Näin voimme auttaa

Liiketoiminnan murros & digitalisaatio

Me autamme sinua luovimaan digitaalisessa murroksessa ja hallitsemaan muutoksia strategian, uusien liiketoimintamallien ja ajatusjohtajuuden avulla.

Ohjelmistokehitys & suunnittelu

Monialaiset tiimimme yhdistävät design- ja teknologiaosaamisensa sinun tavoitteiseesi. Muotoilemme vaikuttavia, helppokäyttöisiä ja merkityksellisiä palveluita.

Uudet teknologiat & data

Sulatamme digitaalisen ja fyysisen yhteen. Puhumme koneille ja annamme koneiden puhua. Autamme koneita ja ihmisiä jalostamaan datan bisnesälyksi.

Digitaaliset alustapalvelut

Kehitämme ja toimitamme jatkuvaa käyttäjä- ja liiketoiminta-arvoa. Luomme kestävää tulevaisuutta ja saumattomia palveluita yrityksellesi ja asiakkaillesi.

VincitEAM

VincitEAM:in avulla johdat tietoa, tarpeistoa ja toimintaa yhdellä työkalulla, joka tuo oikean informaation oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan – joka kerta ja kaikilla laitteilla.

Vincit LaaS

Vincit LaaS on työpaikkojen digitaalinen valmentaja ja räätälöitävä alusta työntekijälähtöiselle johtamiselle. LaaSin avulla jaat ja keräät dataa, tukea ja palautetta – läpinäkyvästi ja reaaliaikaisesti.

Ohjelmistokehityksen ostajan pikaopas 2.0

Miten varmistat, että ohjelmistokehityshanke onnistuu? Kokosimme yksiin kansiin ohjelmistokehityksen eri vaiheissa huomioitavat asiat ja työkalut onnistumiseen.

Lue lisää & lataa

Enemmän kuin tavallinen työpaikka

Vincitin menestys on rakennettu yksinkertaisen ajatuksen pohjalle: tyytyväiset työntekijät luovat tyytyväisiä asiakkaita. Kirjavista taustoistamme huolimatta meitä yhdistää yksi asia. Rakkaus ja intohimo työtämme kohtaan.

Töihin Vincitille?

Seuraavaksi Mitä me teemme