Vincit on työskennellyt jo vuodesta 2007 terveydenhuolto- ja lääkintäyritysten kanssa. Teknisiä ratkaisuja on toteutettu useissa yksityisen ja julkisen sektorin hankkeissa, toimialan erityisvaatimukset huomioiden. Kehitämme usealle asiakkaallemme lääkinnällisiä laitteita ja palveluita niin kliiniseen kuin kuluttajakäyttöön.

Toukokuussa 2021 Vincitille myönnettiin lääkinnällisten laitteiden ISO 13485-sertifikaatti, joka mahdollistaa yhteistyön syventämisen lääkinnällisten laitteiden valmistajien kanssa.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Ville Korpi

Software Architect & Tech director

ville.korpi@vincit.fi
LinkedIn

Asiantuntijapalvelut ja konsultointi

Web-, mobiili- ja sulautettujen ohjelmistojen kehitys

Kehitämme mukautettuja järjestelmiä erilaisiin käyttötarkoituksiin mm. palvelin- ja mobiilisovelluksiin, älykkäille testaus- ja diagnostiikkalaitteille sekä -alustoille.

Terveydenhuollon
sovellukset

Toteutamme mukautettuja sovelluksia terveydenhuoltoon, esimerkiksi e-palveluita ja digitaalisia huumausaineiden tiedotuspalveluita.

Data, analytiikka ja AI

Tarjoamme lääketieteellistä analytiikkaa osaksi projekteja, soveltaen koneoppimista ja tekoälyä sekä palveluja mm data-järven ja pipelinen kehittämiseen.

Prekliiniset ja kliiniset tutkimukset

Meillä on kattava kokemus farmaseuttisten prekliinisten tutkimusten ja kliinisen funktionaalisen ruokatutkimuksen suunnittelusta ja analysoinnista.

Terveydenhuollon järjestelmien helppokäyttöiset integraatiot

Tarjoamme mukautettua integrointityötä olemassa olevien tai uusien järjestelmien integrointiin sekä integrointiympäristön ylläpitoa palveluna (iPaaS).

Pilvipalvelut 24/7 -valvonnalla ja -tuella

Autamme terveydenhuollon pilvimuuntamisessa, joka mahdollistaa ympärivuorokautisen tuen integraatiolle, räätälöinnille ja kolmansien osapuolien sovelluksille.

Data-analytiikka ja terveydenhuollon prosessit

Kehitämme lääketieteellisten laitteiden ja terveydenhuollon prosessien automatisointia, seurantaa ja raportointia. Meillä on myös kokemusta ML/AI-pohjaisista hoitosuosituksista ja automaattisista näytteen luokitteluista.

Quality System Certification ISO 13465

Tutustu asiakastöihimme

Oral Hammaslääkärit

Aloitimme yhteistyön Oralin kanssa jo vuonna 2014. Lähdimme suunnittelemaan ja kehittämään Oralin erillisiä verkkoajanvaraus- ja OmaOral-palveluita. Vuonna 2017 Oral integroimme kaikki Oralin digitaaliset palvelut yhdeksi kokonaisuudeksi ja samalla uudistimme Oralin verkkosivut. Tavoitteena oli johdonmukainen palvelupolku, jossa asiakas ei koskaan joudu umpikujaan, vaan kaikki tiet vievät hoitohuoneeseen. Sivustouudistuksen jälkeen verkkoajanvarausten määrä on kasvanut lähes puolella (49 %).

Lue koko tarina

Suunto

Yhteistyömme Suunnon kanssa alkoi vuonna 2016, kun Suunto halusi uudistaa mobiilisovelluksensa. Tavoitteena oli kehittää kaikille aktiivisesta elämästä kiinnostuneille sovellus, joka tarjoaa modernin tavan harjoittelu-, aktiivisuus- ja uniyhteenvetojen seurantaan. Vincitin asiantuntijatiimi integroitui olennaiseksi osaksi Suunnon omaa kehitystiimiä. Näin syntyi Suunto App. Toteutimme sovellusten Suunto Dive -ominaisuuden kokonaisuudessaan. Lisäksi osallistuimme Suunto 7 -urheilukellon ohjelmistokehitykseen.

Lue koko tarina

Vincitillä on pitkäaikaisia asiakassuhteita lääketieteellisellä toimialalla toimivien globaalien yritysten kanssa mm. GE Healthcare ja Varian. Asiakkuuksiimme kuuluu myös lääkeyhtiöitä mm. Sartorius ja Lääketietokeskus. Näiden lisäksi lääketieteellisiin asiakkaisiimme kuuluu suomalainen terveysteknologiayritys Icare ja Vincitillä on myös pitkäaikainen asiakassuhde IVD-markkinoilla toimivan suuren globaalin yrityksen kanssa.

Seuraavaksi Toiminnan ketteröittäminen & ketterä valmennus