Johtoryhmä

Yhtiön toimitusjohtajan valitsee hallitus. Toimitusjohtaja johtaa ja kehittää yhtiön liiketoimintaa ja vastaa operatiivisesta hallinnosta hallituksen antamien ohjeiden mukaisesti. Hän esittelee ja raportoi hallitukselle. Toimitusjohtaja hoitaa yhtiön juoksevaa hallintoa hallituksen antamien määräysten mukaisesti ja vastaa siitä, että yhtiön kirjanpito on lain mukainen ja varainhoito luotettavalla tavalla järjestetty.

 

Yhtiön johtoryhmän kokoonpano

 

Mikko Kuitunen

Mikko Kuitunen, toimitusjohtaja (s. 1980)

Mikko on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri. Hän toimi Vincitin toimitusjohtajana sen perustamisesta 2007 alkaen vuoden 2015 loppuun saakka, ja palasi toimitusjohtajaksi 1.6.2018. Ennen Vincitin perustamista Mikko toimi erilaisissa liiketoiminnan kehitystehtävissä Ionific Oy:ssä, Botnia Hightech Oy:ssä ja Sasken Finland Oy:ssä vuosina 2004–2007. Lisäksi hän on osallistunut ja osallistuu aktiivisesti useiden yritysten hallitustyöskentelyyn. Mikko toimi aiemmin myös Vincitin jakautumisen yhteydessä perustetun Amor & Labor Oy:n toimitusjohtajana.

 

Johanna Pystynen, henkilöstöjohtaja (s. 1984)

Johanna on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri. Hän on toiminut vuodesta 2012 asti Vincit Oy:n henkilöstöjohtajan tehtävissä. Johanna on johtanut Vincitin vuosina 2014–2016 Suomen parhaaksi ja vuonna 2016 Euroopan parhaaksi työpaikaksi (Great Place to Work) ja sai 2015 kansainvälisen Workforce Game Changers 2015 -johtamispalkinnon. Ennen Vincitille siirtymistään Pystynen toimi henkilöstöhallinnon asiantuntijatehtävissä Cybercom Group:ssa ja Cybercom Finland Oy:ssä vuosina 2009–2012. Ennen Cybercomia Pystynen on työskennellyt myös Manpower Oy:ssä henkilöstöhallinnon ulkoistustehtävissä sekä Pilkington Automotiven ja Pd Personnel Development Oy:n henkilöstöhallintotehtävissä.

 

Jarkko Järvenpää, myyntijohtaja (s. 1981)

Jarkko on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri. Hän on toiminut Vincitin myyntijohtajana vuodesta 2008. Ennen Vincitiä Jarkko toimi erilaisissa liiketoiminnan kehitystehtävissä Ionific Oy:ssä, Botnia Hightech Oy:ssä ja Sasken Finland Oy:ssä vuosina 2005–2008.

 

Niklas Wasenius, talousjohtaja (s. 1975)

Niklas on koulutukseltaan tradenomi ja EMBA. Hän on toiminut Vincitin talousjohtajana vuodesta 2018. Ennen Vincitille siirtymistä Niklas toimi taloushallinnon johtotehtävissä Lassila & Tikanoja Oyj:ssä, Sponda Oyj:ssä ja Ixonos Oyj:ssä (nykyinen Digitalist Group Oyj) vuosina 2003-2018 sekä tilintarkastajana PricewaterhouseCoopers Oy:ssä vuosina 2000-2003.

 

Lasse Lunden, strategiajohtaja (s. 1981)

Lasse on toiminut Vincitin palvelujohtajana vuodesta 2017 ja strategiajohtajana vuodesta 2019. Ennen Vincitille siirtymistä Lasse toimi noin 15 vuoden ajan laaja-alaisesti erilaisissa IT-alan tehtävissä mm. Vaisalalla, Stockmannilla ja Holvi Payment Servicesillä.

 

Marko Tarkiainen, operatiivinen johtaja (s. 1968)

Markolla on monipuolinen markkinointi- ja liikkeenjohdollinen koulutustausta niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Lisäksi hän on hyväksytty hallitusjäsen (HHJ) Suomessa. Marko on toiminut Vincitin operatiivisena johtajana vuodesta 2019 alkaen. Ennen Vincitille siirtymistä hän toimi 3 Step IT Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2016. Ennen tätä roolia Marko teki pitkän kansainvälisen uran mm. HP Inc.:n EMEA:n palveluliiketoiminnan johtajana (VP) sekä Lexmark Inc:n EMEA:n myynti- ja markkinointijohtajana (VP) sijaintipaikkana Sveitsi.

Seuraavaksi Palkitseminen