Yhtiökokous 2022

Vincit Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidetään keskiviikkona 23.3.2022 klo 12:00 osoitteessa Visiokatu 1, 33720 Tampere. Kokoukseen ilmoittautuneiden vastaanottaminen ja äänestyslippujen jakaminen aloitetaan klo 11:00.

Koronaviruksesta johtuvia käytännön ohjeita yhtiökokoukseen liittyen

COVID-19-pandemian leviämisen rajoittamiseksi Vincit ryhtyy lukuisiin varotoimiin voidakseen järjestää yhtiökokouksensa suunnitellusti sekä varmistaakseen Yhtiön osakkeenomistajien ja henkilöstön turvallisuuden. Kokouspaikalla osallistujilla on mahdollisuus käsien puhdistamiseen ja kokoustilojen puhdistamista on tehostettu. Paikalle saapuvia osallistujia kehotetaan kasvomaskin käyttöön ja käsien puhdistamiseen saapuessa kokoustilaan sekä muistutetaan riittävän etäisyyden pitämisestä muihin osallistujiin, yhtiön edustajiin ja kokousvirkailijoihin.

Kokouksen seuraaminen suoran verkkolähetyksen välityksellä

Osakkeenomistajia pyydetään tartuntariskin pienentämiseksi huomioimaan paikalle tulemisen sijaan mahdollisuus seurata kokousta suoran verkkolähetyksen välityksellä. Verkkolähetyksen kautta kokousta seuraavan osakkeenomistajan ei kuitenkaan katsota osallistuvan yhtiökokoukseen eikä sitä kautta voi esittää puheenvuoroja eikä äänestää. Äänioikeutensa käyttämiseksi osakkeenomistajalla on mahdollisuus valtuuttaa haluamansa henkilö edustamaan itseään ja käyttämään äänivaltaa puolestaan kokouksessa tai mahdollisuus käyttää yhtiön tarjoamaa valtakirjapalvelua.

Voit seurata verkkolähetystä osoitteesta https://youtu.be/RYQc9tui6iI

Valtakirjan antaminen

Äänioikeutensa käyttämiseksi osakkeenomistajalla on mahdollisuus valtuuttaa haluamansa henkilö edustamaan itseään ja käyttämään äänivaltaa puolestaan kokouksessa. Kokouksessa läsnä olevan henkilömäärän minimoimiseksi suosittelemme käyttämään mahdollisuutta valtuuttaa Asianajaja Anni Ala-Mettälä Applex Asianajotoimisto Oy:stä, tai hänen määräämänsä henkilö, edustamaan itseään ja käyttämään äänivaltaa puolestaan kokouksessa. Osakkeenomistajan tulee olla ilmoittautunut yhtiökokoukseen voidakseen hyödyntää valtakirjapalvelua.

Mahdolliset valtakirjat pyydetään toimittamaan PDF-tiedostona sähköpostitse osoitteeseen
yhtiokokous2022@vincit.fi tai postitse osoitteeseen Vincit Oyj, Yhtiökokous, Visiokatu 1, 33720 Tampere, viimeistään 18.3.2022 mennessä. Lisätietoja valtakirjan käytöstä saa yhtiön talousjohtajalta osoitteesta niklas.wasenius@vincit.fi

Valtakirjapohja yhtiökokoukseen (PDF)
Valtakirjapohja yhtiökokoukseen (docx)

Kysymysten esittäminen etukäteen

Osakkeenomistajat voivat esittää kysymyksiä yhtiökokouksen esityslistan asiakohdista sekä
etukäteismateriaalista 18.3.2022 saakka. Kysymykset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen
yhtiokokous2022@vincit.fi.

Linkki ilmoittautumiseen

Ilmoittautuminen yhtiökokoukseen

Yhtiökokouksen materiaalit

1. Hallituksen ehdotukset yhtiökokoukselle
2. Skandinaviska Enskilda Banken AB äänestysohje
3. Yhtiökokouskutsu
4. Osallistumistilanne ja ääniluettelo kokouksen alkaessa
5. Toimitusjohtajan katsaus
6. Toimintakertomus ja tilinpäätös 2021
7. Yhtiökokouksen pöytäkirja
8. Tietosuojaseloste
9. Uuden hallituksen jäsenen esittely Frank Korrström

Seuraavaksi Ylimääräinen yhtiökokous 2022