Vincit Oyj: Vincit ja Taksi Helsinki allekirjoittivat yhteistyösopimuksen digitaalisten palveluiden johtamisesta ja tuottamisesta

Vincit Oyj

Sisäpiiritieto 20.1.2020 kello 9:55

Vincit ja Taksi Helsinki allekirjoittivat yhteistyösopimuksen digitaalisten palveluiden johtamisesta ja tuottamisesta

Vincit Oyj ja Taksi Helsinki Oy ovat tänään allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen digitaalisten palveluiden johtamisesta ja tuottamisesta Taksi Helsingille. Sopimuksen arvo yhteistyön käynnistyessä on noin 3,5 miljoonaa euroa ja se jakautuu kolmelle vuodelle. Vincitin ja Taksi Helsingin strategisen yhteistyön tarkoitus on kehittää taksinvälityspalveluita koko Suomen taksimarkkinaan. Työssä panostetaan erityisesti ylivertaisen käyttökokemuksen tuottamiseen kaikille asiakkaille.

Osana sopimuskokonaisuutta viisi Taksi Helsingin työntekijää siirtyy osaksi Vincitin organisaatiota vanhoina työntekijöinä 1.2.2020 alkaen. Käyttöomaisuutta, alihankintasopimuksia tai muita vastuita ei siirry.

Vincitin liiketoiminnan kehitysjohtaja Olli Laine: “Sopimus on luonteva jatko jo erinomaisesti toimivalle yhteistyölle ja Taksi Helsingin digistrategian kehittämiselle. Olemme innoissamme, että pääsemme kehittämään 2020-luvun liikkumisen palveluita kaikille suomalaisille ja palveluiden avulla edesauttamaan liikkumisen päästöjen vähentymistä.”

Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen: “Tämä yhteistyö on mainio esimerkki strategiamme mukaisesta päänavauksesta kohti kokonaisvaltaisempaa palvelutarjoomaa ja tiiviimpää asiakasyhteistyötä. Useimpien liiketoimintaympäristöjen ollessa kiihtyvässä murroksessa, tulevaisuuden voittajat ovat niitä, jotka pystyvät uudistamaan oman liiketoimintansa ja sen myötä disruptoimaan koko toimialaa. Vincitin strategian keskiössä on luoda toimintamalli, joka tekee meistä lyömättömän kumppanin tälle polulle.”

Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen: ”Taksi Helsingille on tärkeää pystyä palvelemaan asiakkaita kattavasti koko Suomessa. Yhteistyö Vincitin kanssa on tärkeä askel kohti tulevaisuutta. Yhteistyöllä saamme lisää asiantuntemusta nykyisten resurssiemme lisäksi. Odotamme innolla yhteistyötä ja sen mukanaan tuomia mahdollisuuksia.”

Lisätietoja:

Vincit Oyj, toimitusjohtaja Mikko Kuitunen, puhelin: 040 589 8316

Taksi Helsinki Oy, toimitusjohtaja Jari Kantonen, puhelin: 040 543 1438

Hyväksytty neuvonantaja: Alexander Corporate Finance Oy, puhelin: 050 520 4098

Vincit Oyj lyhyesti:

Vincit on huippuasiantuntijaorganisaatio, joka luo hyvää huomenta tarjoamalla asiakkailleen Suomen selväjärkisintä ATK:ta tyytyväisyystakuulla. Vincit Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla, kaupankäyntitunnus VINCIT. www.vincit.fi

Taksi Helsinki Oy lyhyesti:

Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö. Tarjoamme taksipalveluita joka päivä, kaikkina vuorokaudenaikoina koko pääkaupunkiseudulla sekä lisäksi Kanta-Hämeessä, Pohjois-Savossa, Länsi-Suomessa ja Kittilän alueella

Tärkein tehtävämme on varmistaa asiakkaillemme taksipalveluiden laatu, turvallisuus ja saatavuus. Nopeus ja helppous tarkoittavat sinulle sopivinta tilaustapaa, luotettavuus ja laatu varmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä takaamme korkean palvelutason myös tulevaisuudessa.

Välitysyhtiöömme kuuluu pääkaupunkiseudulla 1300 taksia, valtakunnallisesti yhteensä liki 2000 taksia. Yritys on perustettu vuonna 1989 ja sen omistavat yli 1000 helsinkiläistä taksiautoilijaa sekä Helsingin Taksiautoilijat ry.


Julkaistu 20.1.2020
Seuraavaksi Vincit Oyj:n liiketoimintakatsaus 1.1.–30.9.2021: Liikevaihto kasvoi 16,4 % – yli sadan hengen kasvu painoi kannattavuutta