Me Vincitissä suosittelemme ensisijaisesti modernia pilviteknologiaa, sillä uskomme, että pilvialustat ovat yhtä olennainen osa nykyaikaista infraa kuin juokseva vesi. Pilviteknologian avulla toteutat hankkeet ketterästi. Samalla varmistat, että ratkaisut ovat pitkäikäisiä, vikasietoisia ja ylläpidoltaan vaivattomia.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Kyösti Herrala

Technical Director

kyosti.herrala@vincit.fi
+358 50 337 6505
LinkedIn

Asiantuntijapalvelut ja konsultointi

Pilvinatiivi kehittäminen ja arkkitehtuurisuunnittelu

Hallitsemme niin pilviarkkitehtuurin parhaat käytänteet kuin uusimmat teknologiat. Niinpä rakentamamme järjestelmät ovat aina turvallisia, luotettavia ja skaalautuvia.

Pilvialustan valinta ja tehokas hyödyntäminen

Räätälöimme pilvistrategian, jonka avulla investoit liiketoimintaasi sopivimpaan pilvialustaan (AWS, GCP ja Azure) ja hyödynnät sen palveluita kustannustehokkaasti.

Pilvimigraatioon valmistelu
ja toteutus

Osaamme palastella pilvimigraation järkeviin kokonaisuuksiin ja varmistaa, että saat pilven valmiista palveluista parhaan mahdollisen hyödyn.

Pilven alustaratkaisut
ja käyttöönotto

Vincitillä on vankka kokemus vakiintuneista alustaratkaisuista. Autamme sinua pilven uusimpien alustojen arvioinnissa ja teemme käyttöönotosta helppoa ja huoletonta.

DevOps toimintamallien
toteutus pilvessä

Huolella suunniteltu automaatio tekee uusien ominaisuuksien hyväksyntätestauksesta ripeää ja asennuksesta vaivatonta. Samalla kehitystiimisi voi keskittyä olennaiseen.

Tietoturvan suunnittelu ja auditointi pilvessä

Suunnittelemamme pilviarkkitehtuurit ovat aina tietoturvallisia. Osaamme myös auditoida pilven tarjoamia tietoturvamekanismien käyttöä.

Tutustu asiakastöihimme

Metso Metrics – Pilvinatiivia arkkitehtuuria analytiikkaan

Metso Metrics -järjestelmä tarjoaa kehittynyttä data-analytiikkaa kenttälaitteiden toiminnasta, jossa tarve esikäsitellä suuria datamassoja korostuu erityisesti. Kehitimme järjestelmän tukijalaksi pilviympäristössä toimivan tehokkaan data-analytiikka-koneiston. Pilvialusta mahdollistaa tallennus- ja laskentakapasiteetin joustavan lisäämisen sekä tehokkaan rinnakkaislaskennan.

#Data lake #Databricks Spark #MPP / massive parallel processing #AWS S3 #Apache Cassandra

Lue koko tarina

Oma Riista – Toimintavarmuutta pilvimigraatiosta

Asiakkaallamme oli huoli siitä, etteivät Oma Riista -palveluun kehitetyt uudet paikkatiedon analyysiin pohjautuvat toiminnot skaalautuisi perinteiseen konesaliin rakennetussa virtuaalikoneympäristössä. Halusimme valmistautua joka syksyiseen metsästyskauden aloitukseen ratkaisulla, joka sopeutuu huippukuormitukseen skaalautuvan ajoympäristön avulla. Vincit suunnitteleman AWS pilviarkkitehtuurin ansiosta vasteajat ovat pysyneet matalana ja järjestelmän saavutettavuus (SLA) on pidetty 100% tuntumassa vuosi toisensa perään.

#PaaS #Kuormantasaaja #Cloudfront #CDN #AWS RDS tietokanta #Elastic Container Service

Lue koko tarina

Hesburger – DevOps-ajattelua pilvinfrastruktuuriin

Rakennettaessa monimutkaisia ja liiketoimintakriittisiä taustajärjestelmiä on tärkeätä varmistaa niiden käyttämän pilvi-infrastruktuurin helppo hallittavuus. Rakensimme Hesburger sovelluksen taustajärjestelmän käyttäen Infrastructure as Code -lähestymistapaa, jolloin erilaiset ajoympäristöt ovat rakenteeltaan dokumentoituja ja yhteneväisiä. Muutosten tekeminen on turvallista ja katastrofin sattuessa vastaava ympäristö on nostettavissa pystyyn ajantasaisen ja koodipohjaisen kuvauksen avulla.

#Infrastructure as Code #AWS Elastic Beanstalk #AWS CloudFormation #Terraform #Mobile backend

Lue koko tarina

Seuraavaksi Mobiilisovellukset