Autopesulaketju Tommy’s Express on noussut yhdeksi Yhdysvaltojen nopeimmin kasvavista franchising-yrityksistä. Uuden digitaalisen franchising-ratkaisun avulla asiakkaaksi rekisteröityminen tapahtuu vaivaisessa 45 sekunnissa, ja pesulat saavat kiitosta helppokäyttöisyydestä ja toimivuudesta sekä jäseniltään että yrittäjiltään.

Tulevaisuuden franchising-ratkaisu ketterämpään autopesuun

Kun Tommy Car Wash Systems ryhtyi rakentamaan franchising-ketjua 2010-luvun puolivälissä, oli alalla käytössä RFID-teknologia, jolla pesuun tuleva auto tunnistettiin ikkunassa olevasta tarrasta. Käytäntö oli sekä asiakkaalle että pesulan henkilökunnalle epäkäytännöllinen ja haastava, sillä pesulan asiakkaaksi saattoi liittyä ainoastaan paikan päällä.

Tommy’s Express -ketjussa tavoitteeksi otettiin prosessin yksinkertaistaminen parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen takaamiseksi. Pääpaino asetettiin teknologiakehitykseen: haluttiin luoda vakaa ja skaalautuva teknologia, joka tukee franchising-ketjun nopeaa kasvua.

Paras mahdollinen asiakaskokemus yksinkertaistetulla franchising-ratkaisulla

Tommy’s Expressin liiketoiminnan ytimessä on yksinkertainen ja mutkaton asiakaskokemus: auto ja asiakas tunnistetaan rekisterikilvellä ja asiakas voi rekisteröityä ja hallita omaa jäsenyyttään digitaalisesti etänä. Asiakas voi valita joko yksittäisen pesun tai rajattoman määrän pesuja missä tahansa Tommy’s Express -pesulassa ympäri Yhdysvaltoja. RFID-teknologiaa hyödyntävissä pesulayrityksissä asiakkaan rekisteröintiin voi mennä jopa päivä, kun Tommy’s Expressissä rekisteröityminen tapahtuu vaivaisessa 45 sekunnissa.

Manager-sovelluksella franchising-yrittäjät voivat hallita kemikaalitasoja, takuupyyntöjä, ostotilauksia ja muita kuluja. Sovellus tarjoaa myös arvokasta asiakasanalytiikkaa sekä selkeän kuvan myynnistä ja yksikön tuloksesta.

Vincit on tukenut ja täsmentänyt yrityksen ohjelmistokehitystä ja tarjonnut asiantuntijanäkemyksiään aina alkuvaiheista tähän päivään saakka. Vincitillä oli merkittävä rooli Tommy’s Expressin tarinan alkulehdillä, ja ketterä ja ratkaisukeskeinen työote on johtanut pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

Vincit tarjoaa parhaan mahdollisen asiantuntijuuden ja teknologisen tiedon mihin tahansa projektiin. Vincitillä tunnistetaan hyvin muuttuvia liiketoiminnan tarpeita, ja heidän asiantuntijansa kykenevät mukauttamaan resurssejaan ja prosessejaan vastaamaan näitä vaatimuksia.

Todd Stoel, Senior Manager of Software Development, Tommy’s Express

Kasvavat asiakasmäärät, tyytyväiset yrittäjät

Vastaavia autopesualustoja arvostellaan usein epäluotettavista järjestelmistä ja puuttuvista ominaisuuksista. Tommy’s Express on onnistunut selättämään tavanomaiset autopesualustojen ongelmat ja sen sijaan saa sekä jäseniltään että franchising-yrittäjiltään kiitosta helppokäyttöisyydestä ja toimivuudesta.

Vincit on auttanut rakentamaan Tommy’s Expressistä yhden Yhdysvaltojen nopeimmin kasvavista franchising-yrityksistä ja on ollut mukana kasvattamassa yrityksen jäsenmäärän nollasta satoihin tuhansiin. Pitkäaikaisen kumppanuuden ytimessä ovat yhteinen, pitkään kerrytetty tietotaito, tehokas työtapa sekä skaalautuva ja tulevaisuuteen tähtäävä ohjelmisto.

Asiakas

Tommy's Express

Tommy’s Express on johtava nykyaikaisten ja automaattisten autopesulamallien ja -laitteiden toimittaja Yhdysvalloissa. Tommy’s Expressin franchising-liiketoiminta perustuu rekisterikilven tunnistamiseen, rajattomaan jäsenyyteen ja parhaaseen mahdolliseen asiakaskokemukseen. Yritys palvelee tällä hetkellä 66 liikkeessä ympäri maata, ja kahdeksan uutta toimipistettä on tarkoitus avata pian.

Vincitillä on laaja tietotaito, mutta myös erinomainen kyky koota tarpeita vastaava ohjelmistokehitystiimi nopeasti. Vincit on aina ollut loistava kumppani, kun olemme tarvinneet tietojärjestelmien asiantuntijaa. Tulemme jatkossakin nojaamaan Vincitin tukeen!

Andrew VanWylen, VP of Engineering and Operations, Tommy’s Express

Tehdäänkö yhdessä jotain hienoa? Soita Anssille tai paina alla olevaa nappulaa.

Anssi Kuutti

Director, Talent & Delivery

anssi.kuutti@vincit.fi
+358 50 530 7938
LinkedIn
Seuraavaksi Digitaalinen strategia & roadmap tulevaan