Johtoryhmä

Yhtiön toimitusjohtajan valitsee hallitus. Toimitusjohtaja johtaa ja kehittää yhtiön liiketoimintaa ja vastaa operatiivisesta hallinnosta hallituksen antamien ohjeiden mukaisesti. Hän esittelee ja raportoi hallitukselle. Toimitusjohtaja hoitaa yhtiön juoksevaa hallintoa hallituksen antamien määräysten mukaisesti ja vastaa siitä, että yhtiön kirjanpito on lain mukainen ja varainhoito luotettavalla tavalla järjestetty.

 

Yhtiön johtoryhmän kokoonpano

 

Julius Manni, toimitusjohtaja (s. 1978)

Julius on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja toiminut Vincitin toimitusjohtajana vuodesta 2021. Aiemmin urallaan hän on työskennellyt Tieto-konsernin johtoryhmässä asiakaskokemuksesta ja yritysidentiteetistä vastaavana johtajana, Affecton Suomen maajohtajana, strategiakonsulttina Accenturella sekä itsenäisenä johdon neuvonantajana useissa eri kasvuyrityksissä. Lisäksi Juliuksella on on usean vuoden kokemus pohjoismaisista johtotehtävistä myynnin, markkinoinnin ja digitaalisen palvelukehityksen saralla If vahinkovakuutuksessa.

Kokonaisomistus: -

 

Jarkko Järvenpää, kasvujohtaja (s. 1981)

Jarkko on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri. Hän on toiminut Vincitin kasvujohtajana vuodesta 2020 ja myyntijohtajana tätä ennen vuodesta 2008. Ennen Vincitiä Jarkko toimi erilaisissa liiketoiminnan kehitystehtävissä Ionific Oy:ssä, Botnia Hightech Oy:ssä ja Sasken Finland Oy:ssä vuosina 2005–2008.

Kokonaisomistus: 200 349 osaketta

 

Petri Suhonen, myyntijohtaja (s. 1978)

Petri on käynyt koulunsa Tampereen Teknillisessä Korkeakoulussa ohjelmistotuotannon ja tuotantotalouden parissa. Hän on työskennellyt Vincitillä vuodesta 2014 alkaen liiketoiminnan kehittämisen ja myynnin tehtävissä. Ennen Vincitiä Petri on työskennellyt ohjelmistotuotannon parissa sovelluskehittäjänä, projektipäällikkönä, liiketoimintapäällikkönä ja johtavana konsulttina e-Bros Solutions Oy:ssä, SYSteam Business Solutions Oy:ssä ja Solita Oy:ssä vuosina 2001 - 2014.

Kokonaisomistus: 6 434 osaketta

Niklas Wasenius, talousjohtaja (s. 1975)

Niklas on koulutukseltaan tradenomi ja EMBA. Hän on toiminut Vincitin talousjohtajana vuodesta 2018. Ennen Vincitille siirtymistä Niklas toimi taloushallinnon johtotehtävissä Lassila & Tikanoja Oyj:ssä, Sponda Oyj:ssä ja Ixonos Oyj:ssä (nykyinen Digitalist Group Oyj) vuosina 2003-2018 sekä tilintarkastajana PricewaterhouseCoopers Oy:ssä vuosina 2000-2003.

Kokonaisomistus: 20 175 osaketta

Seuraavaksi Palkitseminen