aleksigron

aleksigron

Uusi viikko on lähtenyt hyvin käyntiin. Töitä tuntuu riittävän vaikka useimmiten hommat hoituvat vauhdilla. Seuraava määränpäämme on ensimmäinen julkinen testiversio, joka saadaan käyttöön sinä pahamaineisena ajankohtana, joka tunnetaan nimellä "lähiaikoina". Tarkoituksena on saada toteutettua sovelluksen kaikki tärkeimmät ominaisuudet, jotta saadaan testattua mikä toimii ja mikä ei, mikä on hyödyllistä ja mikä turhaa.

Viime torstaina kävimme tarkemmin läpi sovelluksen nykyistä tilaa valmistautuessamme julkiseen versioon. Silloin selvisi yllättävän paljon pieniä asioita, jotka vaativat korjausta. Meillä on nyt siis tarkka lista korjauksia ja parannuksia, joiden on tarkoitus olla tehtynä versiossa 0.1. Sitä työtä tosiaan riittää.

Maanantaiaamuna saimme kutsun Demolaan osallistumaan työpajaan, jossa käsiteltiin arvon tuottamista asiakkaalle. Se muistutti meitä useammin laittamaan itsemme asiakkaan kenkiin ja arvioimaan tietyn ominaisuuden todellista arvoa käyttäjälle. Siellä saimme myös uusia työkaluja kommunikoida projektimme päämääriä ja tavoitteita ulkopuolisille ihmisille.

Taululla on ahdasta

Taululla on ahdasta

Tykkäsitkö artikkelista?

Anna pienet aplodit!

Kommentit

  • Niko

    Tuu jo Aleksi takas Kotkaa. Ikävä. :<.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *