Huolehdimme paitsi yhteistyöstämme syntyneistä digipalveluista, myös muun digitaalisen omaisuutesi modernisoinnista. Jos siis kehitys on jäänyt kesken, alustat ja applikaatiot aikaansa jäljessä tai kokonaisuus muuten huteralla pohjalla, me autamme. Otamme kokonaisuuden haltuun ja tuomme sen tähän päivään. Varmistamme määrätietoisesti, että yrityksesi digipalveluiden tulevaisuus on rakennettu kestävälle pohjalle.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Tuliko jotain jo mieleen? Laita meille viestiä.

Henna Niiranen

Chief Business Officer, DevOps

henna.niiranen@vincit.fi
+358 50 486 0775
LinkedIn

Vincit DevOps & Platform Services – Jatkuvat palvelut

Digitaalisten palveluiden ylläpito ja jatkokehitys

Kun tuore digitaalinen palvelusi on nähnyt päivänvalon, me käärimme hihat! Vastaamme paitsi palveluiden, sovellusten ja alustojen päivittäisestä toiminnasta ja tietoturvasta, myös niiden kestävästä kehittämisestä eteenpäin. Hyödynnämme DevOps-menetelmiä alusta loppuun – tässä siis tilaisuus myös omalle tiimillesi tulla tutuiksi DevOpsin työtapojen kanssa.

Jatkuva tuki, 24/7-monitorointi ja asiantunteva Support Center

Asiantuntijatiimimme ja automaatiomme valvovat vaikka 24/7, jotta digipalvelusi pysyvät pystyssä ja ajan tasalla – eikä kapasiteetti lopu kesken. Häiriöt hoidetaan ja viheliäiset virheet korjataan. Ketterästi, kristallinkirkkaasti kommunikoiden ja kestävästi, tottakai.

Sovellusten modernisointi ja pilvitransformaatiot

Vanheneeko softa käsiin, pohdituttaako siirtymä pilvipalveluihin, arveluttaako arkkitehtuuri tai tuskailetko tietoturvan kanssa? Kuulostaa innostavalta haasteelta meille! Otamme haltuun myös muiden kuin itsemme säveltämät sovellukset ja tuomme ne turvallisesti tähän päivään. Mikäli tavoittelet toimintatapojen terävöittämistä ja haluat hyödyntää DevOpsia, olemme osaavina oppaina myös tällä muutosmatkalla.

Timanttisimmat talentit

Tiesitkö, että jatkuvista palveluistamme vastaa jo iso joukko talentteja? Saat meiltä arjen työkaveriksesi monialaisen tiimin, jolla on timanttinen teknologiaosaaminen, vahva visio ja paras palveluasenne. Titteleiden päälle emme ole, mutta apunasi ovat aina niin palvelupäälliköt ja -arkkitehdit, ohjelmistokehittäjät, tietoturva-asiantuntijat, integraatio-osaajat, SysAdminit kuin DevOps-gurutkin. Organisoidumme kulttuuriimme kuuluen ketterästi ja tarvittaessa valjastamme yhteisen eteen koko ekosysteemimme: Vincit-verkoston, kumppanimme ja te – asiakkaamme.

Tutustu asiakastöihimme

Hesburger

Vincit on toteuttanut Hesburgerin Android- ja iOS -sovellukset sekä taustajärjestelmän ja vaativan integraation Hesburgerin omaan ERP- ja kassajärjestelmään. Sovellukset ovat myös 24/7 ylläpidossa, valvonnassa ja häiriönhallinnassa. Vastaanotamme häiriöilmoituksia 24/7 ja valvomme aktiivisesti klo 7-19. Vuoden aikana olemme saaneet karsittua loppukäyttäjille näkyvät katkot pois kokonaan. Vasteaikamme kaikissa vikatilanteissa on aina alle tunnin.

Lue koko tarina

Oral Hammaslääkärit

Hammaslääkäriketjun asiakasportaalin uudistus. WordPress -järjestelmän hyödyntäminen portaali / extranet -roolissa sisältöjen hallitsemiseen sekä integroinnit taustajärjestelmiin. Datan synkronointi tapahtuu reaaliajassa ja moderni frontend sovellus on toteutettu Angularilla. Lisäksi tehtiin räätälöityjä raportti- ja listausnäkymiä. Aktiivinen yhteistyö vuodesta 2013 nykyhetkeen ja jatkuu. Vincitin toteuttaman sovelluksen ylläpito ja tuki 24/7

Lue koko tarina

Taksi Helsinki

Strategiatyön ja riskianalyysin avulla tunnistimme Taksi Helsingin keskeiset liiketoiminnan kehitysalueet ja nykyjärjestelmän kehitystarpeet. Olemme aloittaneet ICT-järjestelmän uusimisen ja ottaneet huomioon Taksi Helsingin asiakkaiden tarpeet. Tämä on käyttäjäystävällisiä palveluja taksin käyttäjille, vaivatonta kokonaispalvelua taksinkuljettajille ja järjestelmän kykyä muokkaantua tulevaisuuden kasvutarpeisiin.

#digistrategia #riskianalyysi #liiketoiminnankehitys

Seuraavaksi Planet Centric Design