Vastuullinen digitaalinen tulevaisuus ei tapahdu ilman selkeää päämäärää ja käytännönläheistä suunnitelmaa sinne pääsemiseksi. Me autamme sinut perille luovan suunnittelun, konkreettisten tekojen ja niiden analysoinnin avulla. Johdamme muutosta luomalla tulevaisuuden skenaarioita, kokeilemalla ja rakentamalla jatkuvan oppimisen malleja. Ketterästi kehittämällä ja jatkuvasti testaamalla. Aloitetaan rakentaminen nyt, jotta liiketoimintasi on entistä relevantimpi tulevaisuudessa.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Risto Nykänen

Principal Executive Advisor

risto.nykanen@vincit.fi
+358 40 716 9849
LinkedIn

Digitaalinen transformaatio ja liiketoimintamuotoilu

Digitaalinen strategia & roadmap tulevaan

Ihanteellisen toiminta-alueen löytäminen omassa liiketoimintaympäristössä vaatii erilaisten tulevaisuuden skenaarioiden mallintamista ja niiden kautta suuntaviivojen hakua. Ketterä digitaalinen strategia ja toimintasuunnitelma varmistavat oikeat toimenpiteet haluttuun päämäärään. Ympäröivään maailmaan reagoiden ja etumatkaa luoden.

Kestävä liiketoimintamuotoilu

Onnistuminen jatkuvasti digitalisemmassa liiketoimintaympäristössä ei ole sattumaa, vaan tekoja ohjaavien valintojen ja niiden vaikutusten summa. Yhdistämällä design thinkingiä ja datan avulla johtamista perinteisiin liiketoimintaprosesseihin luodaan vastuullisia liiketoimintamalleja, jotka ovat merkityksellisiä myös tulevaisuudessa.

Organisaatiomuotoilu & innovaatiokulttuuri

Innovatiivisuutta vaaliva kulttuuri, organisaation yhteinen oppiminen ja arjen kokeilut ovat avainasemassa tulevaisuuden kilpailuedun rakentamisessa. Meiltä saat käytännön työkalut ja tuen ketterän, avoimen ja radikaalisti ihmislähtöisen organisaation rakentamiseksi.

Tutustu asiakastöihimme

Taksi Helsinki – Digitaalisuuden edelläkävijäksi

Strategiatyön ja riskianalyysin avulla tunnistimme Taksi Helsingin keskeiset liiketoiminnan kehitysalueet ja nykyjärjestelmän kehitystarpeet. Olemme aloittaneet ICT-järjestelmän uusimisen ja ottaneet huomioon Taksi Helsingin asiakkaiden tarpeet. Tämä on käyttäjäystävällisiä palveluja taksin käyttäjille, vaivatonta kokonaispalvelua taksinkuljettajille ja järjestelmän kykyä muokkaantua tulevaisuuden kasvutarpeisiin.

#digistrategia #riskianalyysi #liiketoiminnankehitys

Sartorius – tuotebisneksestä palveluliiketoimintaan

Digitaalisten palvelujen avulla Sartorius voi nopeammin ja joustavammin innovoida uudenlaisia palveluita biolääketeollisuuden ja soveltavan tutkimusteollisuuden tarpeisiin. Olemme toimineet kumppanina liiketoiminnan analysoinnissa ja suunnittelussa. Lopputulemana on syntynyt mm. suunnitelma liiketoiminnan muuttamisesta kohti palvelukeskeistä mallia ja liiketoimintasuunnitelma elektronisten pipettien tuotemyynnin voimakkaalle kasvattamiselle. Lisäksi teimme toimintasuunnitelman palvelupohjaisen tarjoaman tuottamiselle.

#businessdesign #liiketoiminnankehitys #roadmap #palveluliiketoiminta

Superoperator – Täysin digitalisoitu autopesula

Vincit lähti suunnittelemaan autopesulabisneksen mullistavaa liiketoimintakonseptia yhdessä Juhlapesun kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi täysin automatisoitu ja 100% mobiilipohjainen palvelu kiinteällä kuukausi- tai vuosiveloituksella. Suomessa onnistuneen lanseerauksen jälkeen palvelusta kehitettiin teknologia-alusta, joka on nykyään 10 autopesulatoimijan käytössä kolmella eri mantereella. Reaaliaikaisen datan avulla pesulayrittäjät pystyvät analysoimaan ja segmentoimaan asiakkaitaan sekä kohdistamaan myynti- ja markkinointiresurssejaan tehokkaammin.

#businessdesign #liiketoiminnankehitys #digitalisaatio

Lue koko tarina

Seuraavaksi Digitaalinen liiketoimintamuotoilu & ennakointi