100% tyytyväisyystakuu tai rahat takaisin.

Teemme työksemme digihelmiä käsi kädessä asiakkaidemme kanssa. Vaikka meidän kanssa on helppo tulla juttuun, otamme työmme varsin vakavasti. Uskomme omaan tekemiseemme niin paljon, että annamme sille tyytyväisyystakuun. Jos et ole 100% tyytyväinen meihin, emme laskuta sinua.

Näin voimme auttaa

Liiketoiminnan murros & digitalisaatio

Me autamme sinua luovimaan digitaalisessa murroksessa ja hallitsemaan muutoksia strategian, uusien liiketoimintamallien ja ajatusjohtajuuden avulla.

Ohjelmistokehitys & suunnittelu

Monialaiset tiimimme yhdistävät design- ja teknologiaosaamisensa sinun tavoitteiseesi. Muotoilemme vaikuttavia, helppokäyttöisiä ja merkityksellisiä palveluita.

Uudet teknologiat & data

Sulatamme digitaalisen ja fyysisen yhteen. Puhumme koneille ja annamme koneiden puhua. Autamme koneita ja ihmisiä jalostamaan datan bisnesälyksi.

Digitaaliset alustapalvelut

Kehitämme ja toimitamme jatkuvaa käyttäjä- ja liiketoiminta-arvoa. Luomme kestävää tulevaisuutta ja saumattomia palveluita yrityksellesi ja asiakkaillesi.

VincitEAM

VincitEAM:in avulla johdat tietoa, tarpeistoa ja toimintaa yhdellä työkalulla, joka tuo oikean informaation oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan – joka kerta ja kaikilla laitteilla.

Vincit LaaS

Vincit LaaS on työpaikkojen digitaalinen valmentaja ja räätälöitävä alusta työntekijälähtöiselle johtamiselle. LaaSin avulla jaat ja keräät dataa, tukea ja palautetta – läpinäkyvästi ja reaaliaikaisesti.

Planet Centric Design

Luomme planeettalähtöistä bisnestä, mahdollistamme radikaaleja muutoksia ja pienennämme päästöjä yhdistämällä suunnittelua, teknologiaa ja kriittistä, luovaa ja innovatiivista ajattelua.

Millaisen tiimin saat käyttöösi?

Monialaisen

Meillä digitaalisen arvoketjusi elinkaaresta huolehtii 450+ huippuasiantuntijaa. Teemme töitä monialaisissa tiimeissä, jotka auttavat sinua tunnistamaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja huolehtivat, että asiat sujuvat saumattomasti suunnittelupöydältä aina asiakkaillesi asti.

Inhimillisen

Vaikka teemme ATK:ta bisneskärjellä, meille ihmiset ovat kaiken ydin. Työntekijät ovat meille sisäisiä asiakkaita ja pidämme heistä yhtä hyvää huolta kuin muistakin asiakkaistamme. Me uskomme, että tyytyväiset työntekijät ovat kestävän liiketoiminnan avain.

Planeettalähtöisen

Meillä on unelma. Haluamme puskea ihmiskuntaa eteenpäin yhdessä samanmielisten yritysten kanssa ja varmistaa, että pallomme jatkaa pyörimistään. Yhdistämällä voimamme ja osaamisemme pääsemme lähemmäs yhteistä maalia ja maailmaa.

Rohkeasti erilaisen

Haluamme ymmärtää mitä haluat, mutta kerromme myös aina mitä uskomme sinun tarvitsevan. Välillä olemme eri mieltä kanssasi. Toivottavasti et pane pahaksesi. Jos tekee samaa kuin kaikki muutkin, saa samaa kuin kaikki muutkin. Ja se on harvoin kannattavaa liiketoimintaa.

Tehdäänkö yhdessä jotain hienoa? Soita Jarkolle tai paina alla olevaa nappulaa.

Jarkko Järvenpää

Chief Sales Officer

jarkko.jarvenpaa@vincit.fi
+358 40 722 9656
LinkedInTwitter

Vincit lyhyesti

2007
PERUSTETTU TAMPEREEN HERVANNASSA
450+
HUIPPUASIANTUNTIJAA
48,2 M€
LIIKEVAIHTO 2019
9
TOIMIPISTETTÄ SUOMESSA, YHDYSVALLOISSA & SVEITSISSÄ
100%
TYYTYVÄISYYSTAKUU
1,9 M€
LIIKEVOITTO 2019
2016
EUROOPAN PARAS TYÖPAIKKA
Nasdaq
LISTATTU PÖRSSIYHTIÖ (FIRST NORTH)
2016
SUOMEN PARAS TYÖPAIKKA
2015
SUOMEN PARAS TYÖPAIKKA
2014
SUOMEN PARAS TYÖPAIKKA
Seuraavaksi Työmme