alusta, joka kokoaa yhteen dataa useasta lähteestä, luetteloi tiedon Elasticsearch-palveluun ja tuottaa nopeita hakutuloksia, jotka ylittävät asiakkaiden odotukset.

Tämän nykyaikaisen web-sovelluksen kehittämiseen käytettyjä teknologioita olivat React + Redux, Node.js, Express, MySQL ja Elasticsearch.

Christopher Leake
Ohjelmistokehitysjohtaja