"Onnellisia työntekijöitä"

Halusimme tarjota asiakkaillemme tuotekonfiguraattorin, jonka avulla he voivat itse suunnitella puhelinkoppinsa helposti selaimessa. Tutustuimme markkinoilla oleviin ratkaisuihin, mutta koska ne olivat kalliita ja rumia, päätimme toteuttaa oman. Lisäksi tarvitsimme tuotantoomme toiminnanohjausjärjestelmään integroituvan mobiilisovelluksen. Valitsimme toteutuskumppaniksi Vincitin, sillä halusimme saada parhaan lopputuloksen. Arvostamme myös sitä, että sekä Framerylle että Vincitille työntekijöiden onnellisuus ja tyytyväisyys on erittäin tärkeää.

Konfiguraattori on tosi hyvä kilpailuetu, ja asiakkaiden lisäksi sitä käyttävät myös jälleenmyyjämme. Tavoitteena oli vaatimattomasti toteuttaa parempi konfiguraattori kuin minkä Mersu tarjoaa. Tiedettiin että tavoitetaso oli korkealla, mutta onnistuttiin vielä paremmin.

Väitän myös, että teimme kaikkien aikojen parhaan ERP-toteutuksen. Kaikista komponenteista luetaan sovelluksella viivakoodi, jotta saamme täyden jäljitettävyyden tuotantoon. Pelkäsimme, että se voi alussa hidastaa kovasti, mutta teimmekin uuden tuotantotehokkuusennätyksen jo kaksi viikkoa käyttöönoton jälkeen. Minkäänlaista muutosvastarintaa ei ole ollut. Käyttöliittymä on todella hieno ja hyvin suunniteltu - loppukäyttäjiltä ei ole kuulunut mitään negatiivista. Pääsemme oikeasti käyttämään ERP:iä toiminnan ohjaamiseen.

Vincitillä laatutaso on aina ollut korkea ja porukka ammattitaitoista ja motivoitunutta. Myös kustannuspuolen seuraaminen oli helppoa, meidät pidettiin ajantasalla käytetystä budjetista ja tulevaisuuden ennusteesta. Asiakkaan kannalta ei parempaa tilannetta voi olla.

Samu Hällfors
Perustaja