Rakennamme kannattavia ja kestäviä bisnesmalleja

Nykyiset liiketoimintamallit ovat ristiriidassa planeettamme tarpeiden kanssa, eikä maailmanlaajuisten ympäristökriisien pysäyttämiseksi ole tehty tarpeeksi. Organisaatioiden edessä on taistelu, joka on pakko voittaa: on siirryttävä ympäristölähtöisiin liiketoimintamalleihin ja ratkottava muutoksen mukanaan tuomia kompleksisia haasteita.

Jotta voimme vauhdittaa kestävän kehityksen mukaiseen liiketoimintaan siirtymistä, täytyy meidän ensin päivittää ajatteluamme. Huomisen planeettalähtöistä teknologiaa täytyy suunnitella ja kehittää uusilla ehdoilla. Planet Centric Design tarjoaa työkaluja tavoittelemisen arvoisen tulevaisuuden yhteiskehittämiseen. Kestävän digitalisaation periaatteiden avulla autamme asiakkaitamme luomaan innovatiivisia palveluita, jotka palvelevat sekä planeettaamme että liiketoiminnan tuloksia.

Kiinnostaako lukea lisää? Klikkaa osoitteeseen planetcentricdesign.com!

Menetelmä

Olemme kehittäneet työskentelytapoja ja työkalupakin, joiden avulla suunnittelemme kestävää digitalisaatiota ja teemme monimutkaisesta yksinkertaista yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Koska haluamme tehdä paremman huomisen rakentamisesta mahdollisimman helppoa, voit ottaa englanninkielisen työkalupakkimme omaan käyttöösi kokonaan ilmaiseksi.

Lataa työkalupakki täältä

Tehdään yhdessä jotain hienoa! Ota yhteyttä.

Andrew Matias

andrew.matias@vincit.fi
Seuraavaksi VincitEAM