Uudet palvelut ja teknologiat niin ohjelmistojen kuin fyysisten laitteiden osalta disruptoivat olemassa olevaa toimintaa, mutta avaavat myös mahdollisuuksia uudelle. Tunnistetaan yhdessä liiketoimintasi erilaiset mahdollisuudet ja rajoitukset ja luodaan tämän ymmärryksen pohjalta ratkaisu ja tulevaisuuden tiekartta.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Tero Hakala

Sales Director

tero.hakala@vincit.fi
+358 40 537 6976
LinkedIn

Asiantuntijapalvelut ja konsultointi

Data-ohjautuva liiketoiminnan suunnittelu

Tarjoavatko IT-järjestelmäsi oikeanlaista tietoa liiketoimintasi tueksi? Valjasta olemassa oleva data avuksesi ja ohjaa liiketoimintaa tehokkaasti ja faktapohjaisesti.

Tietovirta-analyysi

Toimivatko yrityksesi ydinprosessit parhaalla mahdollisella tavalla? Tarkastelemme integraatioita ja tietovirtoja eri datalähteitä hyödyntäen ja optimoimme ratkaisuja.

Ydinprosessien ja ydinjärjestelmien mallinnus

Löydä uusia liiketoimintamahdollisuuksia tarkastelemalla ydinprosessiesi tehokkuutta ja hyödyntämällä digitaalisia innovaatioita.

Tulevaisuuden yritysarkkitehtuurin tiekartta

Luodaan yrityksellesi tiekartta, jonka avulla saavutat muuttuvat liiketoimintatavoitteet ja toteutat alati uudistuvat IT-vaatimukset moderneilla kehitystavoilla.

Tutustu asiakastöihimme

Westas – ihmisten näköinen tulevaisuuden tiekartta

Sahakonserni Westas toivoi uusia näkökulmia tuotantoprosessien ja liiketoiminnan kokonaisuuden tarkasteluun. Vincit lähestyi Westaksen tilannetta sillä ajatuksella, että järjestelmien pitää kohdata ihmiset ja mukautua ihmisten ja liiketoiminnan tarpeisiin, ei päinvastoin.

Lopputuloksena oli digitaalisten järjestelmien kehityksen tiekartan lisäksi parantunut tilannekuva kaikkien prosessiin osallistuvien panoksesta ja kyvystä kehittää kokonaisuutta vastaamaan niin sisältä kuin ulkoa tulevia tarpeita – nyt ja tulevaisuudessa.

#prosessimuotoilu #digistrategia #roadmap

Superoperator – täysin digitalisoitu autopesula

Vincit lähti suunnittelemaan autopesulabisneksen mullistavaa liiketoimintakonseptia yhdessä Juhlapesun kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi täysin automatisoitu ja 100% mobiilipohjainen palvelu kiinteällä kuukausi- tai vuosiveloituksella.

Suomessa onnistuneen lanseerauksen jälkeen palvelusta kehitettiin teknologia-alusta, joka on nykyään 10 autopesulatoimijan käytössä kolmella eri mantereella. Reaaliaikaisen datan avulla pesulayrittäjät pystyvät analysoimaan ja segmentoimaan asiakkaitaan sekä kohdistamaan myynti- ja markkinointiresurssejaan tehokkaammin.

#growthacking #automattisatio #liiketoiminnandigitalisointi

Örum – modernisoinnilla vauhtia verkkokauppaan ja myyntiin

Yrityksen päivittäiseen toimintaan haluttiin uutta vauhtia uudistamalla kuormittunut ERP ja verkkokauppa-alusta. Vincit toimitti Örumille verkkokaupparatkaisun sekä keskitetyt ja helposti hallittavat integraatiot.

Kehitimme lisäksi räätälöidyn SalesScreen-työkalun, joka sujuvoittaa puhelimessa tapahtuvaa varaosamyyntiä. Työkalu tuo myyjän käyttöön tärkeää tietoa muun muassa varaosien yhteensopivuudesta ja vie kaupan tiedot edelleen ERP-järjestelmään.

#yritysarkkitehtuuri #digitaalinenmyynti #ecommerce #liiketoiminnankehitys #digitalisaatio

Seuraavaksi Digitaalinen transformaatio & liiketoimintamuotoilu