Briefly in English
☰ Menu

VINCIT LAAS

JOHTAMINEN YKSILÖLLISENÄ PALVELUNA

Kaikki saavat tukea itsensä johtamiseen

Vincitin johtamisfilosofiassa on kyse siitä, että työntekijöille annetaan eväät itsensä johtamiseen. Tämä tehdään tietysti johdon ja HR:n tuella, mutta kukin työntekijä voi kuitenkin päättää itse, miten ja missä haluaa kehittyä ja missä kaipaa tukea. Tällöin huomioidaan yksilöllisesti jokaisen työntekijän henkilökohtaiset tarpeet ja taataan, että jokainen myös tekee parasta mahdollista tulosta.

Jotta itsensä johtaminen olisi mahdollisimman vaivatonta, kehitimme avuksi Vincit LaaSin. Vincit LaaS on verkkopalvelu, joka auttaa ihmisiä johtamaan itse itseään entistä paremmin ja helpommin. Se auttaa asettamaan henkilökohtaisia tavoitteita ja tukee tavoitteiden saavuttamisessa. Työkalulla kerättyä dataa voidaan käyttää kehittämään palvelua koko ajan paremmaksi.

Älykäs ja kehittyvä Vincit LaaS palvelee niin johtoa, HR:ää kuin työntekijöitäkin. Se tarjoaa työntekijöille niitä palveluita, joita nämä oikeasti tarvitsevat. Se lopettaa arvailun ja auttaa keskittymään olennaiseen.

Vincit LaaSin

avulla jokainen työpaikka voi valjastaa oman potentiaalinsa ja resurssinsa parhaaseen mahdolliseen käyttöön.


Työkalua

voidaan kuitenkin käyttää kaikenlaisissa organisaatioissa – aina yliopistosta tehdasympäristöön.


Johdon

ei enää tarvitse käyttää aikaa ja resursseja arvailemalla, miten parhaiten luodaan hyvinvointia työntekijöille ja sitä kautta tuottavuutta yritykselle.


Organisaatio

saa Vincit LaaSin myötä omaan hyötykäyttöönsä myös palan Vincitin yrityskulttuuria.


Vincit LaaS -asiakkaaksi?

Vaikka Vincit LaaS on alun perin kehitetty Vincitin omiin tarpeisiin, voidaan verkkopalvelua käyttää kaikenlaisissa organisaatioissa – ei vain it-alalla. Verkkopalvelua käyttää parasta aikaa kymmenkunta toisistaan poikkeavaa organisaatiota.

Alkoiko kiinnostaa? Olisiko teidän työpaikkanne seuraava Vincit LaaS -asiakkaamme?

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää

Tutustu Vincit LaaSiin

Vincit LaaSin avulla organisaatiota johdetaan entistä helpommin, tehokkaammin ja silti yksilölliset toiveet ja odotukset huomioiden. Katso video ja opi lisää!

Mitä mieltä olit videosta?

  • Hyvä (63)
  • Hyödyllinen (37)
  • Inspiroiva (76)
  • Hauska (42)
  • Eri mieltä (9)
  • En ymmärrä (13)

Jaa video

#VincitLaaS

Lämpimästi tervetuloa mukaan Vincit LaaS -asiakkaaksi ja rakentamaan tulevaisuuden kaupunkien lisäksi myös tulevaisuuden johtamismalleja, @SwecoFinland! 🤝

https://t.co/PZkQyisGRg

Johtaminen tapahtuu johdettavan korvien välissä. Ratkaisu johtamisvajeeseen (tuotettu vs koettu johtaminen) on itseohjautuvuus. @mikko_kuitunen @VincitOy @EMBATampere #EMBApäivä #johtaminen

Mielenkiintoinen puheenvuoro edessä EMBA-ohjelmien yhteispäivässä. Leadership as a Service. Case @VincitLaaS. #gemba @EMBATampere