Uskomme, että parhaat tulokset saavutetaan toimimalla ketterästi omassa ympäristössä. Agile coachimme valmentavat kumppaneiden asiantuntijoita sekä tarvittaessa järjestävät erilaisia koulutuksia ketteristä toimintatavoista. Olemme aina mukana tukemassa riittävän pitkään, jotta ketterät toimintatavat juurtuvat asiakkaan toimintakulttuuriin.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Veli-Pekka Eloranta

Business Director

veli-pekka.eloranta@vincit.fi
+358 44 557 0591
LinkedInTwitter

Valmennus ja konsultointi

Osaoptimoinnista systeemiajatteluun

Tuotekehityksessä tiimitasolla asiat saattavat monesti olla hyvällä mallilla, mutta kokonaisuus ei vain toimi. Tällöin tulee tarkastella systeemisiä rajoitteita ja projektitoimintaa kokonaisuutena. Agile Coachimme auttavat myös organisaation liiketoiminnan muotoilussa.

Ketteryyttä liiketoimintaan

Pärjätäkseen huomisen kilpailussa on liiketoiminnan oltava ketterää ja markkinatilanteeseen herkästi mukautuvaa. Asiakaslähtöiset, nopeat kokeilut mahdollistavat liiketoiminnan ketterän kehittämisen.

Koulutukset ja työpajat

Asiantuntijamme voivat järjestää koulutuksia ja työpajoja erilaisista aiheista ketteryyteen liittyen. Esimerkiksi Scrum, Kanban, Lean, käyttäjätarina, Value Stream Mapping tai Eventstorming -koulutukset ja työpajat kuuluvat osaamiseemme.

Fasilitointi

Paras tietämys liiketoiminnasta asuu yrityksen työntekijöissä. Fasilitointi auttaa tämän tietämyksen esiin tuomisessa osallistamalla kaikki tekemiseen ja pitämällä työtapaamisten tavoitteet mielessä. Vincit tarjoaa valmennusta fasilitointiin tai suoraan fasilitointipalveluita erilaisten työpajojen ja retrospektiivien vetämiseen.

Tilannekartoitukset

Muutoksen edellytyksenä on nykytilanteen kartoitus ja ongelmien tunnistaminen. Kun kipupisteet on tunnistettu, niitä on myös helpompi korjata. Liittyypä tilannekartoitus liiketoiminnan, tuotekehityksen tai tiimin toiminnan parantamiseen, asiantuntijamme osaavat auttaa.

Tiimien valmennus

Agile Coachimme auttaa Scrum Masteria ja kehitystiimiä välttämään tyypillisimmät sudenkuopat. Valmentajamme tarkkailee tiimin toimintaa, antaa palautetta ja kehitysehdotuksia sekä auttaa uusia tiimejä tiimiytymään nopeammin.

Tuoteomistajan valmentaminen

Tuoteomistajan rooli on erittäin haastava, mutta onnistumisen kannalta kriittinen. Meillä on pitkät perinteet tuoteomistajan tukemisessa ja tuotteen työjonon eli backlogin hallinnan kehittämisessä.

Ketterän tiimin etätyö

On ensiarvoisen tärkeää sovittaa työkalut ja työtavat päivittäiseen kommunikaatioon kollegoiden kanssa, kun ei istuta samassa tilassa. Agile Coachimme johdolla voidaan kriittisesti tarkastella eri toimintatapojen sopivuutta etätiimityöhön.

Tutustu asiakastöihimme

Hesburger

Vincit on tehnyt vuodesta 2015 alkaen yhteistyötä Hesburgerin kanssa mobiilisovelluksen ja taustajärjestelmän kehittämisessä. Kehitystiimin, asiakkaan ja muiden sidosryhmien apuna on ollut Agile Coach, jonka tehtävänä on ollut fasilitoida retrospektiivit koko projektitiimille, sparrailla tiimin Scrum Masteria toimintatapojen kehittämisessä sekä auttaa tiimiä työskentelysopimuksen laatimisessa ja päivittämisessä tiimin jäsenten vaihtuessa.

#agilecoaching

Lue koko tarina

HSL Joukkoliikennerekisteri

Toteutamme yhteistyössä HSL:n kanssa Helsingin joukkoliikennerekisterin uudistamisen. Tekemisen ytimessä on vanhan järjestelmän täysi uusiminen ja toimintatavat noudattavat ketterän kehityksen oppeja. Valmennuksen avulla ja tiiviillä yhteistyöllä takaamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä jatkuvuuden kehittämistyössä. Projektissa työskennellään niin HSL:n huippuasiantuntijoiden kanssa- kuin myös Vincitin tarjoaman tuki- ja valmennusverkoston kautta kohti parasta mahdollista lopputulosta.

#businessdesign #roadmap

Valmentaja tiimiliidin apuna

Olemme Vincitillä hyödyntäneet Agile Coach -osaamista omissa hankkeissamme laajasti. Agile Coachit fasilitoivat projektien kick offeja, retrospektiiveja ja muita tilaisuuksia. Lisäksi sparrailevat projektiliidien ja Scrum Masterien kanssa arjen käytäntöjä sekä tarvittaessa coachaavat myös asiakkaan Product Ownereita. Agile Coachimme ovat järjestäneet sekä asiakkaillemme että sisäisesti erilaisia koulutuksia, työpajoja ja tietoiskuja.

#agilecoaching

Seuraavaksi DevOps & Platform Services