tommileinamo

tommileinamo

Sovelluksen kehitys on viimeisen kolmen viikon aikana edennyt hyvää tahtia.  Uusi demoversio (0.3) löytyy osoitteesta reittidemo.vincity.fi.

Tärkeimpiä muutoksia:

  • Kohteisiin ja kommentteihin voi nyt liittää kuvia
  • Kartalla näytettäviä kohteita pystyy rajaamaan kategorioiden mukaan
  • Kohteiden arkistointi: kaikki muutokset tallennetaan ja vanhat versiot tai poistetut kohteet on mahdollista palauttaa
  • Open Data Tampere Region -projektin datan käyttäminen: avoimen datan ansiosta sovellukseen saadaan muun muassa Tampereen alueen luontopolut
  • Tuki Internet Explorerille (versiot 10 ja 9): sovelluksen pitäisi toimia nyt myös Windows Phone 8 -älypuhelimilla (ei testattu vielä)
  • Käyttöliittymän nätittämistä ja bugikorjauksia

Uuden demoversion myötä käynnistyy myös viimeinen kuukautemme tämän kesäprojektin parissa. Tästä johtuen uusien ominaisuuksien kehittäminen todennäköisesti vähentyy ja pyrimme panostamaan enemmän nykyisen toiminnallisuuden hiomiseen. Tulevina viikkoina tullaan käyttämään aikaa sovelluksen optimointiin, sillä suurilla datamäärillä sovellus saattaa hidastua. Lisäksi olisi tarkoituksena mahdollistaa kohteiden arvostelu.

Frisbeegolfia Hervannan radalla

frisbeegolf

Uurastuksen keskellä löysimme aikaa myös yhteiseen illanviettoon. Toimistolta kerättiin kuuden hengen porukka, joka suuntasi työpäivän jälkeen Hervannan Näyttämönpuistoon  pelaamaan frisbeegolfia. Monet olivat joko ensi kertaa heittelemässä tai olivat pelanneet hyvin vähän. Joukossa oli myös hieman kokeneempia golfareita, mutta touhu pysyi silti mielenkiintoisena. Kiekkojen viskely oli sen verran hauskaa, että rata kierrettiin kahteen kertaan.

Tykkäsitkö artikkelista?

Anna pienet aplodit!

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *