Juho Siren

Juho Siren

Moro! Me olemme Vincitin seitsenhenkinen Summer@Vincity 2015 -porukka. Pari kuukautta koodaamista on jo takana, mutta kesää on vielä jäljellä. Kesän aikana on ehditty kokea kaksi toimistoa, pari virkistysreissua, muutamia bugeja ja sitäkin enemmän onnistumisen iloa.

Ryhmässämme on jäseniä monipuolisista ohjelmistokehitystaustoista, ja pohja osaamisellemme on saatu Tampereen molemmista yliopistoista. Jokaisella meistä on ennestään omia erityisosaamisalueitaan, joita olemme kesän aikana päässeet sekä syventämään että laajentamaan. Osaamisemme on karttunut muun muassa versionhallintakoulutuksella, koodikatselmoinnilla ja tiiviillä tiimityöskentelyllä. Käytännön työssä meitä ovat liidailleet vanhemmat vincitiläiset Jari ja Mikko.

Kesäporukalle tarjottiin kesän alussa monia erilaisia projekteja. Vincitin hengen mukaisesti jokainen kesätyöntekijä pääsi projektiin, jossa sai työskennellä omien kiinnostuksen kohteidensa parissa. Koodia on taottu niin JavaScriptillä, Javalla, Pythonilla kuin Rubyllakin, ja kohdealustat ovat vaihdelleet perinteisistä web-alustoista mobiililaitteisiin ja älylaseihin.

Kesämme lähti käyntiin Vincitin vanhalta toimistolta, jossa eräästä kokoushuoneesta oli tehty meille väliaikainen työtila. Tunnelma vanhalla toimistolla oli tiivis ja lämmin. Pääsimmekin heti kesän alkuun juhlimaan Vincitin mitalisijaa Great Place to Work in Europe -kisassa. Heinäkuun alkupuolella muutimme 300 metrin päähän uusiin toimitiloihin Hermia 5:een, jossa meitä odottivat modernit työtilat, uudistetut työpisteet ja Naava-seinät. Uusi toimisto on vielä toistaiseksi ollut lomien vuoksi hiljainen, mutta pieniä elonmerkkejä on havaittu.

Kesän aikana olemme myös kokeneet virkistysiltoja, joista ensimmäinen alkoi rennolla tutustumisruokailulla, jatkui karaokella ja päättyi keskustan yöhön. Toinen virkistysilta lähti liikkeelle Varalan Flowparkin köysiradoilta, joissa kunkin kiipeilytaidot laitettiin koetukselle. Parin tunnin kiipeilyurheilun jälkeen oli kaikkien ruokahalu tehokkaasti herätetty, ja sitä lähdettiin tyydyttämään Tampereen keskustaan viikinkiravintola Haraldiin. Ruokailun jälkeen loppuilta kului Tampereen yöelämässä.

Harald

Terveisin Vincitin kesäpoppoo!

Tykkäsitkö artikkelista?

Anna pienet aplodit!

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *