Onnistuminen yhä epävakaammassa liiketoimintaympäristössä ei ole sattumaa, vaan valittujen toimenpideiden vaikutusten summa. Yhdistämällä muotoiluajattelua, tulevaisuuden skenaarioita ja datan avulla johtamista perinteisiin liiketoimintaprosesseihin, luodaan tulevaisuudessakin relevantteja vastuullisia liiketoimintakonsepteja ja kokonaisvaltaisia asiakaskokemuksia.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Heidi Tetri

Business Design Director

heidi.tetri@vincit.fi
+358 44 989 4330
LinkedInTwitter

Asiantuntijapalvelut ja konsultointi

Uusien liiketoimintakonseptien ideointi & validointi

Löydä mahdollisuuksia muuttuvista markkinoista, asiakaskokemuksesta tai tulevaisuuden skenaarioista. Konseptin testaaminen ja laskelmat tuovat dataa päätösten tueksi.

Suunnitelma markkinoille menosta

Ketkä ovat kohdeasiakkaasi? Miten lähestyä heitä systemaattisesti? Autamme löytämään oikeat kohdemarkkinat ja kartoitamme liiketoimintasuunnitelmasi toimivuuden.

Ennakointi ja tulevaisuuteen varautuminen

Tulevaisuuteen ei näe, mutta sitä mallintamalla voi ohjata organisaatiota haluttuun suuntaan. Autamme hahmottamaan erilaiset vaihtoehdot päätösten ja ideoinnin tueksi.

Dataohjattu liiketoiminnan kehitys

Toiminnan tehostaminen tai erilaisten mallien testaaminen ja kehittäminen datan avulla tuo nopeita tuloksia liiketoiminnan kehittämiseen ja optimointiin.

Kiertotalouden liiketoimintamahdollisuudet

Kiertotalous ja vastuullisuus luovat kilpailuetua. Kehitä digitaalisia ratkaisuja ja liiketoimintaa, jotka auttavat pitämään tuotteet kierrossa mahdollisimman pitkään.

Planet Centric Design

Loimme vastuullisen suunnittelun työkalupakin, jonka avulla kehität liiketoiminnastasi kestävämpää. Lue lisää ja lataa opas täältä.

Tutustu asiakastöihimme

Sartorius – tuotebisneksestä palveluliiketoimintaan

Digitaalisten palvelujen avulla Sartorius voi nopeammin ja joustavammin innovoida uudenlaisia palveluita biolääketeollisuuden ja soveltavan tutkimusteollisuuden tarpeisiin. Olemme toimineet kumppanina liiketoiminnan analysoinnissa ja suunnittelussa. Lopputulemana on syntynyt mm. suunnitelma liiketoiminnan muuttamisesta kohti palvelukeskeistä mallia ja liiketoimintasuunnitelma elektronisten pipettien tuotemyynnin voimakkaalle kasvattamiselle. Lisäksi teimme toimintasuunnitelman palvelupohjaisen tarjoaman tuottamiselle.

#businessdesign #liiketoiminnankehitys #roadmap #palveluliiketoiminta

Superoperator – Täysin digitalisoitu autopesula

Vincit lähti suunnittelemaan autopesulabisneksen mullistavaa konseptia yhdessä Juhlapesun kanssa. Tuloksena syntyi täysin automatisoitu ja 100% mobiilipohjainen palvelu kiinteällä kuukausi- tai vuosiveloituksella. Onnistuneen Suomen-lanseerauksen jälkeen palvelusta kehitettiin teknologia-alusta, joka on nykyään 10 autopesulatoimijan käytössä kolmella eri mantereella. Reaaliaikaisen datan avulla pesulayrittäjät pystyvät analysoimaan ja segmentoimaan asiakkaitaan sekä kohdistamaan myynti- ja markkinointiresurssejaan tehokkaammin.

#businessdesign #liiketoiminnankehitys #digitalisaatio

Lue koko tarina

Taksi Helsinki – Digitaalisuuden edelläkävijäksi

Strategiatyön ja riskianalyysin avulla tunnistimme Taksi Helsingin keskeiset liiketoiminnan kehitysalueet ja nykyjärjestelmän kehitystarpeet. Olemme aloittaneet ICT-järjestelmän uusimisen ja ottaneet huomioon Taksi Helsingin asiakkaiden tarpeet. Tämä on käyttäjäystävällisiä palveluja taksin käyttäjille, vaivatonta kokonaispalvelua taksinkuljettajille ja järjestelmän kykyä muokkaantua tulevaisuuden kasvutarpeisiin.

#digistrategia #riskianalyysi #liiketoiminnankehitys

Seuraavaksi Uudistumiskykyinen organisaatio & innovoiva kulttuuri