☰ Menu

VINCIT LAAS

TYYTYVÄISTEN SOVELLUSKEHITTÄJIEN TEKEMÄ

Vincit LaaS on alun perin Vincitin omaan käyttöön kehitetty johtamisen apuväline, jonka
mukana saat omaan organisaatioosi palan Vincitin yrityskulttuuria.

Kaikki saavat tukea itsensä johtamiseenVincit LaaS syntyi, kun vincitläinen johtamisfilosofia kaipasi tuekseen konkreettisia itsensä johtamisen välineitä. Omaan käyttöön suunniteltu työkalu herätti kiinnostusta myös muissa organisaatioissa ja niinpä sitä alettiin kehittää laajempaan käyttöön soveltuvaksi.

Vincit LaaS on pilvipalvelu, joka sisältää johtamiseen, kiireisen arjen tukemiseen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita, joista työntekijä valitsee itselleen sopivimmat.

Käyttäjät arvioivat jatkuvasti palveluiden laatua, ja näin saadaan kerättyä dataa siitä, millaiset palvelut tuovat eniten hyötyä. Jokainen työntekijä saa palveluun omat tunnuksensa, jotka voidaan yhdistää mahdollisesti jo olemassa oleviin tunnustenhallintaratkaisuihin. Koska palvelu on suunnattu ihan tavallisten ihmisten käyttöön, on siitä pyritty tekemään mahdollisimman kevyt ja helppo käyttää.

Työkalu otetaan käyttöön alkukartoituksen ja palvelumuotoilun jälkeen. Palvelu räätälöidään aina organisaation tarpeiden mukaiseksi. Jotta alustasta saatu hyöty on mahdollisimman iso, tekevät käyttöönoton aina Vincitin johtamismallin sekä työkalun tuntevat asiantuntijat. Käyttöönoton jälkeen Vincit LaaSia kehitetään koko ajan asiakkailta saadun palautteen mukaan.

  • Näppärä pilvipalvelu
  • Helppo ottaa käyttöön
  • Ei vaadi uusia käyttäjätunnuksia
  • Moderni teknologia – ei vanhene heti
  • Helppokäyttöinen käyttöliittymä
  • Tyylikäs design

 

Kysy lisää

Mikko Hällfors

Tekninen palvelupäällikkö
050 367 0864
mikko.hallfors@laas.fi

Miksi työntekijä innostuisi LaaSista?

Yksi ja sama johtamismalli ei sovi kaikille. Samassa tiimissä voi työskennellä opiskeleva parikymppinen, ruuhkavuosissa juokseva vanhempi ja eläkeiän kynnyksellä oleva konkari. Elämäntilanteemme ja persoonamme asettavat työhömme ja tekemiseemme erilaisia tuen tarpeita. Oman lisänsä tuen tarpeisiin antavat jatkuvasti muuttuva työarki uusine projekteineen, teknologioineen ja vaihtuvine kollegoineen.

Yksilöllisten tarpeiden huomioiminen on mahdollista, mutta se vaatii työntekijöiltä taitoja johtaa itseään ja omaa työtään sekä kykyä ymmärtää, mitä itse tarvitsee.

Tässä apuna on Vincit LaaS. Vincit LaaS on työkalu, joka muistuttaa työntekijää omista tavoitteista ja toiveista ja ohjaa hakemaan tukea oikeasta suunnasta.

Se on helppokäyttöinen ja älykäs alusta, joka on kehitetty tukemaan jokaista työntekijää – juuri oman työn johtamisessa.

 

Miten hyötyy HR?

Jokainen työntekijä on yksilö, jolla on omat tarpeensa ja odotuksensa. Myös hyvin erilaiset ihmiset voivat menestyä samassa organisaatiossa, jos he vain saavat itselleen sopivaa tukea oman polun löytämiseen.

Vincit LaaS auttaa HR:ää tukemaan, mittaamaan ja analysoimaan ihmisten hyvinvointia ja yrityksen johtamista. Samalla säästetään kuluissa, kun keskitytään tarjoamaan henkilöstölle oikeasti tarpeellisia palveluita.

Hinnoittelu

Räätälöimme palvelun sisällön jokaisen asiakkaan kanssa juuri heidän tarpeisiinsa sopivaksi. Tämä onnistuu parhaiten niin, että asiakkuus aloitetaan pilotointijaksolla, jonka aikana varmistetaan verkkopalvelun sopivuus organisaatiolle ja varmistetaan, että käyttöönotto sujuu mahdollisimman vaivattomasti.

Voit aluksi valita sinun organisaatiollesi sopivan pilotin tai ottaa työkalun käyttöön heti. Pilotin hintaan sisältyy aina johtamispalveluiden kartoitus ja palvelumuotoilu sekä käyttöönoton opastus.


NORMAALI PILOTTI     50 hlöä (+/- 30)

2–3 työpajaa
3 kk käyttö
Hinta 5000 €

LAAJA PILOTTI     100 hlöä (+/- 50)

3–5 työpajaa
3 kk käyttö
Hinta 8000 €

PILOTIN JÄLKEEN HINTA
tai jos asiakas haluaa ottaa työkalun heti käyttöön

Pk-yritykset* 6 €/käyttäjä/kk

Suuryritykset ja julkishallinnon organisaatiot sopimuksen mukaan
*) 500 käyttäjään saakka

Lataa tästä hinnasto

 

 

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan teidän toiveenne ja odotuksenne!

 

KUMPPANUUDET
ASIAKKUUDET (SUURET)


Mikko Kuitunen
040 589 8316
mikko.kuitunen@laas.fi
ASIAKKUUDET
PK-YRITYKSET


Essi Pihlajamäki
050 535 9680
essi.pihlajamaki@laas.fi