Suunto App on vankan suosion saavuttanut sovellus hyvinvoinnista kiinnostuneiden, aktiiviurheilijoiden sekä rohkeiden seikkailijoiden keskuudessa. Sovelluksen taustalla on Vincitin ja Amer Sportsin menestyksellinen yhteistyö, jota on toteutettu ketterästi huippuasiantuntijoidemme johdolla.

HAASTE

Sovellus suuriin ja pieniin seikkailuihin

Suomessa perustettu Suunto on innovatiivisten ja korkealaatuisten urheilukellojen, sukellustietokoneiden ja urheiluinstrumenttien kehittäjä ja valmistaja. Vincitin ja Suunnon yhteistyö alkoi vuonna 2016, kun Suunto halusi uudistaa Android-mobiilisovelluksensa. Tavoitteena oli kehittää kaikille aktiivisesta elämästä kiinnostuneille sovellus, joka tarjoaa nykyaikaisen tavan harjoittelu-, aktiivisuus- ja uniyhteenvetojen seurantaan.

RATKAISU

Ketterästi asiantuntijoiden toteuttamana

Vincitin asiantuntijatiimi integroitui olennaiseksi osaksi Suunnon omaa mobiilikehitystiimiä. Yhteistyön tuloksena syntyi Suunto App for Android. Sovelluksen lisäksi Vincitin asiantuntijat toteuttivat ainutlaatuisen Suunto Dive -ominaisuuden sekä Androille että IOS:lle.

Dive-ominaisuuden ansiosta sukelluskelloista ja sukellustietokoneista voi synkronisoida harjoitteita Suunto-aplikaatioon ja tarkastella niiden tarkkaa dataa.

 

TULOKSET

Käyttäjien suosittelema

Suunnon sovellus herätti lyhyessä ajassa suurta kysyntää. Se on sitouttanut mukaansa aktiivisen Suunto-yhteisön, jossa jaetaan päivittäin innostavia tarinoita ja kokemuksia. Sovellus on otettu hyvin vastaan käyttäjien keskuudessa ja loistavat arvostelut Googlen Play-kaupassa kertovat tämän puolesta.

Vincitin asiantuntijat ovat työskennelleet useamman vuoden osana Suunnon mobiilikehittäjäyhteisöä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ammattitaitoiseen yhteistyöhön.

Mika Marjamäki Head of Mobile / Amer Sports Digital

Asiakas

Amer Sports

Amer Sports on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Arc’teryx, Peak Performance, Atomic, Mavic, Suunto, Wilson ja Precor. Amer Sports myy tuotteitaan kuluttajille yli 30 maassa sekä jälleenmyyjien että omien brändimyymälöiden, outlettien ja verkkokaupan kautta. 

Tehdäänkö yhdessä jotain hienoa? Soita Petelle tai paina alla olevaa nappulaa.

Petri Suhonen

Chief Business Officer, Digital

petri.suhonen@vincit.fi
+358 44 758 2313
LinkedInTwitter
Seuraavaksi ME OLEMME VINCIT