Jos asiat ovat kesken, lopputulos ei miellytä tai järjestelmäkartta näyttää muuten vaan huteralta, me voimme auttaa. Otamme kokonaisuuden haltuun ja vastaamme puhelimeen tarvittaessa. Teemme määrätietoisesti työtä sen eteen, että investointisi tulevaisuus on rakennettu tukevalle pohjalle, sillä meiltä löytyy osaamista alustalle kuin alustalle.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Juuso Holm

Director, Digital Platform Services

juuso.holm@vincit.fi
+358 44 354 5899
LinkedIn

Vincit DiPS – Jatkuvat palvelut

Ohjelmistoylläpito

Otamme minkä tahansa softan haltuun. Selvitämme järjestelmän nykytilan ja ylläpitokelpoisuuden auditoinnilla. Vastaamme myös ohjelmistojen ylläpidosta, eteenpäin kehityksestä ja tietoturvan päivittämisestä nykypäivän tasolle.

Valvonta- ja hallintapalvelut

Järjestämme mahdollisuuksien mukaan automaattisen tai manuaalisen valvonnan, jolla ongelman sattuessa saadaan tieto välittömästi.

Kapasiteetti- ja devops-palvelut

Voimme viedä softan pilveen suunnitelmineen, tehdä sille tarvittavat jatkuvan integraation putket ja vaikka vaihtaa versionhallinta vähän modernimpaan! Voimme myös tarjota kokonaisia pilviympäristöjä tarpeen tullen.

Vincit Support Center

Vincit Support Centerin asiantuntijat valvovat sinun puolestasi tarvittaessa 24/7. Ja älä huoli, siellä ei ole vain yksi kaveri, vaan meitä on monta. Yhdistettynä kattaviin valvonta- ja hallintapalveluihin voit nukkua yösi rauhassa.

Tietoturvallisuus

Meillä tietoturva on lähellä sydäntä ja autamme siinä esimerkiksi etsimällä ja päivittämällä tuotteiden ja palveluiden versiot. Näin tietoturvariskit minimoituvat. Asiantuntijamme ottavat myös mielellään kantaa esimerkiksi olemassa olevien ympäristöjen mahdollisiin aukkoihin.

Palvelunhallinta

Palvelupäällikkömme toimivat maalivahteina ja  ottavat kokonaisvastuun palvelutasosta. Näin teidän ei tarvitse valvoa öitänne murehtimassa asioista eikä yhtään asiaa putoa räpylästä saati uppoa maalin perälle.

Pienkehitys

Jättikö edellinen toimittaja hommat kesken ja poistui yöhön perävalotakuulla? Meiltä löytyy siihenkin apuja pienkehitystiimimme muodossa, joka omaksuu oman onnensa nojaan jätetyt ohjelmistot ja jatkaa niiden kehitystä liiketoiminnan tarpeiden muuttuessa.

Integraatiot

Puuttuuko eri systeemien välistä tuikitärkeä yhteys? Ei hätää! Meiltä onnistuu valmiilla ratkaisuilla integraatioiden toteutus tehokkaasti ympäristöön kuin ympäristöön.

Tutustu asiakastöihimme

Hesburger

Vincit on toteuttanut Hesburgerin Android- ja iOS -sovellukset sekä taustajärjestelmän ja vaativan integraation Hesburgerin omaan ERP- ja kassajärjestelmään. Sovellukset ovat myös 24/7 ylläpidossa, valvonnassa ja häiriönhallinnassa. Vastaanotamme häiriöilmoituksia 24/7 ja valvomme aktiivisesti klo 7-19. Vuoden aikana olemme saaneet karsittua loppukäyttäjille näkyvät katkot pois kokonaan. Vasteaikamme kaikissa vikatilanteissa on aina alle tunnin.

Lue koko tarina

Oral Hammaslääkärit

Hammaslääkäriketjun asiakasportaalin uudistus. WordPress -järjestelmän hyödyntäminen portaali / extranet -roolissa sisältöjen hallitsemiseen sekä integroinnit taustajärjestelmiin. Datan synkronointi tapahtuu reaaliajassa ja moderni frontend sovellus on toteutettu Angularilla. Lisäksi tehtiin räätälöityjä raportti- ja listausnäkymiä. Aktiivinen yhteistyö vuodesta 2013 nykyhetkeen ja jatkuu. Vincitin toteuttaman sovelluksen ylläpito ja tuki 24/7

Lue koko tarina

Technopolis UMA

Yhteistyömme alkaessa vuonna 2017 digitaalisia työkaluja ei vielä ollut työntekijöille tai asiakkaille. Projektissa digitalisoitiin kaikki päivittäisen toiminnan kannalta keskeisimmät asiat, ja näin työntekijät saatiin vapautettua ruutupaperin ja excelien parista tehokkaaseen asiakaskontaktiin. Tekemisessä pyrittiin hyödyntämään Technopoliksen olemassa olevaa IT-infraa ja löytämään kompromisseja sekä olemassa olevien valmisratkaisuiden että räätälöidyn ohjelmistokehityksen välillä. Aktiivinen yhteistyö jatkuu pienkehityksen ja 7-19 tuen sekä 24/7 automatisoidun valvonnan muodossa.

Lue koko tarina

Seuraavaksi Planet Centric Design