☰ Menu

IHMISET VINCIT LAASIN TAKANA

Työkalun taustajoukoissa ahkeroi asiastaan innostuneita ihmisiä aina asiakaspalvelusta ja sovelluskehityksestä markkinointiin ja HR:ään.

Vincitin johtamisfilosofia synnytti LaaSin

Kun Vincit perustettiin, kirjattiin lasinaluseen visio: ”Maanantaina ei saa ketuttaa tulla töihin”. Tämän vision mukaisesti on pyritty toimimaan koko Vincitin olemassaolon ajan. Syynä tähän on se, että hyvä työpaikka vetää puoleensa hyviä työntekijöitä, jotka puolestaan tekevät yritykselle hyvää tulosta.

Missio hyvän työpaikan luomisessa näkyy vahvasti Vincitin kulttuurissa. Yritystä kehitetään jatkuvasti henkilöstön kanssa yhdessä eteenpäin. Vincitin johtamisfilosofia haastaa perinteisen johtamisajattelun, jossa johtamisen ja päätöksenteon keskiössä on esimies ja esimiehen vastuu. Sen sijaan keskitymme työntekijöihin ja heidän taitoihinsa toimia itseohjautuvasti ja johtaa itseään.

Jokaisella työntekijällä on omat tapansa hallita omaa työtään ja arkeaan, joten on luonnollista, että myös työntekijöiden tarpeet yrityksen tarjoamalle johtamiselle vaihtelevat. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, ettemme edes yritä tarjota kaikille työntekijöille samanlaisia johtamisratkaisuja. Tämän sijaan annamme kaikille mahdollisuuden saada juuri omiin tarpeisiin sopivaa johtamista, eräänlaisia johtamispalveluita.

Johtamisen tavoitteena on auttaa ihmisiä
suoriutumaan paremmin työstään.

Kun työntekijä saa itse valita, mitkä johtamisen palvelut oikeasti auttavat häntä tekemään parasta mahdollista tulosta, keskitytään tuottamaan vain tarpeellisia palveluita. Samalla yritys säästää kustannuksia ja työntekijän tyytyväisyys ja hyvinvointi kasvavat. Kaikki voittavat.

Mikko Kuitunen
Vincitin perustaja
Johanna Pystynen
henkilöstöjohtaja

Kiinnostuitko? Pyydä Mikko tai Johanna puhumaan tulevaisuuden johtamisesta

Siirry varaamaan

Vincit LaaS -tiimi

Vincit LaaS haastaa perinteiset johtamisen ja HR:n alustat niin sisällöllään kuin myös käytettävyydellään. Työkalu on suunnattu ihan tavallisten ihmisten käyttöön ja siksi siitä on pyritty tekemään mahdollisimman helppokäyttöinen ja helposti ymmärrettävä. Työkalua myös kehitetään koko ajan paremmaksi pilottiorganisaatioiden palautteen pohjalta.

Palvelun sisältö räätälöidään erikseen jokaiselle asiakkaalle heidän tarpeidensa mukaan. Asiakaspalvelumme keskittyy selkeään viestintään ja työkalun käyttöön opastetaan lähes kädestä pitäen.

Vincit LaaSin asiakaslähtöisyydestä, helppokäyttöisyydestä ja suunnittelusta vastaa tiimi, jonka jokainen jäsen haluaa tehdä parasta mahdollista jälkeä ja olla ylpeä työstään.

Salli Kunnari
Palvelumuotoilija
Essi Pihlajamäki
Asiakkuusvastaava
Mira Ylen
HR- ja viestintäosaaja
Sami Sandqvist
Tekninen tuotepäällikkö
Mikko Hällfors
Tekninen tuotepäällikkö
Sami Jokela
Innokas kehittäjä
Tamas Pallos
Innokas kehittäjä
Johannes Dahlström
Innokas kehittäjä
Fedu Kotiranta
Innokas kehittäjä
Teemu Uotila
LaaS lähettiläs
Juhani Koskinen
Datatieteilijä

Vincit LaaS -asiakkaaksi?

Myös sinun työpaikkasi voi ottaa käyttöönsä Vincit LaaSin ja palan Vincitin yrityskulttuuria. Asiakkaan ei tarvitse olla it-alan yritys, vaan otamme asiakkaiksemme mieluusti mitä erilaisimpia työpaikkoja.

Tällä hetkellä Vincit LaaSia käyttää kymmenkunta organisaatiota aina tehdasympäristöstä yliopistoon, mm:

Tulos – digimarkkinointi
Integrata – henkilöstötietojärjestelmien ja palkkahallinnon asiantuntijapalvelut
Framery – äänieristettyjen toimistoratkaisujen suunnittelu ja valmistus
YTK – työttömyyskassa- ja yhdistystoiminta

Ota yhteyttä