iLOQ mullistaa lukitus- ja turvallisuusalaa sekä sen toimintamalleja älykkäillä, digitaalisesti toimivilla kokonaisratkaisuilla. Tämän työn keskiössä on jälleenmyyjä- ja kumppaniverkosto, jolle kehitettiin perinteisen B2B-yhteistyön rajoja rikkova iLOQ Partner Portal.

Palvelumuotoilu

Konseptointi

UI/UX-suunnittelu

Arkkitehtuuri

Uusi aika, uudet työkalut

iLOQ päätti laittaa uusiksi vuosikymmenten aikana muodostuneita rakenteita ja muuttaa digitaaliset mahdollisuudet paremmiksi kumppanikokemuksiksi. Tavoitteena oli rakentaa aidosti jälleenmyyjiä palveleva portaali, josta löytyy työkaluja henkilöstön osaamisen, asiakastuen, markkinoinnin, brändäyksen ja koko liiketoiminnan kehittämiseen. Lisäksi iLOQ Partner Portal suunniteltiin päivittäisiä rutiineja helpottavaksi kanavaksi, jonka kautta tiedon jakaminen, yhteydenpito ja tilausten tekeminen on mahdollisimman helppoa.

Joka kohdasta vahvempi palveluketju

Loppuasiakkaan kokonaisvaltaisessa elinkaaren hallinnassa on monia kohtaamispisteitä, joissa jälleenmyyjillä on mahdollisuus tehdä positiivinen vaikutus. iLOQ Partner -portaalissa on pyritty huomioimaan jokainen palveluketjun vaihe ja kumppanien kaikki tarpeet. Portaali on lisäksi osa iLOQin jatkuvaa muutosta kohti parempaa käytännöllisyyttä, taloudellisuutta, turvallisuutta ja ympäristön huomioimista. Sen avulla voidaan tarjota laadukkaita digitaalisia partnerikokemuksia, helpottaa jälleenmyyjien työtä loppuasiakkaiden suuntaan sekä tarjota työkalut entistä innovatiivisempaan liiketoiminnan kehittämiseen.

Mainio startti yhteiselle matkalle

iLOQ Partner Portal -kokonaisuuden ensimmäisen vaiheen lanseeraus sujui hyvin, ja portaalilla on jo nyt ollut positiivisia vaikutuksia. Jälleenmyyjät ovat olleet tyytyväisiä uuteen palveluun, joten hyvä yhteistyö ja ketterällä mallilla etenevä portaalin kehittäminen Vincitin kanssa saa jatkoa. iLOQin mukaan portaalin julkistus onkin vasta pitkän matkan ensimmäinen askel ja tahtotila kumppaneiden menestyksen ja tuottavan työn tukemiseen on edelleen kova.

Jälleenmyyjien käyttöön suunniteltu uusi työkalu on saatu valmiiksi. Olemme erittäin tyytyväisiä niin lopputulokseen kuin yhteistyöhön Vincitin kanssa. Tällaisen hankkeen arkkitehtuuri ei koskaan tule lopulliseen muotoonsa, ja yhdessä kehitämme palvelua vieläkin paremmaksi.

Jukka Penttinen Digital Transformation Manager / iLOQ

Asiakas

iLOQ

iLOQ on nopeasti kasvava suomalainen teknologiayritys, joka johtaa digitaalisen lukitsemisen mullistusta. iLOQ muuttaa mekaaniset lukot digitaaliseksi ja matkapuhelimiin perustuvaksi pääsynhallinnaksi. iLOQin ratkaisut perustuvat sen itse kehittämiin teknologioihin ja patentteihin, jotka mahdollistavat elektronisen lukituksen ja matkapuhelimen käytön ilman paristoja tai kaapeleita. iLOQ korvaa mekaaniset ja sähkömekaaniset lukitusjärjestelmät ympäristöystävällisillä ratkaisuilla, jotka poistavat avainten kopioinnin tai katoamisen ongelman ja vähentävät lukkojen huoltotarvetta ja elinkaarikustannuksia. www.iloq.com

Tehdäänkö yhdessä jotain hienoa? Soita Tatulle tai paina alla olevaa nappulaa.

Tatu Könönen

Sales Executive

tatu.kononen@vincit.fi
+358 40 520 8477
LinkedIn
Seuraavaksi Kaikki myynti digitalisoituu – mihin tarttua selvitäkseen kilpailusta voittajana?