"Erinomainen kumppani sähköisten palveluiden kehitykseen"

Tietohallintojohtaja Petteri Miinalainen:

Oral valitsi Vincitin kumppaniksi rakentamaan verkkoajanvarausta ja muita sähköisiä palveluita.

Sähköisen ajanvarauksen kautta myytyjen käyntien määrä on kasvanut moninkertaiseksi, ja yhteistyö on laajentunut jatkuvasti. Nykyisin Oralin asiakkaat pystyvät tarkastelemaan omaa suun terveyttään havainnollisen hammaskartan ja hoitohistorian myötä. Nämä ovat maailmanlaajuisestikin ainutlaatuisia palveluja ja parantavat asiakastyytyväisyyttä ja -sitoutuneisuutta.

Jatkossa laajennamme palveluitamme niin, että saamme asiakkaita osallistettua entistä enemmän pitämään huolta oman suunsa terveydestä. Samalla mahdollistamme yksilöllisen hoitopolun jokaiselle asiakkaalle.

Yhteistyö Vincitin kanssa on sujuvaa ja mutkatonta. Kiinteästi toimiva tiimi on jatkuvan ketterän kehityksen kannalta ollut erinomaisen tärkeää.

Kehityspäällikkö Reetta Hulkkonen:

Yhteistyön alkaessa räätälöity järjestelmäkehitys oli itselleni uutta, ja hieman epäilin kuinka pärjään IT-kehittäjien joukossa. Epäilykseni osoittautui vääräksi, suhtautuminen on ollut todella hyvää ja olen saanut projektin aikana sukelluksen rajapintoihin ja muuhun teknologiaan. Siitä iso kiitos Vincitille.

Harvan kumppanin kanssa yhteistyö on näin mutkatonta, toki takana on jo usemman vuoden yhteistyö. Toimintatapamme on ketterä ja joustava, eikä kaikkea tarvitse hyväksyttää ohjausryhmissä. Slackin ansiosta pärjäämme ilman sähköpostitulvaa.

Lisäksi arvostan vastuunkantoa; tuntuu kuin vincitiläiset kehittäisivät omaa palveluaan. He ovat myös fiksua porukkaa, nappaavat ajatuksesta nopeasti kiinni ilman, että tarvitsee vääntää rautalangasta.

Vincit on erinomainen kumppani vaativaan sähköisten palvelujen kehitykseen.

Reetta Hulkkonen
Kehityspäällikkö

Petteri Miinalainen
Tietohallintojohtaja