Valmis alusta modernille johtamiselle

Kun Vincit kasvoi vauhdilla, me kyllästyimme arvailemaan miten monenkirjavaa porukkaa voisi parhaiten tukea työssään. Niinpä päätimme kysyä työntekijöiltä itseltään. Samaan aikaan esimiehet alkoivat tukehtua oman roolinsa paineen alla. Niinpä päätimme auttaa myös heitä.

Lopetimme ajan ja resurssien tuhlaamisen ja keskiarvojen keräämisen HR:ää ja johtoa varten. Käänsimme ajatuksen päälaelleen ja loimme aidosti työntekijälähtöisen mallin. LaaS syntyi alunperin Vincitin sisäiseksi johtamis- ja tukipalveluiden verkkokaupaksi. Kaikki saavat juuri sellaista tukea, kuin he kulloinkin tarvitsevat, juuri silloin kun he sitä tarvitsevat. Yksilöillä on mahdollisuus seurata ja hallita omaa kehittymistään ja hyvinvointiaan. Välitön palaute puolestaan auttaa meitä kehittämään palveluvalikoimaa jatkuvasti eteenpäin ja keskittymään vain niihin asioihin, jotka tuottavat henkilöstölle todellista arvoa.

Pilotoimme LaaSia monenlaisissa yrityksissä – kasvavista edelläkävijöistä suuriin, perinteisen hierarkisiin organisaatioihin. Nyt kehitämme LaaS-työkalusta tuoteperhettä, jonka avulla päivität työpaikkasi johtamismallit ja viet työyhteisösi kohti yhteisöohjautuvuutta. LaaS tuo yhteen ja tekee näkyväksi kaikki organisaatiosi osa-alueet, osaajat ja olemassa olevan tuen.

Mitä saat?

Kaikki yhden katon alla

LaaS palvelee yhtäaikaa niin työtekijöitä, HR:ää kuin johtoakin ja kokoaa yhteen kaikki yksilöiden ja yrityksen tilannetta reflektoivat mittarit ja niiden tuottaman datan.

Reaaliaikasta dataa

Anna datan ja jatkuvan palautteen ohjata päätöksentekoasi ja lopeta arvailu.

Läpinäkyvyyttä läpi organisaation

LaaS tekee kaiken tarjolla olevan tuen, tiedon ja osaamisen näkyväksi ja helposti lähestyttäväksi.

Osaamisen kehittäminen & jakaminen

Tarjoa kaikille kanava oman osaamisensa kehittämiseen ja jakamiseen, ja mahdollista jatkuva oppiminen datan, kyselyiden ja palautteen avulla.

Oikeita asioita oikeaan aikaan

Kaikki eivät mahdu samaan muottiin. Anna työntekijöidesi kertoa, millaista tukea he milloinkin tarvitsevat ja tarjoa yksilöille räätälöityjä palveluja.

Hyvinvointi & työntekijätyytyväisyys

Kohtele sisäisiä asiakkaitasi yhtä hyvin kuin ulkoisiakin. Paranna työnantajabrändiäsi ja sitouta osaajat organisaatioosi.

Laaja tukiverkosto

Asiakastukikanavien lisäksi saat meiltä halutessasi valmennusta, konsultointia ja käyttöönottotukea. Pääset myös osaksi kollegoidesi muodostamaa LaaS-yhteisöä.

Kuinka LaaS toimii?

Tehdään yhdessä jotain hienoa! Ota yhteyttä.

Johanna Pystynen

Head of Leadership development

johanna.pystynen@vincit.fi
+358 50 441 2126
LinkedInTwitter
Seuraavaksi Työmme