Optimaalisen toiminta-alueen löytäminen omassa liiketoimintaympäristössä vaatii erilaisten tulevaisuuden skenaarioiden mallintamista ja suuntaviivojen hakua niiden kautta. Ketterä digitaalinen strategia ja roadmap varmistavat, että tavoittelet päämäärääsi oikeilla toimenpiteillä.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Risto Nykänen

Principal Executive Advisor

risto.nykanen@vincit.fi
+358 40 716 9849
LinkedIn

Asiantuntijapalvelut ja konsultointi

Digitaalisen strategian arviointi

Vastaako strategiasi markkinoiden muutokseen? Miten sen toteuttaminen saadaan jouhevasti liikkeelle? Arvioimme strategiasi ja autamme teknologian hyödyntämisessä.

Digitaalisen tiekartan luonti

Ovatko strategiasi mukaiset hankkeet järkevästi toteutettavissa? Olisiko aika siirtyä ketterään ja iteratiiviseen toteutukseen? Autamme sinua viemään strategiasi käytäntöön.

Teknologioiden hyödyntäminen

Uudet teknologiat vaativat uusia kyvykkyyksiä. Luomme yhdessä suunnitelman, jolla osaamis- ja kehitysvelka kurotaan kiinni, ja otamme teknologiat iteratiivisesti käyttöön.

Digitaalisen kehityksen ohjaaminen

Onko organisaatiosi valmiina digitalisaatioon? Arvioimme muutoskyvykkyyden ja autamme johtamaan ja ohjaamaan digitaalisten järjestelmien kehittämistä ja käyttöönottoa.

Tutustu asiakastöihimme

Taksi Helsinki – strategian voimalla taksialan kärkeen

Kun taksiliiketoiminnan sääntelyn purku sekoitti koko Suomen markkinat, Taksi Helsinki päätti tähdätä johtavaksi maanlaajuiseksi välityspalveluoperaattoriksi. Tähän tarvitaan luotettavia ja turvallisia välityspalveluita niin asiakkaille kuin taksiyrittäjillekin.

Strategiatyö ja riskianalyysi toivat esiin keskeiset liiketoiminnan kehitysalueet ja nykyjärjestelmän kehitystarpeet. ICT-järjestelmän uusiminen on aloitettu, ja siinä panostamme käyttäjäystävällisyyteen ja järjestelmän kykyyn muokkautua tulevaisuuden tarpeisiin.

#digistrategia #riskianalyysi #liiketoiminnankehitys

Westas – ihmisten näköinen tulevaisuuden tiekartta

Sahakonserni Westas toivoi uusia näkökulmia tuotantoprosessien ja liiketoiminnan kokonaisuuden tarkasteluun. Vincit lähestyi Westaksen tilannetta sillä ajatuksella, että järjestelmien pitää kohdata ihmiset ja mukautua ihmisten ja liiketoiminnan tarpeisiin, ei päinvastoin.

Lopputuloksena oli digitaalisten järjestelmien kehityksen tiekartan lisäksi parantunut tilannekuva kaikkien prosessiin osallistuvien panoksesta ja kyvystä kehittää kokonaisuutta vastaamaan niin sisältä kuin ulkoa tulevia tarpeita – nyt ja tulevaisuudessa.

#prosessimuotoilu #digistrategia #roadmap

Ikaalisten Matkatoimisto – myynti nousuun modernisoinnilla

Ikaalisten Matkatoimisto tavoitteli ketterämpiä toimintamalleja ja kasvua myyntiin. Aloitimme uudistustyön kuluttajatutkimuksella ja tunnistimme kipupisteet, joita lähdimme kehittämään verkkomyynnin kasvattamiseksi.

Verkkokaupan ja toiminnanohjausjärjestelmän modernisoinnin myötä asiakkaat voivat räätälöidä lomamatkoja toiveidensa mukaan, mikä sai kävijämäärät ja lisämyynnin nousuun. Ostopolkuja kehitetään edelleen datan avulla. Tiivis ja jatkuva yhteistyö auttoi Ikaalisten Matkatoimiston markkinoita nopeampaan kasvuun.

#growthacking #automattisatio #liiketoiminnandigitalisointi

Seuraavaksi Digitaalinen liiketoimintamuotoilu & ennakointi