Vincitin toteuttamat verkkopalvelut ihastuttavat käyttökokemuksellaan ja säväyttävät ulkoasullaan. Palvelut toimivat aina saumattomasti kaikilla laiteilla ja otamme myös saavutettavuuteen liittyvät asiat huomioon.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Mikko Seppä

Tech Director

mikko.seppa@vincit.fi
+358 40 151 4642
LinkedIn

Asiantuntijapalvelut ja konsultointi

Räätälöity verkkokauppa

Älä anna valmiiden ratkaisujen rajoittaa onnistumista verkkokaupan perustamisessa. Yrityksenne liiketoiminnan tarpeisiin räätälöity verkkokauppa mahdollistaa tehokkaan myynnin verkossa ja kilpailuedun luomisen paremmalla asiakaskokemuksella. Käytämme verkkokaupan ratkaisuissa esimerkiksi Shopify-alustaa.

Digitaaliset palvelukanavat

Toteutamme tuloksellisia verkkopalveluita, joissa palvelut, brändi ja sisältö kohtaavat – kohdennat ne sitten rajatulle joukolle tai koko maailmalle. Hyödynnämme esimerkiksi Contentful ja WordPress teknologioita, jotka tarjoavat tehokkaan ja käyttäjäystävällisen tavan hallita verkkosivuston sisältöä.

Sähköinen asiointi

Mielestämme sähköinen asiointi voi olla muutakin kuin tylsiä verkkosivuja ja pitkiä lomakkeita. Meidän toteuttamaamme sähköistä asiointipalvelua on aina vaivaton ja helppo käyttää. Kokeneet suunnittelijamme ovat mukana hiomassa käyttäjän palvelupolun mahdollisimman sujuvaksi. Olemme myös toteuttaneet vahvan tunnistautumisen jo useisiin verkkopalveluihin.

Julkishallinnon verkkopalvelut

Julkishallinnon verkkopalvelu, josta käyttäjät oikeasti tykkäävät? Me tiedämme miten sellainen toteutetaan. Saavutettavuus, käyttäjäystävällisyys ja tietoturva ovat avainasemassa suunnittelemissamme julkishallinnon verkkopalveluissa. Pystymme toteuttamaan palveluita KaTaKri sekä PiTuKri tietoturvavaatimusten mukaisesti ja meillä on myös osaamista Suomi.fi vahvasta tunnistautumisesta.

Web-kehitys ja verkkopalvelut

Kokeneet asiantuntijamme toteuttavat haastavimmatkin web-pohjaiset ratkaisut tiiviissä yhteistyössä kanssasi. Voimme vastata koko projektin toteutuksesta tai tulla osaksi asiakkaan omaa kehitystiimiä. Laajaan työkalupakkiimme kuuluu moderneja web-teknologioita, kuten React, Angular, Java, Node ja .NET. Luonnollisesti toteutamme ratkaisut moderneilla pilvialustoilla.

Paikkatietoon pohjautuvat palvelut

Nykyään lähes jokaisesta laitteesta löytyy mahdollisuus paikannukseen. Paikkatiedon avulla voidaan toteuttaa uusia älykkäitä palveluita, joista on hyötyä niin yrityksille kuin kuluttajille. Paikkatieto on jo nyt mullistanut esimerkiksi liikenteen, terveysteknologian ja logistiikan toimintoja, mutta uskomme, että tämä on vasta alkua.

Tutustu asiakastöihimme

Urban Armor Gear – verkkokauppa kansainvälisille markkinoille

Urban Armor Gear eli UAG on mobiililaitteiden suojakoteloiden kansainvälinen huippubrändi. UAG pyysi meitä luomaan uuden verkkokauppasivuston käytettävyyden, tarinankerronnan, brändi-ilmeen ja suorituskyvyn parantamiseksi. Teimme hankkeessa koko ajan läheistä yhteistyötä UAG:n lahjakkaan tiimin kanssa – kyseessä oli siis todellinen kumppanuusprojekti.

Lue koko tarina

Suomen riistakeskus – palveluiden digitalisoiminen

Riistakeskus oli julkisella sektorilla edelläkävijä aloittaessaan palveluidensa digitalisoimisen kanssamme jo vuonna 2014. Olemme yhdessä kehittäneet digitaalisen julkisen ekosysteemin, joka on minimoinut Suomen riistakeskuksen hallinnollisen taakan ja luonut maailman luotettavimman julkisen riistatietopankin. Paikkatiedon kytkeminen mobiilisovelluksella tehtyihin saalismerkintöihin ja verkkopalvelussa määriteltävään metsästysseuran aluemääritykseen ovat mahdollistaneet uudenlaisia työnkulkuja metsästyslupien myöntämisprosesisssa, sekä jopa reaaliaikaista raportointia. Tuhannet metsästäjät hyötyvät palveluun sisältyvistä paikkatietorajapinnoista, joiden avulla kolmannen osapuolen järjestelmät voivat hyödyntää palvelussa määriteltyjä karttoja tehokkaasti. Tällä hetkellä palvelulla on 160 000 rekisteröitynyttä käyttäjää, yli 2,5M joukkoistamalla kerättyä saalis- ja havaintoraporttia.

Lue koko tarina

Telia – verkkokaupan uudistaminen

Telia Inmics-Nebula (aikaisemmin Telia Data-Info) valitsi Vincitin toteuttamaan verkkokauppauudistuksensa vuonna 2014. Työ piti saada maaliin nopealla tahdilla neljän kuukauden sisällä. Tartuimme haastetta sarvista, käärimme hihamme ja teimme mitä meiltä pyydettiin. Nykyisin yhdestä Suomen suurimmista B2B-verkkokaupoista saa ostettua niin laitteet kuin ohjelmistot Telian innovoimalla Palvelulaite -konseptilla. Saat yhdellä kuukausimaksulla ohjelmistot ja laitteen, joka kierrätetään tietoturvallisesti sopimuskauden lopussa ja voit halutessasi lisätä palveluun huoltopalvelut ja vakuutuksen. Verkkokauppa-kokonaisuus sisältää myös toiminnallisuudet B2B asiointiin ml. esimerkiksi laiterekisterin hallinnan. Yhteistyömme jatkuu edelleen Telian kumppanina.

Seuraavaksi Tuotekokemuksen hallinta