Avoimet paikat

Looking for US Job openings?
Check here!

 

 

 

Etsitkö jotain muuta?

Mihin me uskomme ja mitä sinä saat?

Vapautta ja vastuuta

Kokemus, osaaminen ja rohkeus auttavat sinua loistamaan muiden tähtiemme mukana. Meillä kaikki tekeminen perustuu luottamukseen ja työsopimuksesi mukana saat paljon vapautta. Itsenäisyyden lisäksi annamme sinulle vastuuta.

Kulttuurin teemme me

Kulttuuri syntyy, kun erilaiset ihmiset tekevät töitä yhdessä. Meille ei ole tärkeää löytää ihmisiä, jotka solahtavat sukkana sisään kulttuuriimme. Etsimme ihmisiä, jotka rikastuttavat yrityskulttuuriamme ja vahvistavat sitä omalla erityisellä tavallaan. Ihmisiä, jotka auttavat meitä kehittymään nyt ja tulevaisuudessa.

Tilaa kasvulle

Vaikka me viihdymme töissä, otamme työmme vakavasti. Samalla vakavuudella suhtaudumme osaamisen kehittämiseen. Vincitillä jokaisella on mahdollisuus osallistua seminaareihin, kursseille ja tapahtumiin ja ottaa itselleen ajankohtaisia ura-askeleita – joko ylöspäin, sivulle tai downshiftaten. Meidän työtämme on esteiden poistaminen sinun tieltäsi.

Jokainen meistä voi olla tienraivaaja

Vuoden 2007 jälkeen Vincit on kasvanut yli 500 hengen yritykseksi. Jatkamme kasvua edelleen ja olemme aina valmiita tutustumaan uusiin teknologioihin, lupaaviin liiketoiminta-alueisiin ja kiinnostaviin kaupunkeihin. Olemme levittäytyneet uusille paikkakunnille ja mantereille, koska olemme itse halunneet tehdä niin. Sinunkin uramahdollisuutesi Vincitillä ovat siis laajat ja moninaiset.

Miksi valitsisit meidät?

Palkittu työpaikka

Great Place to Work instituutti on palkinnut Vincitin Euroopan parhaana työpaikkana. Olemme myös voittaneet Suomen parhaan työpaikan tittelin kolme kertaa.

Eväitä kasvuun

Asiakkaidemme kirjo vaihtelee pienistä start-upeista monikansallisiin jätteihin. Projektien kirjo on laaja ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa niihin projekteihin, joita meillä tehdään.

Tilaa yksilöllisyydelle ja diversiteetille

Vincitillä kaikki ovat samanarvoisia. Kasvava diversiteettimme ja näkökulmien moninaisuus ovat meille voimavara. Jokaista meistä kuitenkin yhdistää intohimo työtämme kohtaan.

Sitä samaa kuin kaikkialla muuallakin

Tulosbonukset, henkilöstörahasto, lounasedut, ilmaiset naposteltavat ja juomat, terveydenhuolto, laajat vakuutukset, lastenhoitopalvelut, omavalintaiset työkalut ja puhelimet – niinkuin kaikkialla muuallakin.

Heräsikö kysyttävää?
Soita tai viestittele meille.

Riikka Lintukangas

Recruitment Specialist

riikka.lintukangas@vincit.fi
+358 40 718 0003
LinkedIn

Mikael Korpi

Recruitment Specialist

mikael.korpi@vincit.fi
+358 40 740 5135
LinkedIn

Nina Moilanen

Recruitment Specialist

nina.moilanen@vincit.fi
+358 40 641 1497
LinkedIn

Emmi Riihimäki

Head of Recruitment

emmi.riihimaki@vincit.fi
+358 44 282 5541
LinkedIn
Seuraavaksi Työmme