Tarvitset PXM / PIM -järjestelmän tuotekokemuksen kehittämiseen. Itse järjestelmä ei kuitenkaan luo asiakasarvoa, asiakaskokemusta eikä lisää myyntiä. Siksi me autamme sinua ymmärtämään asiakastasi, vastaamaan asiakastarpeisiin rikkaalla tuotetiedolla ja organisoitumaan tehokkaasti tuotekokemuksen rakentamisessa.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Jussi Korhonen

Head of PXM

jussi.korhonen@vincit.fi
+358 44 561 8952
LinkedIn

Tuotekokemuksen hallinta

Keskitetty tuotekokemuksen hallinnan ratkaisu

Organisaatiosi ihmiset ansaitsevat parhaat ja käyttäjäystävällisimmät työkalut, joilla palvella asiakkaita. Akeneo PXM / PIM -ratkaisulla otat tuotetiedot haltuun, organisoidut tehokkaasti tuotekokemuksen hallinnan ympärille sekä integroidut tietolähteiden ja käyttökohteiden kanssa.

Tuotekokemuksen johtaminen

Tässä on kyse asiakkaan tarpeiden ja liiketoiminnan tavoitteiden ymmärtämisestä, tuotteiden erilaisuuden ymmärtämisestä sekä vaikuttavan tietomallin suunnittelusta ja jatkuvasta parantamisesta. Autamme sinua voittamaan kilpailijasi mahdollistamalla yhdessä asiakkaita sitouttavia tuotekokemuksia.

Toimittajien osallistaminen

Kaikkea ei tarvitse tehdä itse, kun luot rikasta tuotetietoa yhteistyössä toimittajien kanssa. Keräämällä tuotetiedot tehokkaasti, voit itse keskittyä brändisi näköisen tuotekokemuksen luomiseen. Me autamme sinua alustaratkaisuissa, rajapinnoissa, datan harmonisoinnissa ja tietomallien yhteensovittamisessa.

Visuaalisen mediakokemuksen optimointi

Tuotteen näkeminen, tunteminen ja kokeminen digitaalisissa kanavissa fyysisen tuotteen tavoin edellyttää monipuolisia ja korkealaatuisia mediasisältöjä. Nykyaikaisella kuvien, videoiden ja liitetiedostojen hallinnan ratkaisulla välitämme mediakokemuksen kuhunkin tilanteeseen optimoidulla tavalla.

Tuotekokemuksen jakelu

Parhainkaan tuotekokemus ei ole riittävä, ellei sitä pystytä välittämään asiakkaille eri kohtaamispisteisiin. Voit keskittyä bränditarinan kertomiseen ja tuotekokemuksen kehittämiseen, kun me autamme sinua integraatioissa, mikropalveluissa ja API-vetoisessa arkkitehtuurissa. Niitä tarvitaan, jotta liiketoimintasi voi kasvaa ja kehittyä myös tulevaisuudessa.

Taittoautomaatio

Monia tuotteita esitellään tuotekatalogien, hinnastojen, tuotekorttien ja teknisten erittelyiden avulla. Hyödyntämällä InDesignissa ajantasaisia tuotetietoja ja tuotekuvia suoraan PXM-ratkaisusta, nopeutat julkaisujen toteuttamista dramaattisesti.

Tuotetiedon hallinnan ja arkkitehtuurin esiselvitys

Huolettaako huominen ja puuttuuko selkeä näkemys, miten kannattaisi edetä? Autamme sinua ymmärtämään tuotetiedon hallinnan nykytilan, tavoitetilan ja seuraavat askeleet. Auditoimme nykyiset järjestelmät ja jäsennämme niiden roolituksen. Kartoitamme prosessin haasteet ja kehittämismahdollisuudet sekä tunnistamme tietolähteet ja käyttökohteet.

Tutustu asiakastöihimme

Puuilo – Kasvu vaatii skaalautuvuutta

Tavarataloketju Puuilo kasvaa tällä hetkellä vauhdikkaasti – vuosittainen kasvu on ollut yli 20 % luokkaa. Sen myötä on myös arjessa käytettäviä järjestelmiä täytynyt päivittää, jotta ne skaalautuisivat paremmin kasvavan toiminnan mukana.

Puuilo halusi Vincitistä pitkäaikaisen kumppanin, joka tuntee liiketoiminnan tarpeet ja osaa tuoda aitoa lisäarvoa. Olemmekin yhteistyössä kehittäneet Puuilon tuotetiedon hallintaa vastaamaan nykypäivän tarpeita järjestelmien, prosessien, tietoarkkitehtuurin ja integraatioiden osalta.

#pim #pxm #tuotekokemuksen hallinta #tietoarkkitehtuuri #verkkokauppa

Dahl – Parempaa asiakaskokemusta erinomaisilla tuotetiedoilla

Dahl on Pohjoismaiden ja Itämeren alueen johtava LVI-tuotteita, kunnallistekniikkaa ja teollisuuden putkituotteita myyvä tukkukauppa. Dahl halusi tuotetiedon hallintaan käyttäjäystävällisen ja ketterän sekä suureen tuotemäärään skaalautuvan ratkaisun, jonka avulla on mahdollista saavuttaa edelläkävijyyttä myös erinomaisilla tuotetiedoilla.

Vincitin asiantuntijoilta löytyi Dahlin tarvitsemaa asiantuntemusta ja kokemusta sekä kykyä ymmärtää toimialan erityispiirteitä. Vincit toteutti ensimmäisenä suomessa tuotetiedon hallinnan ratkaisun, joka pohjautuu Akeneo Enterprise edition alustaan.

#pim #tuotetiedon hallinta #akeneo #verkkokauppa #julkaisuautomaatio #indesign

Finlayson – tuotetietoratkaisu vahvistaa brändikokemusta ja poisti näpyttelyn

200-vuotias Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä ja rakastettu kodintekstiilibrändi. Finlayson halusi modernisoida tuotetietoratkaisunsa siten, että se tarjoaisi asiakkaille vahvemman ja yhtenäisemmän brändi- ja tuotekokemuksen kaikissa kanavissa.

Puhelu Vincitin tiimin kanssa vakuutti, että oikea yhteistyökumppani oli löytynyt. Projektissa ei tyydytty pelkkään järjestelmän uusimiseen, vaan tuotekokemusta ja -prosessia lähdettiin rohkeasti katsomaan kokonaisuutena niin, että ratkaisu vastaa kaikkien sidosryhmien tarpeita sekä talon sisällä että ulkopuolella.

#pim #pxm #tuotekokemuksen hallinta #verkkokauppa

Seuraavaksi Terveyden ja hyvinvoinnin ratkaisut