Toteutamme mobiilisovelluksia, joita käyttäjät rakastavat. Miten me teemme sen? Käyttäjälähtöinen suunnittelu ja tekninen huippuosaaminen ovat onnistumisen kulmakiviä. Vincitin designereilla on laajaa kokemusta mobiilisovelluksien suunnittelusta, ja alamme parhaat mobiilikehittäjät ovat hiomassa ratkaisun tekniseksi timantiksi.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Mikko Seppä

Tech Director

mikko.seppa@vincit.fi
+358 40 151 4642
LinkedIn

Asiantuntijapalvelut ja konsultointi

Natiivi-mobiilikehitys

Natiivit mobiilisovellukset tarjoavat aina parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja alustalle ominaisen käyttökokemuksen. Natiivit sovellukset varmistavat myös pitkän käyttöiän sovellukselle ja skaalautuvuuden tulevaisuuden tarpeisiin.

Alustariippumaton mobiilikehitys

Alustariippumattomat teknologiat mm. Flutter, React Native, Xamarin ja PWA, takaavat nopean ja kustannustehokkaan tavan toteuttaa erinomaisesti toimivia mobiilisovelluksia. Sovellusten pelillistämiseen suosimme teknologiana usein Unityä. Seuraamme jatkuvasti alan kehittymistä ja otamme hanakasti haltuun uusia teknologioita.

Taustajärjestelmät mobiilisovelluksille

Nykyään lähes kaikki mobiilisovellukset tarvitsevat kumppanikseen taustajärjestelmän, joka mahdollistaa verkkopohjaisten ominaisuuksien toteuttamisen sovellukseen. Luotettava ja skaalautuva pilvipohjainen ratkaisu varmistaa sovelluksen sujuvan käytön nyt ja tulevaisuudessa.

Mobiilisovelluksien DevOps

Jatkuva testaaminen ja toimittaminen mahdollistaa uusien ominaisuuksien tuomisen sovelluksiin ja markkinoille nopealla aikataululla ja luotettavasti. Laadunvarmistus taataan automaattisesti ajettavilla testeillä. Näin kehittäjille jää enemmän aikaa keskittyä varsinaisten uusien ominaisuuksien kehittämiseen.

Analytiikka

Pystymme keräämään laajasti dataa sovelluksen käyttäjistä ja siitä millä tavoin sovellusta käytetään. Tämän datan avulla voidaan saada hyvä yleiskuva sovelluksen käytöstä, mutta myös optimoida sovelluksen käyttökokemusta vieläkin paremmaksi. Käytettyjä työkaluja ovat esimerkiksi automatisoitu A/B testaus ja markkinointiautomaatio.

Mobiilisovelluksien ylläpito

Mobiilialustat päivittyvät hurjaa tahtia. Tämä vaatii usein reagointia sovelluksen tarjoajalta nopeallakin aikataululla. Käytössämme on alan parhaat työkalut sovelluksien monitorointiin ja ongelmien havaitsemiseen. Kun vaadittu päivitys sovellukseen tehdään ajoissa, takaamme sovelluksen käyttäjälle saumattoman käyttökokemuksen ja paremman mielen.

Räätälöidyt mobiilisovellukset yrityksille

Uskomme, että mobiilisovelluksilla voidaan helpottaa ja tehostaa yrityksen sisäisiä prosesseja toimialasta riippumatta. Kokeneet palvelumuotoilijamme ovat mukana kartoittamassa yrityksen nykyisiä toimintamalleja ja kehittämässä mobiilipalveluja juuri niihin käyttökohteisiin, joissa niistä on eniten hyötyä. Olemme kehittäneet mobiilipalveluita mm. logistiikan, terveydenhuollon ja kaupan aloille.

Yrityksen mobiilistrategia

Monelle yritykselle mobiilipalvelut ovat pääasiallinen tapa näkyä digitaalisessa maailmassa. Pystymme auttamaan mobiilistrategian luomisessa siten, että se tukee mahdollisimman hyvin yrityksesi muuta liiketoimintaa. Voimme olla myös kumppanina kehittämässä jotain aivan uutta ja innovatiivista mobiilipalveluihin perustuvaa liiketoimintaa.

Tutustu asiakastöihimme

Hesburger

Hesburgerin kesäkuussa 2016 julkaisema mobiilisovellus nousi käyttäjien suosioon hetkessä. Sovelluksen suosion todistaa huikeat luvut: latauskertoja on noin kaksi miljoonaa ja sovelluksen kautta Hesburgeriin on liittynyt lähes saman verran uusia bonusklubilaisia. Uuden sovelluksen avulla Hesburger on voinut tukea olemassa olevaa liiketoimintaa ja luoda uudenlaisia ansaintamalleja.

Lue koko tarina

Superoperator

Juhlapesun tarina alkoi Kuopiosta, kun Erkki Aminoff päätti mullistaa autopesulabisneksen. Lähdimme suunnittelemaan tätä uutta maailmaa yhdessä – tuloksena täysin automatisoitu ja 100% mobiilipohjainen palvelu kiinteällä kuukausi- tai vuosiveloituksella. Suomessa onnistuneen lanseerauksen jälkeen palvelusta kehitettiin edelleen teknologia-alustan, joka on nykyään 10 autopesulatoimijan käytössä kolmella mantereella.

Lue koko tarina

Moovy

Vaivaton pysäköinti on autoilijoiden ykköstoive. Pysäköinnin palveluita tuottava Finnpark halusi tuoda paremman ja yhdenmukaisemman asiointikokemuksen asiakkailleen. Toimialan muutos ja kilpailijakentän monipuolistuminen toivat osaltaan myös paineita oman toiminnan ja palveluiden kehittämiseen. Yritys päätti toteuttaa palvelualustan, johon kaikki pysäköinnin tarjoajat sekä autoilijat voivat liittyä.

Lue koko tarina

Näin hankit yrityksellesi toimivan mobiilisovelluksen

Tämä opas antaa sinulle työkalut liiketoiminnalle arvoa tuottavan mobiilisovelluksen kehittämiseen. Johdatamme sinut askel askeleelta sovellusprojektin tärkeimpiin työvaiheisiin ja tarjoamme käytännön vinkit siihen, mitä kannattaa ottaa huomioon, jotta mobiilisovelluksestasi tulisi menestys.

Lue lisää & lataa

Seuraavaksi Verkkopalvelut ja e-commerce